Een Pixel-telefoon instellen

U kunt de gegevens en bestanden op uw huidige telefoon overzetten naar uw Pixel-telefoon of uw Pixel-telefoon instellen als een nieuw apparaat.

Optie 1: Gegevens van je huidige telefoon overzetten

Als u gegevens naar uw telefoon wilt overzetten, volgt u de stappen op het scherm als u de telefoon voor het eerst inschakelt.

Als u de gegevensoverdracht overslaat of het instellen de eerste keer niet voltooit:

• Binnen enkele minuten ontvangt u een melding dat de Pixel nog niet volledig is ingesteld. Tik op Instellen voltooien.
  • Een paar dagen lang kunt u de app Instellingen openen en bovenaan op Instellen voltooien tikken.
  • Na enige tijd kunt u de telefoon altijd resetten. Daarmee worden wel al uw gegevens gewist. Bekijk meer informatie over het terugzetten op de fabrieksinstellingen.
Vanaf een Android-telefoon

Voordat u begint

1. Als je geen nano-simkaart hebt, kun je een aanvragen bij je mobiele provider. Bekijk meer informatie over het aanvragen van een simkaart.
    Tip: Afhankelijk van de telefoon en mobiele provider kunnen bepaalde Pixel-telefoons e-simkaarten gebruiken. Neem contact op met je provider voor meer informatie.
  2. Zoek een kabel die werkt met je huidige telefoon, bijvoorbeeld de oplaadkabel.
  3. Zoek je Quick Switch-adapter. Bekijk meer informatie over wat er bij je telefoon wordt geleverd.

Uw gegevens overzetten

Volg onze richtlijnen voor het overzetten van gegevens op een Android-telefoon.

Vanaf een iPhone

Voordat u begint

1. Als je geen nano-simkaart hebt, kun je een aanvragen bij je mobiele provider. Bekijk meer informatie over het aanvragen van een simkaart.
    Tip: Afhankelijk van de telefoon en mobiele provider kunnen bepaalde Pixel-telefoons e-simkaarten gebruiken. Neem contact op met je provider voor meer informatie.
  2. Zorg ervoor dat je zo veel mogelijk gegevens kunt overzetten. Bekijk meer informatie over de beperkingen voor het kopiëren van gegevens op een iPhone en hoe je meer gegevens kunt overzetten.
  3. Zoek een kabel die werkt met je huidige telefoon, bijvoorbeeld de oplaadkabel.
  4. Zoek je Quick Switch-adapter. Bekijk meer informatie over wat er bij je telefoon wordt geleverd.

Uw gegevens overzetten

Volg onze richtlijnen voor het overzetten van gegevens op een iPhone..

Vanaf een BlackBerry of Windows Phone

Voordat u begint

Als u geen nano-simkaart heeft, kunt u een aanvragen bij uw mobiele provider. Meer informatie over het aanvragen van een simkaart.

Tip: Sommige Pixel-telefoons kunnen een e-simkaart gebruiken, afhankelijk van de telefoon en mobiele provider. Neem contact op met je provider voor meer informatie.

Uw gegevens overzetten

Volg onze richtlijnen voor het overzetten van gegevens op een BlackBerry of Windows Phone.

Optie 2: Overzetten van gegevens overslaan

Als de Pixel-telefoon je eerste telefoon is of als je een frisse start wilt maken, zet je de telefoon aan en tik je op Starten En dan Instellen als nieuw apparaat. Je slaat de overdracht van gegevens over en begint meteen met het personaliseren van je nieuwe telefoon.