Novetats de Google Meet

Per obtenir informació sobre noves actualitzacions i millores de Google Meet, visita el nostre blog de Workspace.

Abril de 2023

Evitar les distraccions de vídeo a Meet
Per evitar distraccions a les reunions, pots:
  • Posar el focus de la visualització de la reunió només al presentador.
  • Amagar els participants amb feeds de vídeo que et distreuen.

Març de 2023

Utilitzar la cancel·lació de soroll a Google Meet en dispositius Android
La cancel·lació de soroll basada en el dispositiu està disponible per a tots els usuaris de Workspace i els que no són de Workspace als telèfons Android de gamma alta. La majoria dels iPhone ja tenen cancel·lació de soroll. Obtén informació sobre com pots filtrar el soroll a Google Meet.
Utilitzar la distinció de participants al Pixel 7 i en models posteriors
Ja pots utilitzar la distinció de participants al Pixel 7 i en models posteriors. Pots escoltar els participants des de la direcció en què surten en pantalla. Obtén informació sobre com pots activar la distinció de participants.
Unir-se a reunions des d'un Android TV
L'aplicació Google Meet ja està disponible a Android TV. Amb Meet a l'Android TV, pots fer trucades i respondre-hi. Obtén informació sobre com pots configurar Trucades de Google Meet a l'Android TV.

Febrer de 2023

Consultar els estats dels dispositius perifèrics abans d'unir-se a una reunió
Abans d'unir-te a una reunió de Google Meet, pots seleccionar i provar el micròfon, l'altaveu i la càmera. Obtén informació sobre com pots comprovar el vídeo i l'àudio abans d'una reunió de Google Meet.
Votar en enquestes que creïs
Un cop publiquis una enquesta pròpia en una reunió, pots votar-hi. Obtén informació sobre com pots fer enquestes a Google Meet.

Gener de 2023

Utilitzar reaccions a Google Meet

Pots utilitzar reaccions amb emojis per interaccionar amb altres participants o amb els amfitrions en una reunió.

Reaccions:

• Dona la teva opinió de manera expressiva als amfitrions i als interlocutors.
  • Permet que els participants donin respostes ràpides al contingut.
  • Redueix les interrupcions o pauses incòmodes.
  • Identifica com se senten els assistents.
  • Mostra quins moments agraden més o menys als participants.

Obtén més informació sobre les reaccions.

Octubre de 2022

Activar l'enquadrament del vídeo

Per millorar la visibilitat a l'ordinador, alguns comptes de Workspace poden activar l'enquadrament de vídeo a Meet. Abans d'una trucada o mentre té lloc, pots centrar el vídeo o tornar-lo a enquadrar. Obtén més informació sobre l'enquadrament del vídeo.

Juny de 2022

Utilitzar la fixació múltiple amb Google Meet

Ara pots utilitzar la fixació múltiple per fixar fins a 3 elements alhora. Obtén més informació sobre la fixació múltiple amb Google Meet.

Gener de 2022

Traduir l'anglès parlat amb subtítols traduïts
En determinades edicions de Workspace, els participants de les reunions poden utilitzar subtítols per traduir l'anglès parlat als següents idiomes:
  • Francès
  • Alemany
  • Portuguès
  • Espanyol
Obtén més informació sobre els subtítols traduïts.
Millorar la col·laboració a les reunions amb el mode Complement de Google Meet

Amb el mode Complement, pots millorar la col·laboració a les reunions quan hi hagi participants que treballen des de llocs diferents (a distància o en sales de reunions).

Obtén més informació sobre com pots utilitzar el mode Complement amb Google Meet per col·laborar de manera híbrida.

Desembre de 2021

Moure automàticament els participants des de sales desdoblades

Els amfitrions de les reunions i els professors poden moure automàticament tots els participants des de sales desdoblades a la sala principal. Els participants tindran 30 segons per finalitzar el debat de la sala desdoblada abans de tornar a moure's automàticament a la sala principal. Obtén més informació sobre les sales desdoblades.

Novembre de 2021

Bloquejar l'àudio i el vídeo dels participants a iOS

Per evitar que els participants comparteixin el seu àudio o vídeo durant una reunió, ara els amfitrions i els coamfitrions poden bloquejar l'àudio i el vídeo de tots els participants als dispositius iOS.

Organitzar reunions de fins a 500 persones en determinats comptes de Workspace

Els participants de les següents edicions de Workspace poden organitzar reunions de fins a 500 participants:

• Business Plus
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus

Obtén més informació sobre els límits de participants.

Actualitzar el prefix de Colòmbia

Octubre de 2021

Bloquejar l'àudio de tots els participants en una reunió de Google Meet
Per impedir que els participants comparteixin el seu feed d'àudio durant una reunió, els amfitrions i els coamfitrions poden bloquejar l'àudio de tots els participants. Obtén informació sobre com pots utilitzar el bloqueig d'àudio.
Bloquejar el vídeo de tots els participants en una reunió de Google Meet
Per impedir que els participants comparteixin el seu feed de vídeo durant una reunió, els amfitrions i els coamfitrions poden bloquejar el vídeo de tots els participants. Obtén informació sobre com pots utilitzar el bloqueig de vídeo.

Setembre de 2021

Nous subtítols traduïts de Google Meet (beta)
Determinades edicions de Workspace ara tenen subtítols traduïts a Meet. Obtén més informació sobre la versió beta i sobre com pots provar els subtítols traduïts.
Silenciar tots els participants en dispositius iOS
Ara els amfitrions de reunions poden silenciar tots els participants alhora en dispositius iOS.

Agost de 2021

Afegir coamfitrions a Google Meet

La gestió d'amfitrions permet que els amfitrions de reunions de totes les edicions de Workspace tinguin accés a les funcions de seguretat de les reunions. Els amfitrions de reunions amb determinades edicions de Workspace poden utilitzar la gestió d'amfitrions per afegir fins a 25 coamfitrions a les seves reunions de Google Meet.

Obtén informació sobre com pots afegir coamfitrions a Google Meet.

Juny de 2021

Afegir subtítols a les reproduccions en directe

Reproducció en directe entre dominis

Ara pots reproduir en directe els esdeveniments per als participants de dominis de Workspace de confiança. Obtén informació sobre la reproducció en directe i la reproducció en directe entre dominis.

Gravacions de Google Meet disponibles per a llicències d'"alumnes" d'Education Plus

Ara els participants de Google Meet amb una llicència d'alumne poden gravar reunions. Obtén informació sobre com pots gravar una reunió.

Nova configuració d'administrador per unir-se a reunions

En funció del tipus de Compte de Google que tinguis, hi ha directrius noves sobre les reunions a què pots unir-te i les persones que poden unir-se a les que organitzis tu. Obtén més informació sobre com pots unir-te a reunions.

Noves actualitzacions de la funció per aixecar la mà en ordinadors i portàtils

• Els participants amb la mà aixecada es mouen a la quadrícula principal.
  • Els participants reben una notificació per abaixar la mà després de parlar.
  • Els moderadors reben una notificació per veure l'ordre i el nombre de mans aixecades.

Maig de 2021

Idiomes nous per als subtítols de Google Meet

Ara els usuaris de Meet de l'Amèrica del Nord i l'Amèrica Llatina poden utilitzar subtítols en:
  • Alemany
  • Portuguès (Brasil)
  • Espanyol (Mèxic)

Obtén informació sobre com pots utilitzar els subtítols en una videotrucada.

Disseny nou de Google Meet

Google Meet té un disseny nou per als usuaris de portàtils i ordinadors. Obtén informació sobre el disseny nou de Meet.

Comprovar la caducitat d'un codi de reunió

Cada reunió té assignat un codi de reunió únic que té un temps de caducitat segons el producte a partir del qual s'ha creat la reunió. Obtén informació sobre els codis de reunió de Google Meet.

Presentar contingut a Google Meet des de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google

Pots presentar directament a Google Meet des de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.Obtén informació sobre com pots presentar contingut des de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.

Abril de 2021

Activar el mode d'estalvi de Meet per estalviar dades i bateria i limitar el rendiment de la CPU
Activa el mode d'estalvi de Meet abans d'iniciar una videotrucada per tal de reduir l'ús de dades i estalviar bateria. El mode d'estalvi limita el rendiment de la CPU perquè la càrrega del dispositiu duri més. Obtén més informació sobre el mode d'estalvi de Meet.
La funció Preguntes a Google Meet està disponible en dispositius Android
Ara, els usuaris de Google Meet poden utilitzar la funció Preguntes en dispositius Android. Obtén informació sobre com pots utilitzar la funció Preguntes a Meet en dispositius Android.
Les enquestes a Google Meet estan disponibles en dispositius Android
Ara els participants d'una reunió poden respondre a les enquestes des dels seus dispositius Android. Obtén informació sobre com pots respondre a enquestes en dispositius Android.
Nous controls de seguretat d'Android per a usuaris d'Education

Ara, els usuaris d'Education poden utilitzar aquests controls de seguretat en dispositius Android:

Finalitzar una reunió per a tots els participants en dispositius iOS
Els moderadors de les reunions educatives poden finalitzar una reunió per a tots els participants des d'un dispositiu iOS. Obtén informació sobre com pots finalitzar una reunió per a tots els participants en un iPhone o un iPad.

Març de 2021

Visualització de mosaic ara a Android
Els usuaris de Meet amb dispositius Android poden utilitzar la visualització de mosaic per mostrar vuit mosaics durant una reunió. Més informació sobre la visualització de mosaic per a dispositius Android.
Nous idiomes de subtitulació per a Google Meet en dispositius mòbils

Els usuaris d'Android i iOS a la zona Àsia-Pacífic i a Europa ara tenen accés a aquests idiomes de subtitulació addicionals:

• Francès
  • Alemany
  • Portuguès (Brasil)
  • Espanyol (Mèxic)
  • Espanyol (Espanya)

Obtén més informació sobre com pots utilitzar subtítols en una videotrucada.

Visualització de mosaic ara a iOS
Els usuaris de Meet amb dispositius iOS poden utilitzar la visualització de mosaic per mostrar vuit mosaics durant una reunió. Més informació sobre la visualització de mosaic per a dispositius iOS.
Nous controls de seguretat d'iOS per a usuaris d'Education

Ara, els usuaris d'Education poden utilitzar aquests controls de seguretat en dispositius iOS:

La funció Preguntes a Google Meet està disponible en dispositius iOS
Ara, els usuaris de Google Meet poden utilitzar la funció Preguntes en dispositius iOS. Obtén informació sobre com pots utilitzar la funció Preguntes a Meet en dispositius iOS.
Les enquestes a Google Meet estan disponibles en dispositius iOS
Ara els participants d'una reunió poden respondre a les enquestes des dels seus dispositius iOS. Obtén informació sobre com pots respondre a enquestes en dispositius iOS.
Crear sales desdoblades abans d'una videotrucada amb Google Calendar
Ara els moderadors d'una reunió poden preassignar participants a les sales desdoblades amb Google Calendar. Obtén informació sobre com pots crear sales desdoblades amb Google Calendar.
Utilitzar Marcatge internacional de Meet per a reunions de Google Workspace
Utilitza el telèfon per unir-te a videotrucades de Google Meet des de més països. Hi ha més números internacionals disponibles per als usuaris de Google Workspace quan el complement Marcatge internacional de Meet està activat per a la teva organització. Obtén més informació sobre Marcatge internacional de Meet.

Febrer de 2021

Finalitzar la reunió per a tothom

Els moderadors de les reunions educatives poden decidir finalitzar una reunió per a tots els participants o permetre que, un cop ells n'hagin sortit, els participants continuïn amb la trucada. Obtén informació sobre com pots finalitzar una reunió per a tots els participants.

Silenciar tots els participants per a usuaris d'Education

Els organitzadors de les reunions educatives poden silenciar tots els participants alhora. Obtén informació sobre com pots silenciar tots els participants.

Previsualitzar com se't veu i se t'escolta abans d'una videotrucada

Abans d'unir-te a una videotrucada de Google Meet, utilitza els controls de la Pantalla d'espera per previsualitzar ràpidament el fons i escoltar l'àudio. Obtén més informació sobre els controls de la Pantalla d'espera.

Desembre de 2020

Idiomes nous per als subtítols de Google Meet
Hem afegit més opcions d'idiomes per als subtítols. Els usuaris de Meet de les regions Àsia-Pacífic o EMEA que facin servir un ordinador ja poden utilitzar subtítols en aquests idiomes:
  • Francès
  • Alemany
  • Portuguès (Brasil)
  • Espanyol (Mèxic)
  • Espanyol (Espanya)
Obtén informació sobre com pots utilitzar els subtítols en una videotrucada.

Novembre de 2020

Actualitzacions del seguiment de l'assistència
Hem actualitzat el seguiment de l'assistència:
  • Més usuaris de Workspace tenen accés al seguiment de l'assistència.
  • Ara pots rebre informes de les reproduccions en directe.
  • Els administradors de Workspace aptes poden activar o desactivar al seu domini el seguiment de l'assistència i els informes de les reproduccions en directe.
  • El seguiment de l'assistència i els informes de les reproduccions en directe es poden activar o desactivar des de Google Calendar o durant una videotrucada de Meet.

Obtén més informació sobre totes les actualitzacions del seguiment de l'assistència.

Actualitzacions de les sales desdoblades de Google Meet
Des de l'octubre, hem fet actualitzacions a les sales desdoblades:
  • Ara les sales desdoblades estan disponibles per a més usuaris de Workspace.
  • Els usuaris que participen per telèfon poden utilitzar aquest tipus de sales.
  • Els participants poden demanar ajuda en una sala desdoblada.
  • Pots afegir un temporitzador a les sales desdoblades.

Obtén més informació sobre totes les actualitzacions de les sales desdoblades.

Aixecar la mà amb Google Meet
Pots aixecar la mà virtualment en una videotrucada de Google Meet perquè el moderador sàpiga que vols parlar. Obtén informació sobre com pots aixecar la mà amb Google Meet.
Acceptar sol·licituds d'accés de manera massiva a Google Meet
Ara pots acceptar totes les sol·licituds d'accés pendents de manera massiva a Google Meet. Per limitar les interrupcions durant la videotrucada, admet tots els participants alhora. Obtén informació sobre com pots admetre participants de manera massiva a una videotrucada.

Octubre de 2020

Canviar el fons a Google Meet
Pots canviar el fons mentre utilitzes Google Meet des d'un ordinador. Ara el desenfocament del fons està disponible en dispositius mòbils. Obtén més informació sobre com pots canviar el fons a Google Meet.
Disseny nou de l'aplicació Google Meet per a Android
L'aplicació Google Meet per a Android té un disseny renovat. Obtén més informació sobre la versió actualitzada de l'aplicació Google Meet per a Android.
Provar les sales desdoblades a Google Meet
Els moderadors poden utilitzar les sales desdoblades per dividir els participants en grups més petits a Google Meet. Obtén informació sobre com pots utilitzar les sales desdoblades a Google Meet.
Participar per telèfon des de més països amb Google Meet

Hem afegit números de telèfon d'accés per a 8 països més que pots utilitzar a Google Meet. Obtén informació sobre quins són els nous països i regions aptes per participar per telèfon.

Fer preguntes o enquestes a Google Meet

Augmenta la participació a Google Meet amb preguntes i enquestes.

Setembre de 2020

Filtrar el soroll durant les reunions de Google Meet en dispositius mòbils
Filtra el soroll quan utilitzis Google Meet al dispositiu mòbil. Obtén informació sobre com pots utilitzar la reducció del soroll en dispositius mòbils.
Obtenir informes d'assistència a Google Meet per als usuaris de centres educatius
Els usuaris de Google Workspace for Education Plus poden obtenir informes d'assistència de Google Meet. Obtén informació sobre com pots fer un seguiment de l'assistència amb Google Meet.
Utilitzar una pissarra a Google Meet
Organitza sessions col·laboratives amb una nova pissarra digital a Google Meet. Obtén informació sobre com pots utilitzar una pissarra a Google Meet.
Actualització de la visualització en mosaic
Veu-te a tu i fins a 49 persones a Google Meet. Obtén informació sobre les millores de la visualització en mosaic.
Desenfocar el fons a Google Meet
Per limitar les distraccions, ara pots desenfocar el fons. A tu se't veu clarament, però el que tens darrere es mostra desenfocat. Obtén informació sobre com pots desenfocar el fons.
Nous controls dels participants a Google Meet per als usuaris de centres educatius
Els usuaris de Google Workspace for Education que creen reunions i els propietaris de calendaris ara poden gestionar qui pot unir-se a les seves reunions. Obtén més informació sobre els controls dels participants de Google Meet.
Disseny nou de l'aplicació Google Meet per a iOS
L'aplicació mòbil Google Meet per a iOS té un disseny renovat. Obtén més informació sobre la versió actualitzada de l'aplicació Google Meet per a iOS.
Funcions de xat i per presentar per als usuaris de centres educatius
Els usuaris que creen reunions i els propietaris de calendaris amb comptes de Google Workspace for Education tenen controls de seguretat nous per a les reunions. Ara poden gestionar qui pot compartir la pantalla i enviar missatges de xat. Obtén més informació sobre les funcions de xat i per presentar que s'han afegit.

Agost de 2020

Emetre reunions de Google Meet en un televisor
Utilitza una pantalla que no sigui l'ordinador ni el dispositiu mòbil per a Google Meet. Pots emetre reunions de Google Meet al Chromecast, al televisor amb Chromecast integrat o a la pantalla intel·ligent Nest. Obtén informació sobre com pots emetre reunions de Google Meet.
Bloquejar els participants perquè no tornin a sol·licitar accés
Per tal de reduir les interrupcions, hem fet canvis a la manera com els participants sol·liciten unir-se a una reunió a Google Meet. Obtén informació sobre com pots bloquejar els participants perquè no tornin a sol·licitar accés.

Juliol de 2020

Bloquejar usuaris anònims a les reunions de Google Meet de centres educatius
Ara els usuaris anònims es bloquegen de manera predeterminada a les reunions de Google Meet organitzades amb Google Workspace for Education Plus o Google Workspace for Education Fundamentals. Obtén més informació sobre els usuaris anònims i la privadesa de Google Meet.

Juny de 2020

Filtrar el soroll a les videotrucades
Per limitar les interrupcions durant una reunió, ara Meet pot filtrar el soroll de fons, com ara el del teclat en escriure, el de les portes en obrir-les i tancar-les i el de les obres de l'exterior. S'utilitza IA basada en núvol per suprimir el soroll de l'entrada d'àudio alhora que es permet passar la veu. Obtén més informació sobre la reducció del soroll.
Meet a Gmail per a mòbils

Aviat introduirem una pestanya específica de Meet a l'aplicació Gmail per a dispositius mòbils iOS i Android. Els participants podran unir-se a videotrucades segures directament a Gmail, sense haver d'obrir cap altra aplicació al telèfon. Obtén més informació sobre Meet a Gmail per a mòbils.

Millores en els dissenys de mosaic

Quan tries un disseny, es desa automàticament com a opció preferida. Això vol dir que s'aplicarà automàticament a les reunions futures, tret que el canviïs. Obtén informació sobre com pots definir les teves preferències pel que fa al disseny.

Preferències de disseny desades

Quan tries un disseny, es desa automàticament com a opció preferida. Això vol dir que s'aplicarà automàticament a les reunions futures, tret que el canviïs. Obtén informació sobre com pots definir les teves preferències pel que fa al disseny.

Maig de 2020

Amagar o mostrar Meet a Gmail

Ara pots controlar si Meet es mostra a la barra lateral de Gmail. Obtén més informació sobre com pots mostrar o amagar Google Meet a Gmail.

Videotrucades prèmium de Meet: disponibles per a tothom sense cost econòmic

Meet, el nostre producte de videoconferències prèmium, ara està disponible per a tothom sense cost. Meet és una solució per a videoconferències segura i fiable en què confien centres educatius, governs i empreses. Qualsevol usuari que tingui una adreça electrònica pot registrar-se a Meet i gaudir de moltes de les mateixes funcions disponibles per als usuaris d'empreses i centres educatius, com ara programacions senzilles, compartició de pantalla, subtítols en temps real i dissenys que s'adapten a diverses preferències, inclosa una visualització en mosaic ampliada. Obtén més informació sobre les videotrucades prèmium de Google Meet.

.

Abril de 2020

Disseny de mosaic per a trucades amb més persones

Veure més participants d'una videotrucada amb el disseny de mosaic

Com s'utilitza: en reunions d'equip, celebracions, classes virtuals o qualsevol altra reunió amb moltes persones en què hagis de veure i connectar amb diversos participants alhora.

Obtén més informació sobre com pots veure fins a 16 participants alhora a Google Meet amb el disseny de mosaic.

Meet a Gmail per al web

Crear reunions i unir-t'hi des de Gmail al web

Com s'utilitza: estalvia temps i conserva el teu lloc sense haver de canviar de la reunió a la safata d'entrada; inicia reunions i uneix-t'hi directament des de Gmail (només al web).

Obtén més informació sobre com pots iniciar una videotrucada de Google Meet o unir-t'hi directament des de Gmail.

Presentar vídeos i àudios d'alta qualitat a Meet

Compartir vídeos de moviment complet per millorar les presentacions

Com s'utilitza: presenta vídeos de moviment complet d'alta qualitat (fins a 30 FPS) durant una reunió.

Obtén més informació a l'article sobre com pots .

Mode de poca llum en dispositius mòbils

Ajustar automàticament els vídeos en condicions de poca llum (només en dispositius mòbils)

Com s'utilitza: quan participes en una reunió des d'un dispositiu mòbil, el mode de poca llum actualitza la qualitat del vídeo perquè puguis implicar-te des de qualsevol lloc sense preocupar-te.

Obtén més informació a l'article sobre com pots fer videoconferències des de qualsevol lloc amb el mode de poca llum per a Google Meet en dispositius mòbils.

Març de 2020

Controls nous per a comptes de centres educatius

En el cas dels comptes de centre educatiu, només el creador de la reunió, el propietari de l'esdeveniment del calendari o la persona que configura la reunió en un dispositiu de maquinari de la sala poden silenciar o suprimir participants d'una videotrucada. Això garanteix que els alumnes que hi participen no puguin silenciar ni suprimir els altres ni el professor. Des del 19 de març de 2020, aquesta restricció automàtica s'està aplicant a tots els comptes de centre educatiu. Més informació sobre els controls dels comptes de centre educatiu.

Octubre de 2019

Augment en els límits de participants

• Si tens una edició d'Enterprise, ara pots organitzar reunions de fins a 250 participants.
  • Els límits de participants també han augmentat per a la resta d'edicions de Google Workspace. Nous límits màxims de participants: Google Workspace Enterprise (250), G Suite Business (150) i G Suite Basic (100).

Números d'accés internacionals disponibles en altres edicions

Els números de telèfon d'accés internacionals de Google Meet per a clients de Google Workspace Enterprise ara s'amplien a les reunions noves que organitzin els clients de G Suite Business, Google Workspace for Education Plus i G Suite Basic.