Carregar un telèfon Pixel

Tots els telèfons Pixel es poden carregar amb cables USB-C. Per obtenir millors resultats, fes servir l'adaptador de corrent subministrat amb alguns telèfons, com ara el Pixel 5a (5G). Si el telèfon no es carrega correctament, obtén informació sobre com pots resoldre el problema d'un telèfon que no es carrega.

Utilitza la funció Compartició de bateria per carregar sense fil telèfons o accessoris amb certificació Qi, com ara els Pixel Buds o els telèfons Pixel 5 a 7 Pro, excepte els models 6a i 7a. Col·loca un accessori o un altre telèfon a la part posterior del telèfon per carregar-lo.

Amb el temps, és possible que el rendiment de la bateria del telèfon Pixel disminueixi a causa dels patrons d'ús, la temperatura i l'antiguitat. Per ajudar a preservar la durada de la bateria, alguns telèfons Pixel poden ajustar automàticament la càrrega per gestionar la temperatura del dispositiu i de la bateria. En alguns casos, això pot provocar que la velocitat de càrrega sigui més lenta.

Consell: per carregar el dispositiu sense fil amb la funció Compartició de bateria, el telèfon ha de tenir prou bateria. Per comprovar el nivell de bateria, obre l'aplicació Configuració del telèfon. Toca Bateria i, a continuació, Compartició de bateria. Assegura't que el telèfon estigui en un lloc on no s'escalfi massa. Obtén informació sobre com pots evitar que el telèfon Pixel s'escalfi.

Com pots carregar el telèfon

1. Connecta qualsevol dels extrems del cable USB-C al port que hi ha a la part inferior del telèfon.
  2. Connecta l'altre extrem del cable a l'adaptador de corrent subministrat amb el telèfon.
  3. Endolla l'adaptador a una presa de corrent.

Com es pot utilitzar Càrrega intel·ligent (Pixel 4 i models posteriors)

Quan carreguis el telèfon durant molta estona o durant la nit, pot ser que Càrrega intel·ligent s'activi per carregar-lo fins al 100% una hora abans de desconnectar-lo. La funció Càrrega intel·ligent allarga la durada de la bateria. Aquesta funció està disponible als telèfons següents:

• Pixel 4: s'activa quan carregues el telèfon entre les 21:00 i les 4:00 amb una alarma configurada perquè soni entre les 3:00 i les 10:00. Obtén informació sobre com pots configurar una alarma.
  • Pixel 4a i models posteriors, inclòs Pixel Fold: la funció Càrrega intel·ligent aprèn dels teus hàbits de càrrega. Si es preveu una sessió de càrrega llarga, és possible que també s'activi a banda de les condicions esmentades anteriorment.

Consell: la funció necessita uns 14 dies per aprendre els teus hàbits de càrrega. Si els teus hàbits de càrrega varien, com ara quan viatges, és possible que Càrrega intel·ligent no s'activi.

Per desactivar lCàrrega adaptativa:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Bateria i, a continuació, Càrrega intel·ligent.
  3. Desactiva l'opció Utilitza Càrrega intel·ligent.

Consell: quan la funció Càrrega intel·ligent està activada, es mostra una notificació i el temps que falta perquè la bateria es carregui completament.

Consells per carregar el telèfon

Com pots carregar el telèfon ràpidament

• Utilitza una presa de corrent de paret com a font d'alimentació. Si utilitzes altres fonts d'alimentació, com ara un portàtil, el procés de càrrega serà més lent.
  • Pots fer servir el telèfon mentre el carregues, però si no ho fas el procés de càrrega serà més ràpid.

Sentir quan s'està carregant el telèfon

1. Assegura't que el telèfon tingui activat el so de trucada. Obtén informació sobre com pots canviar el volum del telèfon.
  2. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  3. Toca So A continuació, Configuració avançada.
  4. Activa Sons de càrrega de bateria.
  5. Quan endollis el telèfon sentiràs un so.
    Nota: si tens el telèfon silenciat o en vibració, no sentiràs cap so.

Quins adaptadors de corrent i cables cal utilitzar

• Els telèfons Pixel utilitzen la connexió USB-C amb adaptadors de corrent i cables USB 2.0.
  • Per carregar el telèfon amb un adaptador de corrent USB-A, fes servir un cable d'USB-C a USB-A. Això fa que el telèfon es carregui més lentament que amb un cable USB-C.
  • Et recomanem que utilitzis l'adaptador de corrent USB-C de 30 W de Google o qualsevol adaptador de corrent Programmable Power Supply (PPS) amb una potència de 30 W o més. També pots utilitzar altres adaptadors USB Power Delivery (PD) amb una potència de 15 W o més.
  • És possible que altres cables i adaptadors de corrent per a dispositius Android no funcionin amb els telèfons Pixel.
  • Els telèfons Pixel 4a (5G), Pixel 4a, Pixel 3a, Pixel 2 i Pixel (2016) no es poden carregar sense fil.

Comprovar que l'accessori de càrrega funcioni amb el telèfon

Si el telèfon s'encén però reps la notificació "Revisa l'accessori de càrrega", és possible que el cable o l'adaptador de corrent USB connectat no siguin compatibles amb el telèfon o que estiguin malmesos. Això provoca que el telèfon es carregui molt lentament o que no es carregui. Per corregir el problema, prova de carregar-lo amb un altre cable i un adaptador PPS de 30 W o més, o bé un adaptador PD de 15 W o més.

Notes tècniques

Continues tenint problemes amb el telèfon Pixel?

Per parlar amb un agent del servei d'assistència sobre un telèfon que no es carrega, no s'encén, no s'inicia o no es queda encès, obtén informació sobre com pots contactar amb nosaltres.
Per resoldre altres problemes relacionats amb la càmera del telèfon, pots publicar preguntes als nostres fòrums de la comunitat Pixel.