I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Konfigurer en id-regel

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

For attributten 'id' [id] skal du indsende en entydig id-værdi for hvert af dine produkter. Hvis de angivne data ikke matcher kravene til produktdatabeskrivelsen, kan du bruge en id-regel til at identificere, hvor det unikke id findes i det primære feed.

Id-reglen er en effektiv funktion, der giver dig mulighed for at masseopdatere dit feed for at sikre, at alle dine produkter har en entydig værdi for attributten 'id' [id]. Hvis f.eks. kolonnen i dit regneark med dine id-værdier er mærket "SKU", kan du knytte SKU-kolonnen til attributten 'id' [id]. Eller måske vil du sammenkæde forskellige kolonner til at kombinere forskellige attributværdier til et enkelt, entydigt id.

Bemærk! Efter opdatering af din id-regel kan du muligvis ikke vise annoncer og fortegnelser fra det pågældende feed i flere timer.

Denne artikel fortæller dig, hvordan du opretter regler for attributten 'id' [id].

Før du begynder

Sådan opretter du id-regler

Sådan opretter du en ny regel for id-attributten:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik derefter på Feeds.
  3. Vælg det feed, som du vil justere attributten 'id' [id] for.
  4. Klik på fanen Indstillinger øverst på siden.
  5. Klik på Id-regel.
  6. Klik på Opret regel.
  7. Konfigurer dine Datakilder. I de fleste tilfælde skal du bruge operatoren "Angiv som" og angive attributnavnet. Eksempel: Angiv id til: my_first_feed.sku
  8. Tilføj Ændringer (valgfrit).
  9. Klik på OK.

Når du er færdig med at konfigurere din regel, skal du behandle dit feed igen.

1. Gå til fanen Behandling.
  2. Foretag ny behandling af feed ved at klikke i øverste højre hjørne.

Bemærk! Den første ombehandling af dit feed kan resultere i en fejlmeddelelse. I så tilfælde skal du vente én time og derefter behandle feedet igen.

Du kan konfigurere id-regler for både dine primære og supplerende feeds. Hvis du skal ændre værdierne for 'id' [id] i både dine primære og supplerende feeds, skal du sørge for at foretage ændringerne i dit primære feed først.

Hvis du uploader feedfilen igen, er de id-regler, du har oprettet, stadig gældende. Når du har konfigureret id-regler, vil de altid blive anvendt, før alle andre feedregler udføres.