excluded_destination [poissuljettu_sijainti]: Määritelmä

Määritteellä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] voit hallita, millaisissa paikoissa sisältöäsi näytetään. Käytä tätä määritettä esimerkiksi, jos haluat tuotteen näkyvän dynaamisen uudelleenmarkkinoinnin Display-mainoskampanjassa mutta et Shopping-mainoskampanjassa.

Käyttö

Valinnainen jokaiselle tuotteelle

Jos haluat estää tuotteesi esittämisen tietyntyyppisissä mainoksissa, käytä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] -määritettä.

Tuetut arvot:

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tuetut arvot

Shopping AdsShopping ActionsDisplay Ads, Local Shopping, Surfaces across Google

Toistuva kenttä Kyllä

Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

Display-mainokset

XML-syötteet <g:excluded_destination>Display Ads</g:excluded_destination>

Saat lisätietoja sovellusliittymän muodosta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Näiden ohjeiden avulla voit lisätä tuotteillesi laadukkaita tietoja ja varmistaa, että mainoksesi toimivat parhaimmalla mahdollisella tavalla.

• Jos määritteissä excluded_destination [poissuljettu_sijainti] ja included_destination [sisällytetty_sijainti] antamasi tiedot ovat keskenään ristiriidassa, määritteen excluded_destination [poissuljettu_sijainti] arvo on aina etusijalla määritteen included_destination [sisällytetty_sijainti] arvoon nähden.