Brug tilpassede regler

Tilpassede regler giver dig besked om overtrædelser af optimale løsninger, før dine ændringer uploades. Disse underretninger kan vises som advarsler eller fejl. Der er et sæt indbyggede, anbefalede regler, der er konfigureret som advarsler, og du kan redigere disse efter behov.

Bemærk!
Hvis du vil skjule de indbyggede regler, fordi du ikke synes, de er nyttige, kan du hurtigt sætte dem alle på pause på én gang i visningen med tilpassede regler.

Indbyggede tilpassede regler

Disse regler er som standard indbyggede, men du kan til enhver tid tilpasse eller deaktivere dem. Tilpassede regler gælder for alle kampagner, herunder kampagner, som er aktive, sat på pause eller afventer, samt kampagnekladder. Tilpassede regler gælder ikke for fjernede eller afsluttede kampagner.

Beskrivelse Betingelse for underretning Rationale
Tekstannonce har brug for en anden beskrivelseslinje og en tredje overskrift

Hvis din udvidede tekstannonce ikke omfatter en anden beskrivelse og tredje overskrift, får du en påmindelse om at angive dette.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Mere tekst betyder, at der er bedre plads til at formidle dit budskab, og det kan forbedre din klikrate (CTR). Få flere oplysninger
Sporingsskabelon bruger HTTP i stedet for HTTPS

Hvis din sporingsskabelon bruger HTTP-protokollen (i stedet for HTTPS), får du en påmindelse om at opdatere den. Brug af HTTP i sporingsskabelonen kan forstyrre dine systemer til klikmåling og omdirigering.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Brug af HTTP i sporingsskabelonen kan forstyrre dine systemer til klikmåling og omdirigering. Få flere oplysninger
Undersidelinks uden beskrivelser

Vis en advarsel, hvis du forsøger at tilføje eller redigere et feedelement i et undersidelink, som ikke har en beskrivelsestekst tilknyttet.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Aktiver til undersidelinks kan forbedre din CTR. Få flere oplysninger
Færre end 4 aktiver til undersidelinks

Vis en advarsel, hvis der ikke er mindst 4 undersidelinks på kontoniveau eller i en søgekampagne eller mindst ét undersidelink for hver annoncegruppe i kampagnen.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Brug mindst 4 aktiver til undersidelinks for at forbedre dine annoncers mulighed for eksponering, hvilket kan medføre en højere CTR. Få flere oplysninger

Færre end 4 aktiver til infotekst

Vis en advarsel, hvis der ikke er mindst 4 infotekster på kontoniveau eller i en søgekampagne eller mindst én infotekst for hver annoncegruppe i kampagnen.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Brug mindst 4 aktiver til infotekst for at give dine annoncer bedre eksponering, hvilket kan give en højere CTR. Få flere oplysninger
Kampagnen indeholder ingen annoncegrupper

Vis en advarsel, hvis der er blevet oprettet en kampagne uden nogen aktive annoncegrupper.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Din kampagne kan ikke vises, fordi den ikke indeholder nogen aktive annoncegrupper. Opret en ny annoncegruppe, eller skift status for en allerede oprettet annoncegruppe til "Aktiveret". Få flere oplysninger
Annoncegruppe indeholder ingen annoncer

Vis en advarsel, hvis der er blevet oprettet en annoncegruppe uden nogen aktive annoncer.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Din annoncegruppe indeholder ingen aktive annoncer. Opret en ny annonce, eller skift status for en af dine andre annoncer til "Aktiveret". Få flere oplysninger
Der er søgeannoncer, som ikke bliver vist

Vis en advarsel, hvis en søgeannonce ikke indeholder nogen målretningsoplysninger.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Dine annoncer i denne annoncegruppe kan ikke vises, fordi der ikke er føjet nogen aktive søgeord eller dynamiske annoncemål til annoncegruppen. Få flere oplysninger
Der er Shopping-annoncer, som ikke bliver vist

Vis en advarsel, hvis Shopping-annoncegruppen ikke indeholder nogen produktgruppe.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Dine annoncer i denne annoncegruppe kan ikke vises, fordi der ikke er føjet nogen produktgrupper til annoncegruppen. Opret en produktgruppe. Få flere oplysninger
Ingen aktiver til websiteinfo

Vis en advarsel, hvis der er blevet oprettet en søgekampagne uden nogen aktiver til websiteinfo.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Brug mindst 1 aktiv tiol websiteinfo for at forbedre dine annoncers mulighed for eksponering, hvilket kan medføre en højere CTR. Få flere oplysninger
Der målrettes ikke mod søgepartnere

Vis en advarsel, hvis en kampagne ikke er målrettet mod søgepartnere.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Hvis du viser dine annoncer på vores søgepartneres websites, kan det medvirke til at øge annoncernes rækkevidde og trafik. Klikraterne på søgepartnernes websites påvirker ikke kvalitetsresultaterne på Google Søgning. Få flere oplysninger
Manuel budgivning

Vis en advarsel, hvis en kampagne bruger manuel budgivning.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Brug Udvidet CPC eller en automatisk budgivningsstrategi for at byde mere effektivt. Få flere oplysninger
Ingen optimeret annoncerotation

Vis en advarsel, hvis en søgekampagne ikke bruger optimeret annoncerotation.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Brug indstillingen "Optimer: Vis de mest effektive annoncer" for at vise dine mest effektive annoncer. Få flere oplysninger
Accelereret levering

Vis en advarsel, hvis en kampagne bruger accelereret levering.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Med accelereret levering har du sandsynligvis brugt hele kampagnens begrænsede daglige budget tidligt på dagen. Brug standardlevering, så leveringen af dine annoncer fordeles mere jævnt i løbet af dagen. Få flere oplysninger
Ingen søgemålgrupper

Vis en advarsel, hvis en kampagne ikke bruger remarketinglister til søgeannoncer, kundematch eller målgrupper.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Tilknyt en målgruppeliste for at få et større investeringsafkast. Få flere oplysninger
Færre end 3 annoncer
(anvendt på annoncegrupper)

Vis en advarsel, hvis der kun er 1 til 2 annoncer i en annoncegruppe, og optimeret annoncerotation er aktiveret for søgekampagnen.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Brug mindst 3 varianter af annoncerne i dine annoncegrupper for at få den mest effektive annonce vist via optimeret annoncerotation, hvilket kan være med til at øge din CTR eller CVR. Få flere oplysninger
Konverteringssporing er ikke konfigureret

Vis en advarsel, hvis konverteringssporing ikke er aktiveret på kontoen.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Aktivér konverteringssporing for at få adgang til nyttige funktioner som bedre rapportering og automatisk budgivning. Få flere oplysninger
Billedannoncer, men ingen responsive annoncer (anvendt på annoncegrupper)

Vis en advarsel, hvis en displayannoncegruppe indeholder billedannoncer, men ingen responsive annoncer.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Du har billedannoncer, men ingen responsive annoncer i din displayannoncegruppe. Brug responsive annoncer for at få mange flere konverteringer til en tilsvarende CPA. Få flere oplysninger

Den fleksible rækkevidde for kampagnen er indstillet til "Målretning"

Vis en advarsel, hvis de målgrupper, der kan modtages bud for, føjes til en søgekampagne eller en Shopping-kampagne, som er indstillet til "Målretning".

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Din målretning med hensyn til interesser og remarketing på Søgenetværket eller Shopping er indstillet til "Målretning". Det begrænser trafikken til brugerne i din målgruppe.  Brug "Observation" for at målrette mod alle brugere, og juster buddene for de brugere, der er med i din målgruppe. Få flere oplysninger
Den fleksible rækkevidde for annoncegruppen er indstillet til "Målretning"

Vis en advarsel, hvis de målgrupper, der kan modtages bud for, føjes til en annoncegruppe på Søgenetværket eller Shopping-netværket, som er angivet til "Målretning og bud".

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Din målretning med hensyn til interesser og remarketing på Søgenetværket eller Shopping er indstillet til "Målretning". Det begrænser trafikken til brugerne i din målgruppe.  Brug "Observation" for at målrette mod alle brugere, og juster buddene for de brugere, der er med i din målgruppe. Få flere oplysninger
Optimering af målretning er deaktiveret
(anvendt på annoncegrupper)

Vis en advarsel, hvis optimering af målretning er angivet til deaktiveret for en In-display-kampagne for en annoncegruppe.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Optimering af målretning er deaktiveret. Aktivér konservativ målretning for at optimere din målretning, så du automatisk når ud til dem, som din målretning ellers ikke ville nå ud til, til ca. samme pris pr. person. Få flere oplysninger
Der er målrettet mod en inaktiv søgemålgruppe
(anvendt på målgrupper)

Vis en advarsel, hvis en målgruppe har under 1.000 aktive brugere, og der målrettes mod den af en søgekampagne eller søgeannoncegruppe.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Din målgruppe har under 1.000 aktive brugere, og en søgekampagne eller søgeannoncegruppe er målrettet mod den. Denne liste udløser ikke visning af dine annoncer, før der tilføjes flere aktive brugere. Få flere oplysninger
Der er målrettet mod en inaktiv displaymålgruppenactive
(anvendt på målgrupper)

Vis en advarsel, hvis en målgruppe har under 100 aktive brugere, og der målrettes mod den af en displayannoncegruppe.

Bemærk! Se en detaljeret forklaring

Din målgruppe har under 100 aktive brugere, og der målrettes mod den af en displayannoncegruppe. Denne liste udløser ikke visning af dine annoncer, før der tilføjes flere aktive brugere. Få flere oplysninger
Ingen responsive søgeannoncer (anvendt på annoncegrupper)

Advar, hvis der ikke er responsive søgeannoncer i en annoncegruppe i en kampagne på Søgenetværket, der allerede indeholder mindst én aktiveret udvidet tekstannonce.

Din annoncegruppe på Søgenetværket har udvidede tekstannoncer, men indeholder i øjeblikket ikke en responsiv søgeannonce. Tilføj en responsiv søgeannonce, så du kan forbedre annoncegruppeeffektiviteten.
Der målrettes ikke mod Google-videopartnere Advar, hvis en videokampagne, der ikke er en kampagne af typen "TrueView for Action", ikke er målrettet mod Google-videopartnere. Google-videopartnere er slået fra i din videokampagne. Slå det til for at nå ud til flere kunder ud over YouTube til en mere attraktiv pris.

Video-Discovery-annoncegruppe er målrettet mod et søgeord eller emne (anvendt på annoncegrupper)

Advar, hvis en video-Discovery-annoncegruppe er målrettet mod et søgeord eller emne. Din video-Discovery-annoncegruppe er målrettet mod et søgeord eller emne, hvilket udelukker dig fra TrueView video discovery-annoncer. Øg din rækkevidde ved at fjerne målretning mod søgeord og emner.
TrueView-kampagne skal have en discovery-annonce eller anden målretning Advar, hvis TrueView-kampagnen kun er målrettet mod YouTube-søgning og kun indeholder TrueView instream-videoannoncer. Din TrueView-kampagne er kun målrettet mod YouTube-søgning og indeholder kun TrueView-instream-videoannoncer. For at få dine annoncer til at køre skal du tilføje en TrueView-video discovery-annonce eller målrette mod Google-videopartnere eller YouTube Videonetværk.
Uoverensstemmelse mht. budgettype Advar, hvis en videokampagne har start- og slutdatoer, men bruger et gennemsnitligt dagligt budget. En videokampagne har start- og slutdatoer, men bruger et gennemsnitligt dagligt budget. Angiv din kampagnes samlede budget til automatisk tempo dit budget forbrug. Indstil din kampagnes samlede budget til automatisk at regulere tempoet på dit budgetforbrug.

Vejledning

Redigering af tilpassede regler

Sådan redigerer du indbyggede tilpassede regler

1. Klik på Tilpassede regler under typelisten i sidebjælken.
  2. Vælg den regel, du vil redigere, i datavisningen.
  3. Foretag dine ændringer i redigeringspanelet. Du kan klikke på Kommentarer og tilføje bemærkninger om reglen.
  4. Klik på Anvend regelændringer over datavisningen.

Sådan fjerner du indbyggede tilpassede regler:

1. Klik på Tilpassede regler under typelisten i sidebjælken.
  2. Vælg den regel, du vil fjerne, i datavisningen.
  3. Klik på Fjern i datavisningen.
  4. Klik på Anvend regelændringer over datavisningen.
Bemærk! Indbyggede regler kan ikke fjernes, men sættes i stedet på pause, hvis du prøver at fjerne dem.

Sådan gendanner du standardindstillingerne for indbyggede tilpassede regler:

1. Klik på Tilpassede regler under typelisten i sidebjælken.
  2. Klik på Gendan standardindstillinger i datavisningen.
  3. Klik på Anvend regelændringer over datavisningen.

Sådan får du vist tidligere ignorerede regelovertrædelser igen:

1. Klik på Tilpassede regler under typelisten i sidebjælken.
  2. Klik på Vis ignorerede overtrædelser igen i datavisningen.
  3. Klik på Anvend regelændringer over datavisningen.

Oprettelse af nye tilpassede regler

Sådan opretter du dine egne tilpassede regler:

1. Klik på Tilpassede regler under typelisten i sidebjælken.
  2. Klik på Tilføj tilpasset regel.
  3. Udfyld alle de obligatoriske felter i redigeringspanelet.
  4. Klik på Rediger under "Gælder for" i redigeringspanelet for at vælge, hvad reglen skal gælde for, f.eks. søgeord eller tekstannoncer.
  5. Under "Overtrædelseskriterier" skal du vælge eller angive de betingelser, der medfører overtrædelse af en regel, når disse opfyldes. Alle kriterierne er kombineret med "AND". Det betyder med andre ord, at de alle skal være opfyldt, før elementet overtræder reglen.
  6. Vælg under "Alvorlighed", om reglen kun skal give dig besked om overtrædelser, eller om den skal blokere for de ændringer, der overtræder reglen.
  7. Klik på Anvend regelændringer over datavisningen.

Eksempler på regler, du kan oprette

Her er nogle eksempler på overtrædelseskriterier, du kan bruge, når du vil oprette tilpassede regler, der giver dig besked i følgende tilfælde:

• Der angives ikke en værdi i et valgfrit felt som f.eks. "label". Brug følgende overtrædelseskriterier:
    • label=""
  • En endelig webadresse har ikke noget domæne. Brug følgende overtrædelseskriterier:
    • status = enabled finalurl -: "www.eksempelwebadresser.dk"
  • Den maksimale CPC for et søgeord overstiger et bestemt beløb. Brug følgende overtrædelseskriterier:
    • status = enabled maxcpc >= "4,00"
  • Der er ikke aktiveret opkaldsrapportering for aktiver til opkald. Brug følgende overtrædelseskriterier:
    • status = enabled callreporting -= enabled
  • En aktiveret annoncegruppe indeholder ikke mindst to udvidede tekstannoncer med teksten "abc"
    • status = enabled COUNT(expandedtextads, status = enabled headline1 : "abc") < 2

Forklaring af tilpassede regler

Regel: Tekstannonce har brug for en anden beskrivelseslinje og en tredje overskrift

Denne regel gælder for annoncer uden en anden beskrivelseslinje og en tredje overskrift.

Overtrædelseskriterier:

descriptionline2 = ""
status = enabled
adgroupstatus = enabled
headline3 = ""

Oversigt

Google Ads giver annoncører en underretning, når der er mulighed for at tilføje en anden beskrivelseslinje og tredje overskrift. Det hjælper med at forbedre annoncernes effektivitet.

Regel: Sporingsskabelon bruger HTTP i stedet for HTTPS

Denne regel gælder for sporingsskabeloner, der bruger HTTP i stedet for HTTPS.

Overtrædelseskriterier:

Webadressen for sporingsskabelonen indeholder HTTP i stedet for HTTPS.

Oversigt

Brug af HTTP i sporingsskabelonen kan forstyrre dine systemer til klikmåling eller omdirigering. Vi anbefaler på det kraftigste, at du bruger HTTPS.

Detaljeret forklaring

Brug af HTTP i sporingsskabelonen kan forstyrre dine systemer til klikmåling eller omdirigering. Vi anbefaler på det kraftigste, at du bruger HTTPS. Få flere oplysninger

Regel: Undersidelinks uden beskrivelser

Gælder for: Undersidelinks

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
associationtype=specific
descriptionline1=""
descriptionline2=""

Oversigt

Ovenstående filter har 3 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner
  • Som har undersidelinks, men ingen beskrivelsestekst

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 3 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Ser kun på aktiverede undersidelinks og ignorerer dem, der er markeret til sletning.

associationtype=specific

Ser kun på tilknytninger af faktiske, delte undersidelinks og ignorerer særlige elementer af typen <sitelinks disabled>.

descriptionline1=""
descriptionline2=""

Ser efter undersidelinks, hvor både descriptionline1 og descriptionline2 er tomme.

Regel: Færre end 4 aktiver til undersidelinks

Gælder for: Kampagner

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaigntype = search
OR(
    AND(
        EXIST(sitelinks, associationtype = specific)
        COUNT(sitelinks, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 4
    )
    AND(
        NOTEXIST(sitelinks)
        CONTAINER(
            COUNT(sitelinks, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 4
        )
    )
)
EXIST(adgroups,
    status = enabled
    NOTEXIST(sitelinks, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended))
    NOTEXIST(sitelinks, associationtype -= specific))

Oversigt

Ovenstående filter har 4 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner
  • Som ikke har minimum 4 løste undersidelinks eller eksplicit deaktiverer dem
  • Og som har mindst én annoncegruppe uden undersidelinks, og som heller ikke deaktiverer dem

Hvis alle disse betingelser er opfyldt, markeres kampagnen med en advarsel, som er standardalvorlighedsgraden for alle tilpassede regler.

Bemærk! Hvis du vil ændre antallet af påkrævede undersidelinks, skal du ændre to forskellige værdier af typen "4": Antallet af undersidelinks på kampagneniveau og antallet på kontoniveau, som begge er i den overordnede OR-funktion.

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 4 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun aktiverede kampagner, der kan markeres.

campaigntype = search

Det er kun aktiverede søgekampagner, der kan markeres.

OR(
    AND(
        EXIST(sitelinks, associationtype = specific)
        COUNT(sitelinks, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 4
    )
    AND(
        NOTEXIST(sitelinks)
        CONTAINER(
            COUNT(sitelinks, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 4
        )
    )
)

OR-funktionen er lidt mere kompliceret, så lad os se lidt nærmere på den.

EXIST(sitelinks, associationtype = specific) kontrollerer, at der er mindst ét delt undersidelink knyttet til kampagnen. Betingelsen associationtype = specific tester, om undersidelinkene henviser til et delt undersidelink fra den delte samling. Andre undersidelinks, f.eks. poster af typen <sitelink disabled>, overfører ikke denne filterbetingelse.

Herefter kontrollerer COUNT(sitelinks, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 4, om der er færre end fire godkendte undersidelinks tilknyttet kampagnen. Disse to betingelser er grupperet i en AND-funktion, hvilket betyder, at de begge skal matche. I dette afsnit spørges der altså om følgende: Er der nogen delte undersidelinks knyttet til denne kampagne, og er der færre end 4 godkendte, hvis der er?

Den næste AND-betingelse ligner, men bruger NOTEXIST til at kontrollere, at der ikke er nogen undersidelinks, ikke en gang særlige poster som <sitelink disabled>, tilknyttet kampagnen. Den indkapsler også COUNT-delen i en CONTAINER-funktion for at tælle undersidelinks for ejercontaineren: Kontoen. Hvis disse to sættes sammen i en AND-funktion, spørges der om følgende: Er der ikke knyttet nogen undersidelinks til kampagnen (heller ikke særlige undersidelinks), og er der færre end 4 af dem, der er godkendt på kontoniveau, hvis der ikke er?

Da disse to spørgsmål er indkapslet i en OR-funktion, spørger denne filterbetingelse, om svaret på mindst ét af disse to spørgsmål er "ja". Der spørges med andre ord om følgende: Hvis der er delte undersidelinks knyttet til denne kampagne, er der så færre end 4 godkendte, men hvis der ikke er nogen på kampagneniveau, og kampagneniveauet ikke eksplicit deaktiverer undersidelinks, er der så færre end 4 godkendte på kontoniveauet? Eller hvis det konstateres, at kampagnen ikke har nogen undersidelinks, og disse "nedarves" fra kontoen, er spørgsmålet mere enkelt: Har kampagnen færre end 4 løste undersidelinks, og deaktiverer den ikke disse?

EXIST(adgroups,
    status = enabled
    NOTEXIST(sitelinks, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended))
    NOTEXIST(sitelinks, associationtype -= specific))

Denne EXIST-funktion kontrollerer, om der er annoncegrupper i kampagnen, der opfylder kriterierne i det angivne filter, hvori alle betingelser skal matche en annoncegruppe, for at det kan tælles. Den første betingelse, status = enabled, ser kun efter aktiverede annoncegrupper i kampagnen.

NOTEXIST(sitelinks, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) forsøger derefter at finde annoncegrupper, der ikke har nogen godkendte undersidelinks tilknyttet.

Til sidst begrænser NOTEXIST(sitelinks, associationtype -= specific) det endnu mere, så der kun ledes efter de annoncegrupper, som ikke har særlige undersidelinks, f.eks. poster af typen <sitelink disabled>. Overordnet set kontrollerer denne filterbetingelse altså, om kampagnen indeholder mindst én annoncegruppe uden undersidelinks, og som heller ikke deaktiverer dem.

Regel: Færre end 4 aktiver til infotekst

Gælder for: Kampagner

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaigntype = search
OR(
    AND(
        EXIST(calloutextensions, associationtype = specific)
        COUNT(calloutextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 4
    )
    AND(
        NOTEXIST(calloutextensions)
        CONTAINER(
            COUNT(calloutextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 4
        )
    )
)
EXIST(adgroups,
    status = enabled
    NOTEXIST(calloutextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended))
    NOTEXIST(calloutextensions, associationtype -= specific))

Oversigt

Ovenstående filter har 4 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner
  • Som ikke har mindst 4 løste aktiver til infotekst eller eksplicit deaktiverer dem
  • Og som har mindst én annoncegruppe uden aktiver til infotekst og heller ikke deaktiverer dem

Hvis alle disse betingelser er opfyldt, markeres kampagnen med en advarsel, som er standardalvorlighedsgraden for alle tilpassede regler.

Bemærk! Hvis du gerne vil ændre antallet af påkrævede aktiver til infotekst, skal du ændre to forskellige værdier af typen "4": Antallet af aktiver til infotekst på kampagneniveau og antallet på kontoniveau, som begge er i den overordnede OR-funktion.

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 4 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun aktiverede kampagner, der kan markeres.

campaigntype = search

Det er kun aktiverede søgekampagner, der kan markeres.

OR(
    AND(
        EXIST(calloutextensions, associationtype = specific)
        COUNT(calloutextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 4
    )
    AND(
        NOTEXIST(calloutextensions)
        CONTAINER(
            COUNT(calloutextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 4
        )
    )
)

OR-funktionen er lidt mere kompliceret, så lad os se lidt nærmere på den.

EXIST(calloutextensions, associationtype = specific) kontrollerer, at der er mindst ét delt aktiv til infotekst knytte til kampagnen. Betingelsen associationtype = specific tester, om aktiver til infotekst henviser til et delt aktiv til infotekst fra den delte samling. Andre aktiver til infotekst, f.eks. poster af typen <callout extensions disabled>, overfører ikke denne filterbetingelse.

Herefter kontrollerer COUNT(calloutextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 4, om der er færre end 4 godkendte aktiver til infotekst knyttet til kampagnen.

Disse to betingelser er grupperet i en AND-funktion, hvilket betyder, at de begge skal matche. I dette afsnit spørges der altså om følgende: Er der nogen delte aktiver til infotekst knyttet til denne kampagne, og er der færre end 4 godkendte, hvis der er?

Den næste AND-betingelse ligner, men bruger NOTEXIST til at kontrollere, at der ikke er nogen aktiver til infotekst, ikke en gang særlige poster som <callout extensions disabled>, tilknyttet kampagnen. Den indkapsler også COUNT-delen i en CONTAINER-funktion for at tælle aktiver til infotekst for ejercontaineren: Kontoen. Hvis disse to sættes sammen i en AND-funktion, spørges der om følgende: Er der ikke knyttet nogen aktiver til infotekst til kampagnen (heller ikke særlige aktiver til infotekst), og er der færre end 4 af dem, der er godkendt på kontoniveau, hvis der ikke er?

Da disse to spørgsmål er indkapslet i en OR-funktion, spørger denne filterbetingelse, om svaret på mindst ét af disse to spørgsmål er "ja". Der spørges med andre ord om følgende: Hvis der er delte aktiver til infotekst knyttet til denne kampagne, er der så færre end fire godkendte, men hvis der ikke er nogen på kampagneniveau, og kampagneniveauet ikke eksplicit deaktiverer aktiver til infotekst, er der så færre end 4 godkendte på kontoniveauet? Eller hvis det konstateres, at kampagnen ikke har nogen aktiver til infotekst, og disse "nedarves" fra kontoen, er spørgsmålet mere enkelt: Har kampagnen færre end 4 løste aktiver til infotekst, og deaktiverer den ikke disse?

EXIST(adgroups,
    status = enabled
    NOTEXIST(calloutextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended))
    NOTEXIST(calloutextensions, associationtype -= specific))

Denne EXIST-funktion kontrollerer, om der er annoncegrupper i kampagnen, der opfylder kriterierne i det angivne filter, hvori alle betingelser skal matche en annoncegruppe, for at det kan tælles. Den første betingelse, status = enabled, ser kun efter aktiverede annoncegrupper i kampagnen.

NOTEXIST(calloutextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) forsøger herefter at finde de annoncegrupper, der ikke har nogen godkendte aktiver til infotekst tilknyttet.

Til sidst begrænser NOTEXIST(calloutextensions, associationtype -= specific) det endnu mere, så der kun ledes efter de annoncegrupper, som ikke har særlige aktiver til infotekst f.eks. poster af typen <callout extensions disabled>. Overordnet set kontrollerer denne filterbetingelse altså, om kampagnen indeholder mindst én annoncegruppe uden aktiver til infotekst, og som heller ikke deaktiverer dem.

Regel: Kampagnen har ingen annoncegrupper

Gælder for: Kampagner

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaigntype -= app
NOTEXIST(adgroups, status = enabled)

Oversigt

Ovenstående filter har 3 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede kampagner
  • Som ikke har typen universel app (appkampagner)
  • Og som er uden aktiverede annoncegrupper

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 3 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun aktiverede kampagner, der kan markeres.

campaigntype -= app

Det er kun aktiverede kampagner uden typen universel app (appkampagner), der kan markeres.

NOTEXIST(adgroups, status = enabled)

Denne funktion kontrollerer, at der ikke er nogen annoncegrupper i kampagnen, men registrerer kun de annoncegrupper, som består kontrollen status = enabled. Så hvis der findes fjernede annoncegrupper eller annoncegrupper, der er sat på pause, i kampagnen, men ikke nogen aktiverede grupper, består betingelsen stadigvæk, og kampagnen markeres med advarslen.

Regel: Annoncegruppen har ingen annoncer

Gælder for: Annoncegrupper

Overtrædelseskriterier:

campaignstatus = enabled
status = enabled
NOTEXIST(ads, status = enabled)

Oversigt

Ovenstående filter har 3 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Annoncegrupper i aktiverede kampagner
  • Som også selv er aktiverede
  • Og som ikke har nogen aktiverede annoncer

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 3 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

campaignstatus = enabled

Det er kun de annoncegrupper, hvis ejende kampagne er aktiveret, der kan markeres.

status = enabled

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, som kan markeres.

NOTEXIST(ads, status = enabled)

Denne funktion kontrollerer, at der ikke er nogen annoncer af nogen som helst type i annoncegruppen, men registrerer kun de annoncer, som består kontrollen status = enabled. Så hvis der er fjernede annoncer eller annoncer, der er sat på pause, i annoncegruppen, men ikke nogen aktiverede annoncer, består betingelsen stadigvæk, og annoncegruppen markeres med advarslen.

Regel: Søgeannoncer, der ikke vises

Gælder for: Annoncegrupper

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaignstatus = enabled
campaigntype = search
NOTEXIST(dynamicadtargets; keywords, status = enabled)

Oversigt

Ovenstående filter har 4 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede annoncegrupper
  • Som er i aktiverede kampagner
  • Og er søgekampagner
  • Og som ikke har nogen aktiverede kriterier

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 4 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, som kan markeres.

campaignstatus = enabled
campaigntype = search

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, hvis ejende kampagne er aktiveret, og som er en søgekampagne, der kan markeres.

NOTEXIST(dynamicadtargets; keywords, status = enabled)

Denne funktion kontrollerer, at der ikke er nogen kriterier, der gælder for søgekampagner i annoncegruppen, men registrerer kun de kriterier, som består kontrollen status = enabled. Så hvis der er fjernede kriterier eller kriterier, der er sat på pause, i annoncegruppen, men ikke nogen aktiverede kriterier, består betingelsen stadigvæk, og annoncegruppen markeres med advarslen.

Regel: Shopping-annoncer, der ikke vises

Gælder for: Annoncegrupper

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaignstatus = enabled
campaigntype = shopping
NOTEXIST(productgroups)

Oversigt

Ovenstående filter har 4 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede annoncegrupper
  • Som er i aktiverede kampagner
  • Som er i Shopping-kampagner
  • Og som ikke har nogen produktgrupper

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 4 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, som kan markeres.

campaignstatus = enabled
campaigntype = shopping

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, hvis ejende kampagne er aktiveret, og som er en Shopping-kampagne, der kan markeres.

NOTEXIST(productgroups)

Denne funktion kontrollerer, at der ikke er nogen produktgrupper i annoncegruppen. Hvis ikke der er nogen, markeres annoncegruppen.

Regel: Ingen aktiver til websiteinfo

Gælder for: Kampagner

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaigntype = search
OR(
    AND(
        EXIST(structuredsnippetextension, associationtype = specific)
        COUNT(structuredsnippetextension, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 1
    )
    AND(
        NOTEXIST(structuredsnippetextension)
        CONTAINER(
            COUNT(structuredsnippetextension, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 1
        )
    )
)
EXIST(adgroups,
    status = enabled
    NOTEXIST(structuredsnippetextension, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended))
    NOTEXIST(structuredsnippetextension, associationtype -= specific))

Oversigt

Ovenstående filter har 4 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner
  • Som ikke har nogen løste aktiver til websiteinfo eller eksplicit deaktiverer dem
  • Og som har mindst én annoncegruppe uden aktiver til websiteinfo og heller ikke eksplicit deaktiverer disse

Hvis alle disse betingelser er opfyldt, markeres kampagnen med en advarsel, som er standardalvorlighedsgraden for alle tilpassede regler.

Bemærk! Hvis du gerne vil ændre antallet af påkrævede aktiver til websiteinfo, skal du ændre to forskellige værdier af typen "1": Antallet af aktiver til websiteinfo på kampagneniveau og antallet på kontoniveau, som begge er i den overordnede OR-funktion.

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 4 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun aktiverede kampagner, der kan markeres.

campaigntype = search

Det er kun aktiverede søgekampagner, der kan markeres.

OR(
    AND(
        EXIST(structuredsnippetextensions, associationtype = specific)
        COUNT(structuredsnippetextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 1
    )
    AND(
        NOTEXIST(structuredsnippetextensions)
        CONTAINER(
            COUNT(structuredsnippetextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 1
        )
    )
)

OR-funktionen er lidt mere kompliceret, så lad os se lidt nærmere på den.

EXIST(structuredsnippetextensions, associationtype = specific) kontrollerer, at der er mindst ét delt aktiv til websiteinfo knyttet til kampagnen. Betingelsen associationtype = specific tester, om aktiver til websiteinfo henviser til et delt aktiv til websiteinfo fra den delte samling. Andre aktiver til websiteinfo, f.eks. poster af typen <structured snippet extensions disabled>, består ikke denne filterbetingelse.

Herefter kontrollerer COUNT(structuredsnippetextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 1, at der ikke er nogen godkendte aktiver til websiteinfo, der er knyttet til kampagnen. Disse to betingelser er grupperet i en AND-funktion, hvilket betyder, at de begge skal matche. I dette afsnit spørges der altså om følgende: Er der nogen delte aktiver til websiteinfo knyttet til denne kampagne, og er der færre end 1 godkendt, hvis der er?

Den næste AND-betingelse ligner, men bruger NOTEXIST til at kontrollere, at der ikke er nogen aktiver til websiteinfo, ikke en gang særlige poster som <structured snippet extensions disabled>, tilknyttet kampagnen. Den indkapsler også COUNT-delen i en CONTAINER-funktion for at tælle aktiver til websiteinfo for ejercontaineren: Kontoen. Hvis disse to sættes sammen i en AND-funktion, spørges der om følgende: Er der ikke knyttet nogen aktiver til websiteinfo til kampagnen (heller ikke særlige aktiver til websiteinfo), og er der færre end 1 aktiv, der er godkendt på kontoniveau, hvis der ikke er?

Da disse to spørgsmål er indkapslet i en OR-funktion, spørger denne filterbetingelse, om svaret på mindst ét af disse to spørgsmål er "ja". Der spørges med andre ord om følgende: Hvis der er delte aktiver til websiteinfo knyttet til denne kampagne, er der så færre end 1 godkendt, men hvis der ikke er nogen på kampagneniveau, og kampagneniveauet ikke eksplicit deaktiverer aktiver til websiteinfo, er der så færre end 1 godkendt på kontoniveauet? Eller hvis det konstateres, at kampagnen ikke har nogen aktiver til websiteinfo, og disse "nedarves" fra kontoen, er spørgsmålet mere enkelt: Har kampagnen ingen løste aktiver til websiteinfo, og deaktiverer den ikke disse?

EXIST(adgroups,
    status = enabled
    NOTEXIST(structuredsnippetextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended))
    NOTEXIST(structuredsnippetextensions, associationtype -= specific))

Denne EXIST-funktion kontrollerer, om der er annoncegrupper i kampagnen, der opfylder kriterierne i det angivne filter, hvori alle betingelser skal matche en annoncegruppe, for at det kan tælles. Den første betingelse, status = enabled, ser kun efter aktiverede annoncegrupper i kampagnen.

NOTEXIST(structuredsnippetextensions, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) forsøger herefter at finde de annoncegrupper, der ikke har nogen godkendte aktiver til websiteinfo tilknyttet.

Til sidst begrænser NOTEXIST(structuredsnippetextensions, associationtype -= specific) det endnu mere, så der kun søges efter de annoncegrupper, som ikke har nogen særlige aktiver til websiteinfo, f.eks. poster af typen <structured snippet extensions disabled>. Overordnet set kontrollerer denne filterbetingelse altså, om kampagnen indeholder mindst én annoncegruppe uden aktiver til websiteinfo, og som heller ikke deaktiverer dem.

Regel: Der målrettes ikke mod søgepartnere

Gælder for: Kampagner

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaigntype = (search, shopping)
includesearchpartners = disabled

Oversigt

Ovenstående filter har 3 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner eller Shopping-kampagner
  • Og hvor Inkluder søgepartnere er deaktiveret

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 3 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun aktiverede kampagner, der kan markeres.

campaigntype = (search, shopping)

Det er kun de aktiverede kampagner af typen søgekampagner eller Shopping-kampagner, der kan markeres.

includesearchpartners = disabled

Det er kun de aktiverede kampagner af de angivne typer, som har deaktiveret Inkluder søgepartnere, der kan markeres.

Regel: Manuel budgivning

Gælder for: Kampagner

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaigntype = (search, shopping, display)
accountsupportsconversions = enabled
bidstrategytype = manualcpc
enhancedcpc = disabled

Oversigt

Ovenstående filter har 5 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner, Shopping-kampagner eller displaykampagner
  • Som er på konti, der understøtter konverteringssporing
  • Som har budstrategien Manuel CPC
  • Og hvor Udvidet CPC er deaktiveret

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 5 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun aktiverede kampagner, der kan markeres.

campaigntype = (search, shopping, display)

Det er kun de aktiverede kampagner af typen søgekampagner, Shopping-kampagner eller displaykampagner, der kan markeres.

accountsupportsconversions = enabled

Det er kun de aktiverede kampagner af de angivne typer, som er på konti, der har aktiveret konverteringssporing, der kan markeres.

bidstrategytype = manualcpc
enhancedcpc = disabled

Og til sidst skal disse kampagner have budstrategitypen Manuel CPC og have deaktiveret Udvidet CPC for de kampagner, der skal markeres.

Regel: Ingen optimeret annoncerotation

Gælder for: Annoncegrupper

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaignstatus = enabled
campaigntype = search
adrotation = rotateindefinitely
COUNT(ads, status = enabled) > 1

Oversigt

Ovenstående filter har 5 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede annoncegrupper
  • Som er i aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner
  • Hvor annoncerotation er angivet til "Roter annoncer på ubestemt tid" for annoncegruppen.
  • Og som har mindst 2 aktiverede annoncer af en vilkårlig type

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 5 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, som kan markeres.

campaignstatus = enabled
campaigntype = search

Annoncegrupper skal være i aktiverede søgekampagner.

adrotation = rotateindefinitely

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, hvis annoncerotation er indstillet til "Optimer ikke: Roter annoncer på ubestemt tid", der kan markeres.

COUNT(ads, status = enabled) > 1

Det er dog kun, hvis de har mindst én annonce af en vilkårlig type, der består filteret status = enabled. Hvis annoncegruppen f.eks. har én aktiveret annoncer og en anden annonce, der er sat på pause, markeres den ikke.

Regel: Accelereret levering

Gælder for: Kampagner

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaigntype = (search, shopping, display)
deliverymethod -= standard

Oversigt

Ovenstående filter har 3 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner, Shopping-kampagner eller displaykampagner
  • Og som ikke bruger en standardleveringsmetode

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 3 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun aktiverede kampagner, der kan markeres.

campaigntype = (search, shopping, display)

Det er kun aktiverede kampagner af typen søgekampagner, Shopping-kampagner eller displaykampagner, der kan markeres.

deliverymethod -= standard

Det er kun de aktiverede kampagner af de angivne typer, som ikke bruger en standardleveringsmetode, der kan markeres.

Regel: Ingen søgemålgrupper

Gælder for: Kampagner

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaigntype = (search, shopping)
NOTEXIST(audiences, status = enabled)
EXIST(adgroups, status = enabled NOTEXIST(audiences, status = enabled))

Oversigt

Ovenstående filter har 4 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner eller Shopping-kampagner
  • Som ikke har aktiverede målgrupper
  • Og som har mindst én aktiveret annoncegruppe, som ikke har aktiverede målgrupper

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 4 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun aktiverede kampagner, der kan markeres.

campaigntype = (search, shopping)

Det er kun de aktiverede kampagner af typen søgekampagner eller Shopping-kampagner, der kan markeres.

NOTEXIST(audiences, status = enabled)

Det er kun de aktiverede kampagner af de angivne typer, som ikke har aktiverede målgrupper, der kan markeres.

EXIST(adgroups, status = enabled NOTEXIST(audiences, status = enabled))

Denne funktion kontrollerer, om der findes en annoncegruppe, der overholder alle underordnede betingelser. Disse er status = enabled, hvilket betyder, at annoncegruppen skal være aktiveret, og NOTEXIST(audiences, status = enabled), hvilket betyder, at annoncegruppen ikke må indeholde målgrupper, der opfylder filterbetingelsen status = enabled. En kampagne kan med andre ord kun markeres, hvis den indeholder mindst én aktiveret annoncegruppe, der i sig selv ikke indeholder aktiverede annoncegrupper.

Regel: Færre end 3 annoncer

Gælder for: Annoncegrupper

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaignstatus = enabled
campaigntype = search
adrotation = optimize
COUNT(ads, status = enabled approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 3

Oversigt

Ovenstående filter har 5 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede annoncegrupper
  • Som er i aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner
  • Hvor annoncegruppen har en optimeret annoncerotation
  • Og færre end 3 aktiverede og godkendte annoncer af en vilkårlig type

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 5 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, som kan markeres.

campaignstatus = enabled
campaigntype = search

Aktiverede annoncegrupper skal findes i aktiverede søgekampagner.

adrotation = optimize

Det er kun aktiverede annoncegrupper, hvis annoncerotation er indstillet til "Optimer: Foretræk de mest effektive annoncer", der kan markeres.

COUNT(ads, status = enabled approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended)) < 3

Annoncegrupper kan kun markeres, hvis de har mindst 3 annoncer af en vilkårlig type, der opfylder de underordnede betingelser, der anføres her. Disse er status = enabled, hvilket betyder, at annoncerne skal være aktiverede, approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended), hvilket betyder, at annoncerne skal godkendes (eller blot ikke må være afvist).

Regel: Konverteringssporing er ikke konfigureret

Gælder for: Kampagner

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
accountsupportsconversions = disabled

Oversigt

Ovenstående filter har 2 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede kampagner
  • Der er på konti, hvor konverteringssporing ikke er aktiveret

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 2 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun aktiverede kampagner, der kan markeres.

accountsupportsconversions = disabled

Det er kun de aktiverede kampagner på de konti, der ikke understøtter konverteringssporing, som markeres.

Regel: Billedannoncer, men ingen responsive annoncer

Gælder for: Annoncegrupper

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaignstatus = enabled
campaigntype = display
CONTAINER(accountsupportsconversions = enabled)
EXIST(imageads, status = enabled approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended))
NOTEXIST(responsiveads, status = enabled approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended))

Oversigt

Ovenstående filter har 6 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede annoncegrupper
  • Som er i aktiverede kampagner
  • Som er displaykampagner
  • Som er på konti, hvor konverteringssporing er aktiveret
  • Og hvor annoncegruppen har aktiverede og godkendte billedannoncer,
  • Men ingen aktiverede og godkendte responsive annoncer

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 6 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, som kan markeres.

campaignstatus = enabled
campaigntype = display
CONTAINER(accountsupportsconversions = enabled)

Annoncegrupper skal være i aktiverede displaykampagner, og hvor konverteringssporing er aktiveret på de ejende konti.

EXIST(imageads, status = enabled approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended))
NOTEXIST(responsiveads, status = enabled approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended))

Dette udfører to meget lignende kontroller for to forskellige annoncetyper. For hver kontrol er det kun muligt at inkludere de annoncer, som består de to underordnede filterbetingelser status = enabled, hvilket betyder, at annoncen skal være aktiveret, og approvalstatus -= (disapproved, sitesuspended), hvilket betyder, at annoncen skal være godkendt (eller blot ikke må være afvist). Annoncegruppen kan kun markeres, hvis den har billedannoncer, der opfylder disse betingelser, men ikke har responsive annoncer, der opfylder de pågældende betingelser.

Regel: Den fleksible rækkevidde for kampagnen er indstillet til "Målretning"

Gælder for: Kampagner

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaigntype = (search, shopping)
interestsandremarketing = targeting
EXIST(audiences, status = enabled)

Oversigt

Ovenstående filter har 4 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner eller Shopping-kampagner
  • Hvor rækkevidden for "Interesser og remarketing" er angivet til "Målretning"
  • Og som har aktiverede målgrupper

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 4 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun aktiverede kampagner, der kan markeres.

campaigntype = (search, shopping)

Det er kun de aktiverede kampagner af typen søgekampagner eller Shopping-kampagner, der kan markeres.

interestsandremarketing = targeting

Det er kun de aktiverede kampagner af de angivne typer, hvor den fleksible rækkevidde for "Interesser og remarketing" er angivet til "Målretning", der kan markeres.

EXIST(audiences, status = enabled)

Til sidst skal kampagnerne indeholde mindst én aktiveret målgruppe, for at de kan markeres.

Regel: Den fleksible rækkevidde for annoncegruppen er angivet til "Målretning"

Gælder for: Annoncegrupper

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaignstatus = enabled
campaigntype = (search, shopping)
interestsandremarketing = targeting
EXIST(audiences, status = enabled)

Oversigt

Ovenstående filter har 5 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede annoncegrupper
  • Som er i aktiverede kampagner
  • Som er en søgekampagne eller Shopping-kampagne
  • Og hvor rækkevidden for "Interesser og remarketing" for annoncegruppen er angivet til "Målretning"
  • Og har aktiveret målgrupper

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 5 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, som kan markeres.

campaignstatus = enabled
campaigntype = (search, shopping)

Annoncegrupper skal være i aktiverede søgekampagner eller Shopping-kampagner.

interestsandremarketing = targeting

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, hvor den fleksible rækkevidde for "Interesser og remarketing" er angivet til "Målretning", der kan markeres.

EXIST(audiences, status = enabled)

Til sidst skal annoncegrupperne indeholde mindst én aktiveret målgruppe, for at de kan markeres.

Regel: Optimering af målretning er deaktiveret

Gælder for: Annoncegrupper

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaignstatus = enabled
campaigntype = display
targetingoptimization = disabled

Oversigt

Ovenstående filter har 4 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede annoncegrupper
  • Som er i aktiverede kampagner
  • Som er displaykampagner
  • Hvor optimering af målretning er deaktiveret for annoncegruppen

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 4 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, som kan markeres.

campaignstatus = enabled
campaigntype = display

Annoncegrupper skal være i aktiverede displaykampagner.

interestsandremarketing = targeting

Det er kun de aktiverede annoncegrupper, hvor den fleksible rækkevidde for "Interesser og remarketing" er angivet til "Målretning", der kan markeres.

targetingoptimization = disabled

Til sidst skal optimering af målretning være deaktiveret for annoncegrupperne, for at de kan markeres.

Regel: Inaktiv målretning efter målgruppe for Søgenetværket

Gælder for: Målgrupper

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaignstatus = enabled
campaigntype = search
noofsearchusers < 1,000
CONTAINER(status = enabled)

Oversigt

Ovenstående filter har 5 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede målgrupper
  • Som er i aktiverede kampagner
  • Som er søgekampagner
  • Hvor målgruppen har færre end 1.000 aktive brugere
  • Og som findes i en aktiv container (annoncegruppe eller kampagne)

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 5 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun de aktiverede målgrupper, der kan markeres.

campaignstatus = enabled
campaigntype = search

Målgrupperne skal findes i aktiverede søgekampagner.

noofsearchusers < 1,000

Det er kun aktiverede målgrupper med færre end 1.000 aktive brugere, der kan markeres.

CONTAINER(status = enabled)

Til sidst skal deres indeholdende annoncegruppe eller kampagne være aktiveret, for at de kan markeres. For målgrupper på kampagneniveau er den container, der kontrolleres af denne betingelse, kampagnen, hvilket gør denne kontrol overflødig med betingelsen campaignstatus = enabled ovenfor, men for målgrupper på annoncegruppeniveau, tilføjer dette en ekstra kontrol for at sikre, at den ejende annoncegruppe er aktiveret foruden kampagnen.

Regel: Inaktiv målretning efter målgruppe for Displaynetværket

Gælder for: Målgrupper

Overtrædelseskriterier:

status = enabled
campaignstatus = enabled
campaigntype = display
noofusers < 100
CONTAINER(status = enabled)

Oversigt

Ovenstående filter har 5 betingelser på rodniveau. Det leder fra top til bund efter følgende:

• Aktiverede målgrupper
  • Som er i aktiverede kampagner
  • Som er displaykampagner
  • Hvor målgruppen har færre end 100 aktive brugere
  • Og som findes i en aktiv container (annoncegruppe eller kampagne)

Detaljeret forklaring

Medmindre de er indkapslet i en OR-funktion, skal flere filtre, der oplistes sammen, alle matche det element, som testes, for at det markeres som en fejl eller en advarsel af den tilpassede regel. Der er 5 betingelser på topniveau her, og de skal alle matche.

status = enabled

Det er kun de aktiverede målgrupper, der kan markeres.

campaignstatus = enabled
campaigntype = display

Målgrupperne skal findes i aktiverede displaykampagner.

noofusers < 100

Det er kun aktiverede målgrupper med færre end 100 aktive brugere, der kan markeres.

CONTAINER(status = enabled)

Til sidst skal deres indeholdende annoncegruppe eller kampagne være aktiveret, for at de kan markeres. For målgrupper på kampagneniveau er den container, der kontrolleres af denne betingelse, kampagnen, hvilket gør denne kontrol overflødig med betingelsen campaignstatus = enabled ovenfor, men for målgrupper på annoncegruppeniveau tilføjer dette en ekstra kontrol for at sikre, at den ejende annoncegruppe er aktiveret foruden kampagnen.