Uutta Google Meetissä

Tutustu Google Meetin uutisiin ja parannuksiin Workspace-blogissa.

Huhtikuu 2023

Ei enää häiriötekijöitä Meet-videopuheluissa
Jos haluat välttyä kokousten aikaisilta häiriötekijöitä, voit
  • keskittää kokousnäkymän vain esittäjään
  • piilottaa osallistujat, joiden videosyötteet koet häiritseviksi.

Maaliskuu 2023

Taustahälyn vaimennus Google Meetissä Android-laitteilla
Laitepohjainen taustahälyn vaimennus on saatavilla kaikille Workspace-käyttäjille ja muille kuin Workspace-käyttäjille laadukkailla Android-puhelimilla. Useimmissa iPhoneissa on taustahälyn vaimennus. Lue lisää taustahälyn suodattamisesta Google Meetissä.
Puhujaäänen erottelu Pixel 7:llä ja sitä uudemmilla laitteilla
Pixel 7:llä ja sitä uudemmilla laitteilla voi nyt käyttää puhujaäänen erottelua, jonka ansiosta osallistujan puhe kuuluu siitä suunnasta, jossa hänen kuvakkeensa näkyy näytöllä. Lue, miten puhujaäänen erottelu laitetaan päälle.
Kokouksiin osallistuminen Android TV:llä
Google Meet ‑sovellusta voi nyt käyttää Android TV:llä, joten voit soittaa ja vastaanottaa Meet-puheluita sitä kautta. Lue, miten saat Google Meet ‑puhelut käyttöön Android TV:llä.

Helmikuu 2023

Lisälaitteiden tilan tarkistaminen ennen kokoukseen liittymistä
Voit valita mikrofonin, kaiuttimen ja kameran ennen Google Meet ‑kokoukseen liittymistä ja testata niitä. Lue, miten videon ja audion voi tarkistaa ennen Google Meet ‑kokoukseen liittymistä.
Omaan äänestykseen osallistuminen
Kun olet julkaissut äänestyksen kokouksessa, voit vastata siihen itsekin. Lue lisää äänestyksistä Google Meetissä.

Tammikuu 2023

Reaktioiden käyttäminen Google Meetissä

Emojireaktioiden avulla voit olla yhteydessä muihin osallistujiin tai järjestäjiin kokouksessa.

Reaktioilla voi

• antaa merkityksellistä palautetta järjestäjille ja puhujille
  • kerätä nopeita vastauksia osallistujilta
  • vähentää kiusallisia hiljaisuuksia tai keskeytyksiä
  • tunnustella osallistujien mielipiteitä
  • esitellä, mitkä kokouksen kohdat kiinnostavat osallistujia eniten tai vähiten.

Lue lisää reaktioista.

Lokakuu 2022

Videon kehystyksen laittaminen päälle

Jos haluat parantaa tietokoneen näytön selkeyttä, videon kehystyksen voi laittaa päälle Meetissä tietyillä Workspace-tileillä. Voit keskittää tai kohdistaa videon uudelleen ennen puhelua tai sen aikana. Lue lisää videon kehystyksestä.

Kesäkuu 2022

Usean kohteen kiinnittäminen Google Meetissä

Voit nyt kiinnittää jopa kolme kohdetta kerralla. Lue lisää usean kohteen kiinnittämisestä Google Meetissä.

Tammikuu 2022

Englanninkielisen puheen kääntäminen Käännetyt tekstitykset ‑ominaisuuden avulla
Tiettyjä Workspace-versioita käyttävät kokousosallistujat voivat kääntää englanninkielisen puheen seuraaville kielille Käännetyt tekstitykset ‑ominaisuuden avulla:
  • Ranska
  • Saksa
  • Portugali
  • Espanja
Lue lisää käännetyistä tekstityksistä.
Kokouksen yhteiskäyttömahdollisuuksien parantaminen Google Meetin lisäominaisuustilan avulla

Lisäominaisuustilan avulla voit parantaa osallistujien yhteiskäyttömahdollisuuksia, kun kokoukseen osallistutaan sekä etäyhteydellä että kokoushuoneista käsin.

Lue lisää lisäominaisuustilan käyttämisestä Google Meetin kanssa hybridityöskentelyssä.

Joulukuu 2021

Osallistujien automaattinen siirtäminen pienryhmähuoneista

Kokouksen järjestäjät ja opettajat voivat siirtää kaikki pienryhmähuoneista päähuoneeseen automaattisesti. Pienryhmähuoneen osallistujilla on 30 sekuntia aikaa päättää keskustelu, ennen kuin heidät siirretään automaattisesti takaisin päähuoneeseen. Lue lisää pienryhmähuoneista.

Marraskuu 2021

Osallistujien audion ja videon lukitseminen iOS-laitteilla

Järjestäjät ja apujärjestäjät voivat nyt estää audion ja videon jakamisen kokouksen aikana lukitsemalla kaikkien osallistujien audion ja videon iOS-laitteilla.

Kokousten järjestäminen 500 osallistujalle tietyillä Workspace-tileillä

Seuraavia Workspace-versioita käyttävät osallistujat voivat nyt järjestää jopa 500 osallistujan kokouksia:

• Business Plus
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus

Lue lisää osallistujarajoituksista.

Päivitä Kolumbian suuntanumero
Kolumbia on muuttanut lankapuhelinnumeroiden suuntanumeroa. Katso, miten voit päivittää kolumbialaiset puhelinnumerot Google Meetissä.

Lokakuu 2021

Kaikkien audioasetuksen lukitseminen Google Meet ‐kokouksessa
Järjestäjät ja apujärjestäjät voivat estää osallistujien audiosyötteen lukitsemalla kaikkien osallistujien audioasetuksen. Lue lisää audiolukituksen käytöstä.
Kaikkien videoasetuksen lukitseminen Google Meet ‐kokouksessa
Järjestäjät ja apujärjestäjät voivat estää osallistujien videoosyötteen lukitsemalla kaikkien osallistujien videoasetuksen. Lue lisää videolukituksen käytöstä.

Syyskuu 2021

Uusi Google Meetin käännettyjen tekstitysten beta
Meetin käännetyt tekstitykset ovat nyt käytettävissä joissakin Workspace-versioissa. Lue lisää betavaiheesta ja siitä, miten voit kokeilla käännettyjä tekstityksiä.
Kaikkien osallistujien mykistäminen iOS-laitteella
Kokouksen järjestäjät voivat nyt mykistää kaikki osallistujat kerralla iOS-laitteilla.

Elokuu 2021

Apujärjestäjien lisääminen Google Meetiin

Järjestäjän tehtävien avulla mitä tahansa Workspace-versiota käyttävä kokouksen järjestäjä voi hyödyntää kokousten tietoturvaominaisuuksia. Järjestäjän tehtävät ‑ominaisuuden avulla Google Meet ‐kokouksiin voi lisätä jopa 25 apujärjestäjää, jos järjestäjällä on sopiva Workspace-versio.

Katso, miten voit lisätä apujärjestäjiä Google Meetiin.

Kesäkuu 2021

Lisää tekstityksiä livestriimeihin

Voit nyt lisätä livestriimeihisi tekstitykset. Lue lisää tekstitysten lisäämisestä livestriimitapahtumiin.

Verkkotunnusten välinen livestriimaus

Voit nyt livestriimata tapahtumat osallistujille luotetuissa Workspace-verkkotunnuksissa. Lue lisää livestriimauksesta ja verkkotunnusten välisestä livestriimauksesta.

Google Meetin tallenteet ovat käytettävissä Education Plus ‑version oppilaslisensseillä

Google Meetin osallistujat, joilla on oppilaslisenssi, voivat nyt tallentaa kokouksia. Katso miten videokokous tallennetaan.

Uudet järjestelmänvalvojan asetukset, jotka koskevat kokouksiin liittymistä

Uudet ohjeet määrittävät Google-tilisi tyypin mukaan, mihin kokouksiin voit liittyä ja ketkä voivat liittyä järjestämiisi kokouksiin. Lue lisää kokouksiin liittymisestä.

Käden nostamisen uudet päivitykset tietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa

• Osallistujat, jotka ovat nostaneet kätensä, siirretään pääruudukkoon
  • Osallistujat saavat ilmoituksen käden laskemisesta aloitettuaan puhumisen
  • Moderaattorit saavat ilmoituksen nostettujen käsien järjestyksestä ja määrästä

Toukokuu 2021

Uusia kielivaihtoehtoja Google Meetin tekstityksille

Pohjois-Amerikassa ja Latinalaisessa Amerikassa olevat Meet-käyttäjät voivat nyt käyttää tekstityksiä näillä kielillä:
  • saksa
  • portugali (Brasilia)
  • espanja (Meksiko)

Lue lisää tekstitysten käytöstä videokokouksessa.

Google Meetin uusi asettelu

Google Meetin tietokoneversioiden asettelu on uudistunut. Tutustu Meetin uuteen asetteluun.

Kokouskoodin vanhentumisen tarkistaminen

Jokaisella kokouksella on yksilöllinen koodi, jolla on vanhenemisaika sen mukaan, missä tuotteessa kokous on luotu. Lue lisää Google Meetin kokouskoodeista.

Google Docs-, Sheets- tai Slides-sisällön esittäminen Google Meetissä

Voit näyttää Google Meetissä sisältöä suoraan Google Docsista, Sheetsistä tai Slidesista. Lue, miten voit näyttää muille sisältöä Google Docsista, Sheetsistä tai Slidesista.

Huhtikuu 2021

Datan- ja virrankäytön vähentäminen ja prosessorin suorituskyvyn rajoittaminen Meetin säästötilan avulla
Laita Meetin säästötila päälle ennen Meet-videokokousta datan käytön vähentämiseksi ja akun säästämiseksi. Säästötila rajoittaa CPU:n suorituskykyä, jotta laitteen varaus riittää pidempään. Lue lisää Meetin säästötilasta.
Google Meetin K & V ‑ominaisuus on käytettävissä Android-laitteilla
Google Meetin käyttäjät voivat nyt käyttää K & V ‑ominaisuutta Android-laitteilla. Katso, miten Meetin K & V ‑ominaisuutta käytetään Android-versiossa
Google Meetin kyselyt ovat käytettävissä Android-laitteilla
Kokouksen osallistujat voivat nyt vastata kyselyihin Android-laitteillaan. Katso, miten kyselyihin vastataan Android-laitteella.
Education-käyttäjien uudet turvallisuustyökalut Android-laitteille

Education-käyttäjät voivat nyt käyttää seuraavia turvallisuustyökaluja Android-laitteilla:

Kokouksen päättäminen kaikilta iOS-laitteella
Oppilaitosten kokousten moderaattorit voivat päättää kokouksen kaikilta osallistujilta iOS-laitteella. Katso, miten voit päättää kokouksen kaikilta osallistujilta iPhonella tai iPadilla.

Maaliskuu 2021

Ruudukkonäkymä nyt Androidissa
Meetin Android-version käyttäjät voivat nähdä 8 ruutua kokouksen ruudukkonäkymässä. Lue lisää Android-laitteiden ruudukkonäkymästä.
Google Meetin mobiiliversion uudet tekstityskielet

APAC-maissa ja Euroopassa olevat Android- ja iOS-käyttäjät voivat nyt käyttää seuraavia uusia tekstityskieliä:

• ranska
  • saksa
  • portugali (Brasilia)
  • espanja (Meksiko)
  • espanja (Espanja)

Lue lisää tekstitysten käyttämisestä videokokouksessa

Ruudukkonäkymä nyt iOS-versiossa
Meetin iOS-version käyttäjät voivat nähdä 8 ruutua kokouksen ruudukkonäkymässä. Lue lisää iOS-laitteiden ruudukkonäkymästä.
Education-käyttäjien uudet turvallisuustyökalut iOS-laitteille

Education-käyttäjät voivat nyt käyttää seuraavia turvallisuustyökaluja iOS-laitteilla:

Google Meetin K & V ‑ominaisuus on käytettävissä iOS-laitteilla
Google Meetin käyttäjät voivat nyt käyttää K & V ‑ominaisuutta iOS-laitteilla. Katso, miten Meetin K & V:tä käytetään iOS-versiossa
Google Meetin kyselyt ovat käytettävissä iOS-laitteilla
Kokouksen osallistujat voivat nyt vastata kyselyihin iOS-laitteillaan. Katso, miten kyselyihin vastataan iOS-versiossa.
Pienryhmähuoneiden luominen ennen videokokousta Google Kalenterin kautta
Kokousten moderaattorit voivat nyt jakaa osallistujat pienryhmähuoneisiin jo etukäteen Google Kalenterin kautta. Katso, miten pienryhmähuoneet voi luoda Google Kalenterin kautta
Meet Global Dialingin käyttö Google Workspace ‑kokouksissa
Liity Google Meet ‑videokokouksiin puhelimitse useammista maista. Google Workspace ‑käyttäjät saavat käyttöönsä lisää kansainvälisiä numeroita, kun organisaatio laittaa Meet Global Dialingin päälle. Lue lisää Meet Global Dialingista

Helmikuu 2021

Kokouksen päättäminen kaikilta

Oppilaitosten kokousten moderaattorit voivat halutessaan päättää kokouksen kaikilta osallistujilta tai antaa osallistujien jatkaa puhelua sen jälkeen, kun moderaattori on poistunut kokouksesta. Lue, miten voit päättää kokouksen kaikilta osallistujilta

Kaikkien osallistujien mykistäminen oppilaitosversioissa

Oppilaitosten kokousten järjestäjät voivat mykistää kaikki osallistujat samanaikaisesti. Lue, miten voit mykistää kaikki osallistujat.

Oman kuvan ja äänen tarkistaminen ennen videokokousta

Ennen kuin liityt Google Meet ‑videokokoukseen, esikatsele taustasi ja tarkista äänesi kuuluvuus nopeasti lämpiön testitoiminnolla. Lue lisää lämpiön testitoiminnosta.

Joulukuu 2020

Uusia kielivaihtoehtoja Google Meet ‑tekstityksille
Tekstityksille on lisätty uusia kielivaihtoehtoja. Aasian ja Tyynenmeren alueella tai EMEA-alueella olevat Meet-käyttäjät voivat nyt käyttää tekstityksiä näillä kielillä:
  • ranska
  • saksa
  • portugali (Brasilia)
  • espanja (Meksiko)
  • espanja (Espanja)
Lue lisää tekstitysten käytöstä videokokouksessa.

Marraskuu 2020

Muutoksia läsnäolon seurantaan
Läsnäolon seurantaan on tehty muutoksia:
  • Useammat Workspace-käyttäjät voivat nyt käyttää läsnäolon seurantaa.
  • Voit nyt saada raportteja livestriimauksista.
  • Ehdot täyttävät Workspace-järjestelmänvalvojat voivat laittaa osallistumisseurannan ja livestriimiraportit päälle tai pois päältä verkkotunnuksessaan.
  • Osallistumisseuranta ja livestriimiraportit voidaan laittaa päälle tai pois päältä Google Kalenterista tai Meet-videokokouksen aikana.

Lue lisää osallistumisseurantaan tehdyistä muutoksista.

Muutoksia Google Meetin pienryhmähuoneisiin
Lokakuusta lähtien olemme tehneet seuraavat pienryhmähuoneita koskevat muutokset:
  • Pienryhmähuoneet ovat entistä useampien Workspace-käyttäjien saatavilla.
  • Soittamalla osallistuvat käyttäjät pääsevät pienryhmähuoneisiin.
  • Osallistujat voivat pyytää apua ollessaan pienryhmähuoneessa.
  • Pienryhmähuoneisiin voi lisätä ajastimen.

Lue lisää pienryhmähuoneita koskevista muutoksista.

Käden nostaminen Google Meetissä
Voit nostaa virtuaalikäden Google Meet ‑videokokouksessa ilmaistaksesi moderaattorille, että haluaisit puheenvuoron. Lue lisää käden nostamisesta Google Meetissä.
Usean koputuksen hyväksyminen kerralla Google Meetissä
Voit nyt hyväksyä kaikki Google Meetin odottavat koputukset kerralla. Kaikkien osallistujien samanaikainen hyväksyminen vähentää häiriöitä videokokouksen aikana. Lue lisää kaikkien videokokouksen osallistujien hyväksymisestä kerralla.

Lokakuu 2020

Taustan vaihtaminen Google Meetissä
Voit vaihtaa taustaa käyttäessäsi Google Meetiä tietokoneella. Taustan sumennus on nyt käytettävissä mobiililaitteilla. Lue lisää taustan vaihtamisesta Google Meetissä.
Google Meetin Android-sovelluksella on uusi ulkoasu
Google Meetin Android-sovelluksella on uusi ulkoasu. Lue lisää Google Meetin päivitetystä Android-sovelluksesta
Google Meetin pienryhmähuoneet
Google Meetin pienryhmähuoneiden avulla moderaattorit voivat jakaa osallistujia pienempiin ryhmiin. Katso, miten Google Meetin pienryhmähuoneita käytetään.
Google Meetiin voi nyt osallistua soittamalla entistä useammasta maasta

Lisäsimme 8 uuteen maahan puhelinnumerot, joita voi käyttää Google Meet ‑kokouksissa. Katso, missä uusissa maissa ja millä uusilla alueilla voi osallistua kokouksiin soittamalla.

Kysymysten esittäminen tai kyselyiden toteuttaminen Google Meetissä

Aktivoi osallistujia Google Meetin K & V ‑ominaisuuden ja kyselyjen avulla.

Syyskuu 2020

Google Meet ‑kokousten taustahälyn suodattaminen mobiililaitteella
Suodata taustahäly, kun käytät Google Meetiä mobiililaitteella. Katso, miten voit vaimentaa taustahälyn mobiililaitteella.
Oppilaitosversioiden käyttäjien läsnäoloraportit Google Meetissä
Google Workspace for Education Plusin käyttäjät voivat saada Google Meetin läsnäoloraportteja. Katso, miten voit seurata osallistumista Google Meetissä.
Valkotaulun käyttäminen Google Meetissä
Järjestä yhteistyöistuntoja Google Meetin uuden digitaalisen valkotaulun avulla. Katso, miten valkotaulua käytetään Google Meetissä.
Muutoksia ruudukkonäkymään
Voit nähdä itsesi ja jopa 49 muuta osallistujaa Google Meetissä. Lue lisää ruudukkonäkymän parannuksista.
Taustan sumentaminen Google Meetissä
Voit nyt vähentää häiriöitä sumentamalla taustan. Näyt itse selvästi, mutta kaikki taustallasi on sumennettu. Katso, miten voit sumentaa taustan.
Google Meetin uudet työkalut osallistujien hallintaan oppilaitosversioiden käyttäjille
Google Workspace for Educationia käyttävät kokousten järjestäjät ja kalenterien omistajat voivat nyt kontrolloida, ketkä voivat liittyä kokouksiin. Lue lisää Google Meetin osallistujien hallinnasta.
Google Meetin iOS-sovelluksella on uusi ulkoasu
Google Meetin iOS-mobiilisovelluksella on uusi ulkoasu. Lue lisää Google Meetin päivitetystä iOS-sovelluksesta.
Oppilaitosversioiden esitys- ja chat-toiminnot
Google Workspace for Education ‑tiliä käyttävillä kokousten järjestäjillä ja kalenterien omistajilla on käytössään uusia työkaluja kokousten turvallisuuden varmistamiseen. He voivat nyt valita, kuka voi jakaa näyttönsä ja lähettää chat-viestejä. Lue lisää uusista jakamis- ja chat-toiminnoista.

Elokuu 2020

Google Meetin striimaus televisioon
Google Meet on käytettävissä myös muulla kuin tietokoneen tai mobiililaitteen näytöllä. Voit striimata Google Meetin Chromecastiin, Chromecast Built-in ‑televisioon tai Nest Smart Displayhin. Katso, miten voit striimata Google Meetin.
Uudelleenkoputuksen estäminen
Häiriöiden vähentämiseksi olemme tehneet muutoksia Google Meetissä "koputtamiseen" eli siihen, miten osallistujat pyytävät pääsyä kokoukseen. Katso, miten voit estää osallistujia koputtamasta uudelleen.

Heinäkuu 2020

Anonyymien käyttäjien estäminen oppilaitosten Google Meet ‑kokouksissa
Anonyymit käyttäjät estetään nyt oletusarvoisesti Google Workspace for Education Plusin ja Google Workspace for Education Fundamentalsin käyttäjien järjestämistä Google Meet ‑kokouksista. Lue lisää anonyymeistä käyttäjistä ja Google Meetin tietosuojasta.

Kesäkuu 2020

Taustahälyn suodattaminen videokokouksista
Meet voi nyt suodattaa esimerkiksi näppäimistön, ovien ja rakennustyömaiden taustahälyä, mikä vähentää häiriöitä kokousten aikana. Pilvipohjainen tekoäly poistaa hälyn äänitulosta, mutta oma puheesi kuuluu normaalisti. Lue lisää taustahälyn vaimennuksesta.
Meet Gmailin mobiiliversiossa

Otamme pian käyttöön Meet-välilehden Gmailin iOS- ja Android-mobiilisovelluksissa. Osallistujat voivat liittyä suojattuihin videokokouksiin suoraan Gmailista avaamatta toista sovellusta puhelimella. Lue lisää Meetistä Gmailin mobiiliversiossa.

Parannuksia ruudukkoasetteluihin

Kun valitset asettelun, se tallennetaan automaattisesti suosikkiasetteluksesi. Tämä tarkoittaa, että sitä käytetään automaattisesti tulevissa kokouksissa, ellet vaihda sitä. Lue lisää asetteluasetuksen määrittämisestä.

Tallennetut asetteluvalinnat

Kun valitset asettelun, se tallennetaan automaattisesti suosikkiasetteluksesi. Tämä tarkoittaa, että sitä käytetään automaattisesti tulevissa kokouksissa, ellet vaihda sitä. Lue lisää asetteluasetuksen määrittämisestä.

Toukokuu 2020

Meetin premium-videokokoukset – kaikille maksutta

Annamme Meetin premium-videokonferenssit kaikkien saataville maksutta. Meet on suojattu ja luotettava videokonferenssiratkaisu, johon oppilaitokset, viranomaiset ja yritykset luottavat. Jokainen, jolla on sähköpostiosoite, voi rekisteröityä Meetiin ja hyödyntää monia samoja ominaisuuksia kuin yritys- ja oppilaitosversioidemme käyttäjät, kuten yksinkertaista ajoitusta ja näytön jakamista, reaaliaikaisia tekstityksiä sekä mieltymystesi mukaisia asetteluja, kuten laajennettua ruudukkonäkymää. Lue lisää Google Meetin premium-videokokouksista.

.

Huhtikuu 2020

Ruudukkoasettelu suurille puheluille

Näy ja tule nähdyksi suurissa videokokouksissa ruudukkoasettelun avulla

Mihin se soveltuu: Tiimikokoukset, juhlat, virtuaaliset luokkahuoneet tai mitkä tahansa muut suuret kokoukset, joissa sinun on nähtävä useita osallistujia kerralla ja oltava heihin yhteydessä.

Lue lisää artikkelista See up to 16 Google Meet participants at once with tiled layout.

Meet Gmailin verkkoversiossa

Luo kokouksia ja liity niihin Gmailin verkkoversiosta

Mihin se soveltuu: Säästä aikaa ja työskentele kätevästi yhdestä paikasta käsin vaihtamatta kokousten ja postilaatikon välillä – liity kokouksiin ja aloita niitä suoraan Gmailista (vain verkossa).

Lue lisää artikkelista Start or join a Google Meet video meeting directly from Gmail.

Korkealaatuiset video- ja audioesitykset Meetissä

Jaa full motion ‑videoita esitysten parantamiseksi

Mihin ne sopivat: Esitä korkealaatuisia full motion ‑videoita (jopa 30 FPS) kokouksen aikana.

Lue lisää artikkelista .

Vähäisen valon tila mobiililaitteilla

Säädä videokuvaa automaattisesti hämärässä valaistuksessa (vain mobiili)

Miten se toimii: Kun soitat mobiililaitteelta, vähäisen valon tila päivittää videon laadun, joten voit osallistua huoletta mistä tahansa.

Lue lisää artikkelista Video conference anywhere with low-light mode for Google Meet on mobile.

Maaliskuu 2020

Uusia säätimiä oppilaitosten tileille

Oppilaitosten tileillä videokokouksen osallistujia voi mykistää tai poistaa ainoastaan kokouksen järjestäjä, kalenteritapahtuman omistaja tai käyttäjä, joka luo kokouksen huoneessa olevalla kokouslaitteella. Näin oppilaat eivät voi mykistää tai poistaa opettajaa tai toisia oppilaita. (Tämä automaattinen rajoitus otettiin käyttöön kaikilla oppilaitosten tileillä 19.3.2020.) Lue, mitä asetuksia ja säätimiä oppilaitosten tileillä on käytettävissä

Lokakuu 2019

Osallistujien enimmäismäärää nostettu

• Jos käytät Enterprise-versiota, voit nyt pitää jopa 250 osallistujan kokouksia.
  • Kaikkien muiden Google Workspace ‑versioiden osallistujarajat ovat nyt entistä suuremmat. Uudet osallistujarajoitukset: Google Workspace Enterprise (250), G Suite Business (150) ja G Suite Basic (100).

Kansainväliset puhelinnumerot käytettävissä entistä useammissa versioissa

Google Workspace Enterprise ‑asiakkaita koskevat Google Meetin kansainväliset puhelinnumerot ovat nyt käytettävissä G Suite Business-, Google Workspace for Education Plus- ja G Suite Basic ‑asiakkaiden järjestämissä uusissa kokouksissa.