Om formuläret för potentiella kunder

Som en del av en annonskampanj kan du bifoga ett formulär för att generera potentiella kunder till ditt företag. Du kan skapa en ny kampanj med ett nytt formulär eller koppla ett nytt formulär till en befintlig kampanj.

Fördelar

• Generera potentiella kunder för att öka försäljningen av din produkt eller tjänst.
  • Öka antalet potentiella kunder i din marknadsföringstratt för att få fler konverteringar.
  • Hitta och kommunicera med personer som är intresserade av din produkt för att skapa en ny remarketinglista.

Så fungerar det

• Med ett formulär för potentiella kunder kan du samla in potentiella kunder direkt från din annons.
  • Personer som är intresserade av ditt företag eller din tjänst kan kontakta dig genom att fylla i formuläret.
  • Du kan samla in användarinformation och sedan arbeta uppföljande mot potentiella kunder.
    • Obs! Du måste lägga till webbadressen till din sekretesspolicy så att potentiella kunder kan läsa den innan de lämnar ut sin information.
  • Du kan ladda ned och hantera dina insamlade potentiella kunder i en CSV-fil.
    • Obs! Ladda ned informationen om potentiella kunder ofta eftersom du bara kan ladda ned uppgifter från de senaste 30 dagarna.
  • Du kan också ta emot potentiella kunder i realtid genom att länka formuläret till ditt CRM-system via en webhook. Läs mer om hur du skapar en webhook-integrering med ditt formulär för potentiella kunder.

Där visas formulär för potentiella kunder

Länder

• Argentina
  • Australien
  • Österrike
  • Bangladesh
  • Belize
  • Brasilien
  • Kanada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tjeckien
  • Danmark
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Grekland
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungern
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Japan
  • Kazakstan
  • Sydkorea
  • Litauen
  • Malaysia
  • Mexiko
  • Turkiet
  • Italien
  • Nederländerna
  • Nya Zeeland
  • Norge
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippinerna
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Rumänien
  • Singapore
  • Slovakien
  • Sydafrika
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Förenade Arabemiraten
  • Storbritannien
  • USA
  • Vietnam

Enheter

• iOS
  • Android