Produktilknytning: Knyt Hotel Center til Google Ads

Du kan bruge Hotel Center og Google Ads sammen for at gøre det lettere at oprette og administrere hotelannoncekampagner. I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter tilknytning mellem din Google Ads-konto og din Hotel Center-konto eller fjerner tilknytningen mellem dem.

Før du begynder

For at kunne tilknytte dine konti skal du have administratoradgang til en Google Ads-konto i Eksperttilstand og ejertilladelser på din Hotel Center-konto. Hvis du vil fjerne en eksisterende tilknytning til Google Ads, skal du have administratoradgang til en Google Ads-konto. Få flere oplysninger om Smarttilstand og Eksperttilstand

Bemærk!

• Hotel Center kan knyttes til flere Google Ads-konti, men en Google Ads-konto kan ikke knyttes til flere Hotel Center-konti.
  • Du skal være i Eksperttilstand for at tilknytte dine konti.
  • Der føjes også en statisk eller dynamisk liste over hoteller til hver tilknytning.
  • Du må kun knytte Hotel Center til en Google Ads-managerkonto (MCC-konto) for at kunne bruge målgrupper i Hotel Center. Du skal knytte individuelle Google Ads-konti, der ikke er MCC-konti, til Hotel Center for at oprette hotelkampagner, der bruger Hotel Center-priser.
  • Hvis du fjerner tilknytningen mellem dine konti, vises der ikke længere hotelannoncekampagner, der er afhængige af produktdata fra Hotel Center og Google Ads-konti. Du kan heller ikke oprette nye hotelannoncekampagner i Hotel Center og Google Ads, der er oprettet på baggrund af produktdata fra de konti, der ikke er tilknyttet.
  • Nogle Google Ads-statistikker, f.eks. klik, vises på den tilknyttede Hotel Center-konto.

Fordele

Når du administrerer hotelannoncer i Google Ads, får du følgende fordele:

Mere omfattende annonceadministration

• Højere kampagnegrænser.
  • Mere intuitive funktioner. Gruppér dine hoteller efter attributter såsom land eller region og antal stjerner, og angiv specifikke bud for disse grupper.
  • Få et hurtigt overblik over omfanget af dine hotelkampagner, annoncegrupper og hotelgrupper.

Effektive analyser

• Hurtigere rapportering er tilpasset din tidszone og valuta. Bemærk! For nogle effektivitets-metrics' vedkommende, heriblandt antal klik og eksponeringer, er der en forsinkelse på tre timer.
  • Mulighed for at få annonceudgifter og effektivitet for hotelkampagner vist ud for andre Google Ads-kampagnetyper og samlet ét sted for alle konti via managerkonti.
  • Brug værktøjet til rapportredigering til at tilpasse rapportering om effektiviteten af kampagner, annoncegrupper og hotelgrupper baseret på de metrics, der er vigtige for din virksomhed.
  • Automatiser rapportering med rapporteringsskabeloner og -planlægning.

Adgang til Google Ads-funktioner

• Find metoder til at øge rækkevidden og antallet af bookinger på siden Anbefalinger.
  • Brug selvbetjeningsfunktionen til konfiguration af fakturering og budgetstyring på konto- og kampagneniveau.
  • Udnyt fordelene ved en hurtigere brugerflade og kortere API-svartider.

Vejledning

Sådan linker du din Hotel Center-konto og din Google Ads-konto

Link fra Hotel Center

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger.
  3. Klik på knappen Tilføj kontotilknytning på fanen "Grundlæggende indstillinger".
  4. Angiv dit Google Ads-kunde-id.
  5. Vælg "Alle ejendomme" eller "Kun nogle ejendomme".
    • Hvis "Alle ejendomme" er valgt, er det kun muligt at downloade en CSV-fil med de aktuelt tilknyttede ejendomme, hvis der er eksisterende ejendomme.
    • Hvis "Kun nogle overnatningssteder" er valgt, bliver det muligt at uploade en liste over overnatningssteder. Når filen er parset, vises antallet af id'er, og knappen Send aktiveres. Hvis du vil redigere en eksisterende ejendomsliste, skal du downloade hele ejendomslisten og fjerne eventuelle ejendomme, der ikke skal tilknyttes.
    • Eventuelle større CSV-parsingfejl vises ved upload. Ukendte hotel-id'er gemmes for det tilfældes skyld, at hotellet matches eller tilføjes på et senere tidspunkt.
  6. Vælg Gem for at sende anmodningen.
  7. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  8. Klik på Tilknyttede konti.
  9. Klik på Info under "Google Hotel Center".
  10. Find kolonnen "Handling" i tabellen, og klik på Se anmodning.
  11. Vinduet "Anmodning fra Google Hotel Center" åbnes. Klik på Godkend.
  12. I tabellen vises statussen nu som "Tilknyttet".
Bemærk! Der kan gå op til 72 timer, før kampagnetypen "Hotelkampagne" vises på din Google Ads-konto.

Tilknyt fra Google Ads

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Tilknyttede konti.
  3. Find "Google Hotel Center" under "Fra Google", og klik på Info eller Administrer og tilknyt (hvis du tidligere havde tilknyttet en konto).
  • Klik på Fortsæt, hvis det er første gang, du knytter Google Ads til en Hotel Center-konto.
  • Hvis du tidligere har knyttet en Hotel Center-konto, kan du klikke på plusknappen for at knytte en ny konto.
  1. Angiv dit Hotel Center-konto-id, og klik på Send.
  2. Log ind på din Hotel Center-konto.
  3. Vælg Kontoindstillinger i navigationsmenuen.
  4. Find kolonnen "Handling" i tabellen "Google Ads-tilknytning", og klik på Gennemgå tilknytningsanmodning.
    • Hvis en bruger vælger "Alle ejendomme" (standard), kan en CSV-fil med de tilknyttede hotel-id'er downloades.
    • Brugere kan også vælge "Kun nogle overnatningssteder" og uploade en CSV-fil med en liste over hotel-id'er.
  5. Klik på Godkend i dialogboksen "Gennemgå tilknytningsanmodning".
  6. I tabellen vises status nu som "Administrer link".
Bemærk! Der kan gå op til 72 timer, før muligheden "Hotelkampagne" vises på din Google Ads-konto.

Sådan fjerner du tilknytningen mellem din Hotel Center-konto og din Google Ads-konto

Fjern tilknytningen fra Hotel Center

1. Log ind på din Hotel Center-konto.
  2. Vælg Kontoindstillinger i navigationsmenuen.
  3. Find kolonnen "Handlinger" i tabellen "Google Ads-tilknytning", og klik på Fjern tilknytning til konto.
  4. Klik på Fjern tilknytning i dialogboksen "Vil du fjerne tilknytningen til denne konto?".
  5. I tabellen kan du nu se, at din konto er blevet fjernet.
Bemærk! Hvis du fjerner tilknytningen mellem dine konti, vises der ikke længere hotelannoncekampagner, der er afhængige af produktdata fra Hotel Center og Google Ads-konti. Du kan heller ikke oprette nye hotelannoncekampagner i Hotel Center og Google Ads, der er oprettet på baggrund af produktdata fra de konti, der ikke er tilknyttet.

Fjern tilknytningen fra Google Ads

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Tilknyttede konti.
  3. Find "Google Hotel Center" under "Dine tilknyttede konti og produkter", og klik på Administrer og link.
  4. Find den konto, du vil fjerne tilknytningen til, og klik på Fjern tilknytning i kolonnen "Handling".
  5. Klik på Fjern tilknytning på bekræftelsesskærmbilledet.
  6. I tabellen kan du nu se, at din konto er blevet fjernet.
Bemærk! Hvis du fjerner tilknytningen mellem dine konti, vises der ikke længere hotelannoncekampagner, der er afhængige af produktdata fra Hotel Center og Google Ads-konti. Du kan heller ikke oprette nye hotelannoncekampagner i Hotel Center og Google Ads, der er oprettet på baggrund af produktdata fra de konti, der ikke er tilknyttet.

Sådan accepterer du tilknytningsforbindelser

Accept af tilknytningsforbindelse fra Hotel Center

1. Log ind på din Hotel Center-konto.
  2. Vælg Kontoindstillinger i navigationsmenuen.
  3. Find kolonnen "Handling" i tabellen "Google Ads-tilknytning", og klik på Gennemgå tilknytningsanmodning.
  4. Vælg "Alle ejendomme" eller "Kun nogle ejendomme".
    • Hvis "Kun nogle overnatningssteder" er valgt, bliver det muligt at uploade en liste over overnatningssteder. Når filen er parset, vises antallet af id'er, og knappen Send aktiveres.
    • Eventuelle større CSV-parsingfejl vises ved upload. Ukendte hotel-id'er gemmes for det tilfældes skyld, at hotellet matches eller tilføjes på et senere tidspunkt.
  5. Klik på Godkend.
Bemærk! Muligheden Godkend vises kun, hvis der er overnatningssteder, der kan godkendes.

Sådan administrerer du en etableret forbindelse

Administration af en etableret forbindelse fra Hotel Center
  1. Log ind på din Hotel Center-konto.
  2. Vælg Kontoindstillinger i navigationsmenuen.
  3. Klik på Administrer tilknytning på fanen "Grundlæggende indstillinger" under Google Ads-tilknytninger i kolonnen "Handling".
  4. Vælg "Alle ejendomme", "Kun nogle ejendomme" eller "Ingen overnatningssteder (fjern tilknytning)".
    • Hvis "Kun nogle overnatningssteder" er valgt, bliver det muligt at uploade en liste over overnatningssteder. Når filen er parset, vises antallet af id'er, og knappen Send aktiveres. Hvis du vil redigere en eksisterende ejendomsliste, skal du downloade hele ejendomslisten og fjerne eventuelle ejendomme, der ikke skal tilknyttes.
    • Eventuelle større CSV-parsingfejl vises ved upload. Ukendte hotel-id'er gemmes for det tilfældes skyld, at hotellet matches eller tilføjes på et senere tidspunkt.
    • Hvis alternativknappen "Ingen ejendomme (fjern tilknytning)" er valgt, bliver du bedt om at verificere valget, inden du kan fortsætte. Vælg Opdater for at fjerne tilknytningen til kontoen.
      Bemærk! Hvis kontoen allerede er tilknyttet nogle ejendomme, kan både den tilknyttede liste og den fuldstændige liste downloades.

Relaterede links

Google Analytics

Om produkttilknytning

Google-produkter

Google Partners