Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Syötteen tai syötetunnisteen poistaminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat poistaa syötteen, klikkaa Kauppiaskeskus-tilisi navigaatiopaneelista Tuotteet ja sitten Syötteet. Kun tuotetiedot poistetaan Kauppiaskeskus-tililtä, tämä muutos näkyy viimeistään tunnin kuluttua mainoksissa ja maksuttomissa listauksissa. Jos poistetulle syötteelle oli otettu käyttöön ajoitettu päivitys, päivityksiä ei tehdä ennen kuin syöte luodaan uudelleen.

Ohjeet

Syötteen poistaminen

1. Vie hiiri poistettavan syötteen päälle.
  2. Klikkaa syötteen riville näkyviin tulevaa kuvaketta Delete.

Syöte poistetaan luettelostasi Syötteet-kohdassa. Kun syöte poistetaan, myös kaikki syötteessä tuotetietoina lisätyt tuotteet poistetaan. Jos olet korvaamassa vanhaa syötettä uudella syötteellä, jossa on samankaltaisia tuotetietoja, lataa uusi syöte ennen kuin poistat vanhan. Näin tuotetunnukset ja niihin liittyvä historia voidaan siirtää uuteen syötteeseen.

Jos haluat poistaa tietyn tuotteen tuotetiedoistasi, siirry Luettelo-osioon.

Syötetunnisteet

Aiemmin syötteissä oli mahdollista käyttää useita syötetunnisteita ja kieliyhdistelmiä ("datakohteita"). Jatkossa syötteellä voi olla vain yksi datakohde. Syötteet, joissa on useita syötetunnisteen ja kielen yhdistelmiä, ryhmitellään uudelleen syötteiksi, joissa on datakohteena vain yksi syötetunnisteen ja kielen yhdistelmä.

Syötetunnisteen voi poistaa vain poistamalla syötteen ja luomalla sen uudelleen.