Je Pixel-telefoon opladen

Alle Pixel-telefoons kunnen worden opgeladen met USB-C-kabels. Gebruik voor de beste resultaten uitsluitend de voedingsadapter die bij je telefoon is geleverd.

Pixel 5-, Pixel 4- en Pixel 3-telefoons kunnen ook draadloos worden opgeladen. Meer informatie over hoe je draadloos oplaadt met de Pixel Stand

Uw telefoon opladen

1. Sluit een van de uiteinden van de USB-C-kabel aan op de poort aan de onderkant van uw telefoon.
  2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de voedingsadapter die bij de telefoon is geleverd.
  3. Steek de stekker van de voedingsadapter in een stopcontact.

Tip: U kunt de batterij van een nieuwe telefoon het beste volledig opladen. Daarna kunt u de telefoon zo veel of zo weinig opladen als nodig is. (De batterij hoeft niet volledig leeg te zijn of volledig te worden opgeladen.)

Oplaadtips

Snel opladen

• Gebruik de voedingsadapter die bij uw telefoon is geleverd en sluit deze aan op een stopcontact. Bij andere voedingsbronnen, zoals laptops, kan het opladen langer duren.
  • Tijdens het opladen kunt u de telefoon blijven gebruiken. Als u de telefoon tijdens het opladen niet gebruikt, wordt deze sneller opgeladen.

Horen wanneer uw telefoon wordt opgeladen

1. Controleer of de beltoon is ingeschakeld op uw telefoon. Meer informatie over hoe u het volume van uw telefoon kunt wijzigen.
  2. Open de app Instellingen op uw telefoon.
  3. Tik op Geluid En dan Geavanceerd.
  4. Schakel Oplaadgeluiden in.
  5. U hoort een geluid als u de telefoon aansluit op een stopcontact.
    Opmerking: Als uw telefoon is gedempt of in de trilstand staat, hoort u geen geluid.

Welke voedingsadapters en kabels u kunt gebruiken

• Pixel-telefoons maken gebruik van voedingsadapters en USB-C met USB 2.0-voedingsadapters en -kabels.
  • Als u uw telefoon wilt opladen met een USB-A-voedingsadapter, gebruikt u de USB-C-naar-USB-A-kabel die bij uw telefoon is geleverd. Hierdoor wordt uw telefoon langzamer opgeladen dan via USB-C.
  • Andere Android-kabels en voedingsadapters werken mogelijk niet met Pixel-telefoons.
  • De Pixel 3a, Pixel 2 en Pixel (2016) kunnen niet draadloos worden opgeladen.

Technische opmerkingen

• De batterij kan niet worden verwijderd. De telefoon mag niet worden geopend, behalve door een geautoriseerde reparatieservice.
  • De voedingsadapter verschilt per land of regio.
  • De voedingsadapter heeft een maximaal uitgangsvermogen van 18 W (9 V/2 A).