Resoldre els problemes relacionats amb el consum de la bateria en telèfons Pixel

Per resoldre problemes relacionats amb la bateria i el rendiment en telèfons Pixel 7a i models anteriors, inclòs Pixel Fold, pots fer servir el nostre flux d'autoajuda.

Corregeix problemes relacionats amb la bateria o el rendiment

Si la bateria del telèfon dura poc, és possible que hi hagi alguna aplicació baixada que consumeixi massa bateria. Pots ajustar la configuració del telèfon perquè duri més. Per corregir els problemes d'exhauriment de la bateria, segueix els passos a continuació.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

Després d'una actualització de programari, és normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual. Això passa perquè el telèfon fa tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.
Consell: aquest vídeo només s'aplica a Pixel Fold.

Com puc estalviar bateria amb la configuració?

Si la bateria del telèfon dura massa poc, obtén informació sobre com pots allargar-ne la durada.

També pots obtenir informació sobre quines activitats consumeixen més bateria.

Com puc tancar les aplicacions que consumeixen més bateria?

Important: no pots forçar l'aturada ni desinstal·lar Serveis de Google Play. El telèfon utilitza els serveis de Google a través de Google Play. Està integrat amb Android. Obtén informació sobre Serveis de Google Play.

Pas 1: restringeix les aplicacions que consumeixen més bateria

Amb un ús elevat de la bateria en segon pla o en general

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Bateria i, a continuació, Ús de la bateria.
    • Per conèixer l'ús de la bateria per aplicació, toca Mostra per aplicacions.
  3. Per revisar o canviar com una aplicació o un sistema de la llista utilitzen la bateria, toca l'aplicació o el sistema.
    • Recomanem mantenir activada l'optimització de la bateria en totes les aplicacions.
    • En algunes aplicacions, pots restringir l'ús de la bateria en segon pla.
  4. Per revisar la configuració d'ús de la bateria de totes les aplicacions:
    1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
    2. Toca Aplicacions i, a continuació, Ús de la bateria de les aplicacions.
  5. Si trobes un missatge amb consells per restringir una aplicació o un sistema, toca el missatge i, a continuació, Restringeix.

Consell: si algunes aplicacions estan definides com a "Restringides", pot ser que no funcionin com sempre o que les notificacions arribin amb retard.

Pas 2: força l'aturada de les aplicacions problemàtiques

Important: si forces l'aturada d'alguns serveis o aplicacions essencials, el telèfon no funcionarà correctament. No totes les aplicacions permeten que en forcis l'aturada.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Aplicacions i, a continuació, Mostra totes les aplicacions.
  3. Toca l'aplicació i, a continuació, Força l'aturada i, a continuació, D'acord.

Pas 3: desinstal·la aplicacions problemàtiques
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Aplicacions i, a continuació, Mostra totes les aplicacions.
  3. Toca l'aplicació.
  4. Toca Desinstal·la i, a continuació, D'acord.

Consell: quan mantens premuda l'aplicació, pots trobar l'opció "Desinstal·la", "Suprimeix" o totes dues coses a la pantalla. Per suprimir l'aplicació del telèfon, toca Desinstal·la. Per suprimir-la només de la pantalla d'inici, toca Suprimeix.

Com puc comprovar si el meu telèfon s'ha d'actualitzar?

Reiniciar el telèfon
  1. Reinicia el telèfon.
    • En dispositius Pixel 5a i models anteriors: mantén premut el botó d'engegada durant uns 30 segons o fins que el telèfon es reiniciï.
    • En dispositius Pixel 6 i models posteriors, inclòs Pixel Fold: mantén premuts els botons d'engegada i d'apujar el volum durant uns quants segons.
  2. Toca Reinicia Reinicia.
Comprovar si hi ha actualitzacions d'Android
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. A prop de la part inferior, toca Sistema i, a continuació, Actualització de programari.
  3. Quan es mostri l'estat d'actualització a la pantalla, segueix els passos.
Comprovar si hi ha actualitzacions de les aplicacions

Per comprovar si hi ha cap actualització disponible per a l'aplicació Càmera:

1. Obre l'aplicació Google Play Store Google Play.
  2. A la part superior dreta, toca la icona de perfil.
  3. Toca Gestiona les aplicacions i els dispositius.
  4. A "Actualitzacions disponibles", instal·la les actualitzacions disponibles per a Càmera Pixel.

Per comprovar si hi ha alguna actualització del sistema Android disponible:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Sistema.
  3. Toca Actualitzacions de programari.
  4. Toca Actualització del sistema.
  5. Toca Comprova actualitzacions.

Provar els passos avançats

Restablir la configuració de fàbrica
Important: en restablir les dades de fàbrica del telèfon, se'n suprimiran totes les dades. Pots restaurar les dades emmagatzemades al teu Compte de Google, però totes les aplicacions i les dades associades es desinstal·laran. Per tant, crea una còpia de seguretat del telèfon abans de restablir les dades de fàbrica.
Publicar una pregunta en un fòrum de Google
Per resoldre altres problemes relacionats amb el restabliment del telèfon, publica les teves preguntes a la comunitat d'ajuda de Google Pixel.

Continues tenint problemes relacionats amb el consum de la bateria?

Si el telèfon continua tenint problemes relacionats amb el consum de la bateria, pots obtenir ajuda. Obtén informació sobre com pots contactar amb nosaltres.