Over partners voor winkelverkopen

Partners voor winkelverkopen zijn een select aantal bedrijven met geavanceerde beveiligings- en gegevensprivacymogelijkheden waarmee u uw offline transactiegegevens rechtstreeks in Google Ads kunt importeren. Dit artikel bevat informatie over de voordelen van samenwerking met partners voor winkelverkopen.

Voordelen

Samenwerken met een partner voor winkelverkopen biedt verschillende voordelen:

• Ondersteunde uploads: Partners voor winkelverkopen zijn rechtstreeks geïntegreerd met onze Google Ads API om het uploadproces van gegevens te automatiseren en consistente en betrouwbare gegevensuploads te garanderen.
  • Technische support: Alle partners voor winkelverkopen kunnen helpen technische problemen op te lossen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.
  • Opschoning en opmaak van gegevens: Partners voor winkelverkopers kunnen u helpen uw gegevens op te maken voor een correcte en probleemloze upload. Zo kunnen partners voor winkelverkopen bijvoorbeeld kolommen in uw gegevensbestand voor winkelverkopen nalopen om veelvoorkomende fouten op te lossen.
  • Verbeterde overeenkomstpercentages: Sommige partners beschikken over robuuste diagrammen met klantinformatie die de overeenkomstpercentages kunnen verhogen.

Instructies

Volg de onderstaande stappen om samen te werken met een partner voor winkelverkopen. Neem contact op met uw Google-salesmedewerker als u meer hulp nodig heeft.

1. Controleer of uw bedrijf geschikt is voor winkelverkopen als u een winkel en restaurant heeft of als u een ander type bedrijf heeft.
  2. Stel uw Google Ads-account in om winkelverkoopmetingen te gebruiken.
  3. Onderteken rechtstreeks met een partner voor winkelverkopen een werkverklaring om de services van de partner te kunnen gebruiken.
  4. Verleen een partner een OAuth-token, zodat deze uw gegevens veilig kan uploaden naar uw Google Ads-account. U kunt OAuth-token voor partners op elk gewenst moment intrekken als u het partnerschap niet wilt voortzetten.

Voorbeeld

U machtigt een partner voor winkelverkopen om toegang te krijgen tot uw Google Ads-account via een geregistreerde app die onze verificatiescenario's volgt. De partner toont u een pagina om toestemming te geven waarop u inlogt met uw Google Ads-inloggegevens. Vervolgens leidt Google u naar de omleidings-URL van de app, samen met een toegangstoken (voor tijdelijke toegang) en een vernieuwingstoken (om volgende tokens aan te vragen zodra de vorige token is verlopen). Hierdoor kan de app van de partner namens u toegang krijgen tot de Google Ads API zonder uw wachtwoord met de derde partij te delen of de partner telkens opnieuw te moeten verifiëren.

Beschikbaarheid van het partner-programma voor winkelverkopen

Google biedt u de beste services zodat u uw bedrijf tot een succes kunt maken. We hebben zorgvuldig verschillende partners voor winkelverkopen geselecteerd om u te helpen uw doelen te bereiken. Deze partners helpen u met de upload van gegevens en technische zaken zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.

Partners voor winkelverkopen beschikken over zeer uiteenlopende mogelijkheden, zoals gegevensbeheer, aangepaste integraties, opschonen en opmaak van gegevens, en nog veel meer.

Lijst met partners

• Acxiom
  • EasyRewardz
  • EDM
  • Epsilon
  • Experian
  • LeadsBridge
  • LiveRamp
  • Napp

TERUG NAAR DE HOMEPAGE VAN WINKELVERKOPEN