Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange af mine uploadede produktoplysninger vil blive vist i Google-søgninger, og hvor?

Shopping-kataloget kan vise relevante oplysninger til brugerne, når de søger efter et produkt. Et eksempel på en boks for Google Chromecast (2. generation) vises nedenfor.

Billederne øverst er påvirket af værdierne, du angiver for attributterne 'billedlink'[image_link], 'link til ekstra billede' [additional_image_link], og 'videolink' [video_link]. Titlen bestemmes af de værdier, du angiver for attributterne 'brand' [brand], 'titel' [title] og 'produktnavn' [product_name]. Resultaterne under "Fra producenten" påvirkes af de værdier, du angiver for attributterne 'beskrivelse' [description] og 'funktionsbeskrivelse' [feature_description]. Produktoplysningerne nederst på kortet udfyldes ved hjælp af yderligere detaljerede oplysninger, du uploader.

Hvordan påvirker Manufacturer Center resultaterne af Shopping-annoncer?

Resultaterne af Shopping-annoncer annoteres for at vise kunderne oplysninger om produktproducenter. Hvis du vil se, hvordan dit produkt vises i Shopping-annoncer, skal du logge ind på Merchant Center, klikke på Produkter i navigationspanelet til venstre og derefter klikke på Liste. Vælg det produkt, du vil have vist, og klik på linket til liveannoncen på din Manufacturer Center-konto. Når du foretager ændringer eller redigeringer af et produkt, skal du bruge dette link for at se, hvordan dit produkt vises i Shopping-annoncer lige nu.

Google tilbyder også dine produktoplysninger i detaljeret form i Shopping-annoncer for at vise dybdegående produktoplysninger til kunderne. Et eksempel på et Shopping-katalog for Google Pixel forbedret med fyldige data er vist nedenfor:

Titlen er oprettet ud fra de værdier, du angiver for attributterne 'brand' [brand], 'titel' [title] og 'produktnavn' [product_name]. Attributten 'produkttype' [product_type] er med til at afgøre, hvilken kategori dit produkt tilhører. Produktuddrag under produktets rangering er konstrueret ud fra værdier, du angiver for attributterne 'beskrivelse' [description] og 'funktionsbeskrivelse' [feature_description]. Den lange beskrivelse 'beskrivelse' [description] vises muligvis nedenfor. Variantoplysningerne påvirker variantrullemenuen under beskrivelsen. De viste billeder er angivet ved brug af attributterne 'billedlink'[image_link] og 'link til ekstra billede' [additional_image_link].

Hvad betyder det, når mine produkter er Aktive, Afventer eller er Afvist?

• Aktiv: De af dine produkter, der er kvalificerede til den specifikke destination, er blevet færdigbehandlet.
  • Afventer: Dine produkter er i kø til behandling til en bestemt destination.
  • Afvist: Et afvist produkt er ikke kvalificeret til en bestemt destination. Du kan gennemgå siden Diagnostik for at få et resumé af de problemer, der påvirker dine produkter. Gennemgå siden med produktoplysninger for at se, hvilke attributter der er blevet afvist. Du kan løse problemer ved at bruge værktøjet til redigering af produktoplysninger eller uploade et nyt feed.

Hvordan skal jeg håndtere feedfejl og advarsler om varer i mit uploadede produktfeed?

Se vores guide til fejlfinding ved feedfejl for at få flere oplysninger.

Kan produkter uden unikke produkt-id'er indsendes?

Nej. Produkter i Manufacturer Center skal have både et særskilt id og GTIN tildelt. Du kan bruge den samme værdi til attributterne 'GTIN' [gtin] og 'id' [id] (eller 'MPN (producentens varenummer)' [mpn] og 'id' [id]) for et enkelt produkt.

Bemærk, at flere elementer muligvis ikke bruger samme 'id' [id] .'GTIN' [gtin] eller'MPN (producentens varenummer)' [mpn]. GTIN-koder skal overholde GS1-standarderne. Varianter af varer med forskellige størrelser, farver osv. skal hver have deres egen GTIN. (Brug 'varegruppe-id' [item_group_id] til at vise, at de er varianter af et enkelt produkt.

Få flere oplysninger om unikke produkt-id'er

Er Merchant Center-feeds kompatible med Manufacturer Center?

Ja. Manufacturer Center accepterer Merchant Center-feeds, så længe de obligatoriske felter 'GTIN' [gtin], 'id' [id], 'brand' [brand], 'titel' [title], 'beskrivelse' [description] og 'billedlink' [image_link] er inkluderet i feedet. Nogle af disse attributter er valgfrie for Merchant Center, så tjek, at du har inkluderet disse attributter, for at kunne uploade til Manufacturer Center.

Attributter, der kun bruges til Merchant Center og ikke til Manufacturer Center, ignoreres og vil ikke være synlige i Manufacturer Center.

Hvis der er forskel på de to feeds, prioriteres Manufacturer Center-feeds over Merchant Center-feeds.

Få flere oplysninger om feeds i Manufacturer Center og Merchant Center

Hvilke slags analysedata tilbydes af Manufacturer Center?

Grafisk visning og visning i tabelform på produktniveau findes på fanen Analytics. Få flere oplysninger om tilgængelige analysedata

Hvor er Manufacturer Center tilgængeligt?

Gennemgå listen over lande, som Manufacturer Center understøtter.

Hvilke webbrowsere fungerer Manufacturer Center med?

Understøttede browsere omfatter:

• Chrome
  • IE10 og derover
  • Edge
  • Safari
  • Firefox

Hvis du har problemer med at indlæse dit Manufacturer Center, så fortæl os det.