Konfigurer en webhook-integration til en udvidelse til kundeformular til søgekampagner

En webhook er en API, der giver dig mulighed for at sende kundeemnedata til dit CRM-system i realtid. Du kan konfigurere dette ved at føje en webadresse for webhook og en nøgle til din udvidelse til kundeformular. Det kan også være nødvendigt at konfigurere dit CRM-system for at få genereret webadressen og nøglen.

Webadressen angiver leveringsstien: Når brugeren har indsendt en udvidelse til kundeformular, sendes der en HTTP POST-anmodning til den konfigurerede webadresse, så kundeemnedataene kan leveres direkte ind i CRM-systemet. Nøglen bruges til at validere de sendte kundeemner.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. I sektionen Mål skal du vælge Kundeemner.
  5. Under "Kampagnetype" skal du vælge Søgning.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Angiv dine kampagneindstillinger.
  8. På listen "Annonceudvidelser" skal du vælge Udvidelse til kundeformular.
  9. Angiv oplysninger om din udvidelse og din udvidelse til kundeformular.
  10. Under "Opret besked til formularindsendelse" skal du klikke på Mulighed for kundeemnelevering. Dette viser feltet "Administrer dine kundeemner med en webhook".
  11. Angiv Webadresse for webhook og Nøgle.
  12. Klik på Send testdata for at se testtilstande og -resultater. Tjek dit dataadministrationssystem for at bekræfte, at du har modtaget testdataene.
  13. Når du har angivet de obligatoriske oplysninger, skal du klikke på Føj til kampagne.

Tilstande

Du kan modtage besked om fejltilstande, afhængigt af hvad der sker efter tilføjelse af webhooks.

• Fejltilstand A angiver, at brugerne kan gemme formularen, men der sendes ingen testdata.
  • Fejltilstand B angiver, at data ikke sendes.
  • Fejltilstand C angiver, at data sendes, men Google modtager ikke et svar.
  • Fejltilstand D angiver, at data sendes, men Google modtager et forkert svar (HTTP 200).
  • Vellykket tilstand angiver, at data sendes, og Google modtager et korrekt svar.
Bemærk! Hvis du bruger Zapier, kan du følge deres retningslinjer for integration af udvidelser til kundeformularer for at knytte din udvidelse til kundeformular til dit CRM.