Konfiguration af en webhook-integration til en kundeemneformular i Søgning

En webhook er en API, der giver dig mulighed for at sende kundeemnedata til dit CRM-system i realtid. Du kan konfigurere dette ved at føje en webadresse for webhook og en nøgle til din formularudvidelse. Det kan også være nødvendigt at konfigurere dit CRM-system for at få genereret webadressen og nøglen.

Webadressen angiver leveringsstien: Når brugeren har indsendt en kundeemneformular, sendes der en HTTP POST-anmodning til den konfigurerede webadresse, så kundeemnedataene kan leveres direkte ind i CRM-systemet. Nøglen bruges til at validere de sendte kundeemnedata.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. I sidemenuen til venstre skal du klikke på Kampagner.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Ny kampagne.
  4. I sektionen Mål skal du vælge Kundeemner
  5. Under "Kampagnetype" skal du vælge Søgning.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Angiv dine kampagneindstillinger.
  8. På listen "Annonceudvidelser" skal du vælge Formularudvidelse.
  9. Angiv oplysninger om din udvidelse og din kundeemneformular.
  10. Under "Opret besked til formularindsendelse" skal du klikke på Mulighed for kundeemnelevering. Dette viser feltet "Administrer dine kundeemner med en webhook".
  11. Angiv Webadresse for webhook og Nøgle.
  12. Klik på Send testdata for at se testtilstande og -resultater.
    Tjek dit dataadministrationssystem for at bekræfte, at du har modtaget testdataene.
  13. Når du har angivet de obligatoriske oplysninger, skal du klikke på Føj til kampagne.

Tilstande

Du kan modtage besked om fejltilstande, afhængigt af hvad der sker efter tilføjelse af webhooks.

• Fejltilstand A angiver, at brugerne kan gemme formularen, men der sendes ingen testdata.
  • Fejltilstand B angiver, at data ikke sendes.
  • Fejltilstand C angiver, at data sendes, men Google modtager ikke et svar.
  • Fejltilstand D angiver, at data sendes, men Google modtager et forkert svar (HTTP 200).
  • Vellykket tilstand angiver, at data sendes, og Google modtager et korrekt svar.