I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Kom godt i gang med partnerskabsprogrammet for lokale feeds som forhandler

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Denne artikel forklarer, hvordan du som forhandler kommer godt i gang med partnerskabsprogrammet for lokale feeds.

Partnerskabsprogrammet for lokale feeds hjælper forhandlere med at bruge annoncer for lokalt butikslager eller gratis produktfortegnelser via udbydere af kassesystemer (POS, point of sale) eller lagerdata. Disse udbydere hjælper med at administrere dine data, så du kan vise dine lokale produkter på Google.

Bemærk! Du kan kun bruge POS-/lager-udbydere, som er angivet her, til at indsende data på dine vegne.

Kvalifikationskrav for forhandlere

Hvis du vil deltage i partnerskabsprogrammet for lokale feeds, skal du sikre dig, at du opfylder følgende kvalifikationskrav:

• Butik: Du skal have mindst én fysisk butik med mindst 50 identificerbare produkter. Få flere oplysninger om unikke produkt-id'er
  • Udbydere af POS-/lagerdata: Godkend, at din udbyder af POS-/lagerdata må levere salgs- og lagerdata om din butik til Google.

Sådan konfigurerer du dine konti

Hvis du vil vise dine lokale produkter på Google via en POS-udbyder, skal du have en Google Merchant Center-konto samt mindst én virksomhedsprofil, der er gjort krav på og bekræftet. For annoncer for lokalt butikslager skal du også have en Google Ads-konto. Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere dine konti, kan du kontakte din kvalificerede POS-udbyder for at få hjælp. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dine konti

Sådan vælger og deler du din udbyder af POS-/lagerdata

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  3. Klik på Konfiguration af annoncer for lokalt butikslager eller Konfiguration af gratis lokale fortegnelser.
  4. Følg vejledningen på skærmen for attilføje dine virksomhedsoplysninger. Tilknyt en virksomhedsprofilejer eller -administrator, og vælg en virksomhedsgruppe.
  5. Klik på plusknappen for at tilføje det land, hvor annoncerne og de gratis fortegnelser med dine lokale produkter skal vises.
  6. Vælg "Integration af partnerskabsprogrammet for lokale feeds", og vælg din udbyder af POS/lagerdata på rullelisten.
  7. Klik på Gem.

Hvis du ikke kan se din udbyder af POS-/lagerdata, kan du her angive din interesse i at få udbyderen tilføjet.

Vi sender en mail til din udbyder af POS-/lagerdata, der indeholder dit virksomhedsnavn, Merchant Center-id og konto-id for din POS-dataudbyder.

Bemærk! Hvis din udbyder af POS-/lagerdata ikke sender data til Google inden for 14 dage, konkluderer vi, at udbyderen af POS-/lagerdata har afvist din anmodning.

Sådan starter du en Google Ads-kampagne for annoncer for lokalt butikslager

Når din udbyder af POS-/lagerdata har sendt data på dine vegne, og du har aktiveret annoncer for lokalt butikslager, kan du annoncere for dine lokale produkter på Google. Du skal knytte din Merchant Center-konto til dine Google Ads-konti samt aktivere lokale produkter i dine Shopping-kampagner for at vise annoncer for lokalt butikslager på Google.

Google foretager muligvis en bekræftelse af lager for at sikre kvaliteten af data fra fysiske butikker.