I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Fjern en feed eller feedetikett

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du vil fjerne en feed, klikker du på Produkter i navigasjonspanelet i Merchant Center-kontoen din. Deretter klikker du på Feeder. Hvis du fjerner eller sletter produktinformasjon fra Merchant Center-kontoen din, kan det ta opptil én time før dette gjenspeiles i annonsene og de kostnadsfrie oppføringene dine. Hvis du har planlagt henting av den slettede feeden, gjennomføres ikke hentingen før feeden er gjenopprettet.

Veiledning

Slik fjerner du en feed

1. Hold markøren over feeden du vil slette.
  2. Klikk på sletteikonet Delete som vises i raden for feeden din.

Feeden fjernes fra listen din i Feeder-delen. Hvis du sletter en feed, fjernes alle produktene som er sendt inn som produktinformasjon via denne feeden. Hvis du bytter ut en gammel feed med en ny feed som inneholder lignende produktinformasjon, må du laste opp den nye feeden før du fjerner den gamle. Da kan vare-ID-ene og den tilknyttede loggen overføres til den nye feeden.

Hvis du vil fjerne et bestemt produkt fra produktinformasjonen, går du til Liste-delen.

Feedetiketter

Tidligere kunne feeder ha flere kombinasjoner av feedetiketter og språk («datamål»). Heretter kan en feed bare ha ett datamål. Feeder som har flere kombinasjoner av feedetiketter og språk, blir nå omgruppert til feeder som hver bare har ett datamål med én feedetikett- og språkkombinasjon.

En feedetikett kan bare fjernes ved å slette feeden og opprette den på nytt.