In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Een feed of feedlabel verwijderen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Als u een feed wilt verwijderen, klikt u op Producten in het navigatievenster van uw Merchant Center-account. Klik vervolgens op Feeds. Productgegevens die uit uw Merchant Center-account zijn verwijderd, kunnen nog maximaal 1 uur zichtbaar zijn in uw advertenties en gratis vermeldingen. Als u een gepland ophaalmoment heeft voor de verwijderde feed, wordt de feed pas opgehaald nadat deze opnieuw is gemaakt.

Instructies

Een feed verwijderen

1. Plaats de muisaanwijzer op de feed die u wilt verwijderen.
  2. Klik op het icoon voor verwijderen Delete dat wordt weergegeven in de rij van de feed.

De feed wordt verwijderd uit uw lijst in het gedeelte Feeds. Als u een feed verwijdert, worden alle producten verwijderd die via de productgegevens in de feed zijn ingediend. Als u een oude feed vervangt door een nieuwe feed met soortgelijke productgegevens, moet u de nieuwe feed uploaden voordat u de oude feed verwijdert. Hierdoor worden de artikel-ID's en de bijbehorende geschiedenis overgezet naar de nieuwe feed.

Als u een specifiek product uit de productgegevens wilt verwijderen, gaat u naar het gedeelte Lijst.

Feedlabels

Tot nu toe konden feeds meerdere feedlabels en taalcombinaties hebben (gegevensdoelen). Voortaan kan een feed maar één gegevensdoel hebben. Feeds met meerdere combinaties van een feedlabel en taal worden nu gehergroepeerd in feeds die elk maar één combinatie van feedlabel en taal als gegevensdoel hebben.

Een feedlabel kan alleen worden verwijderd door de feed te verwijderen en opnieuw te maken.