Om formuläret för potentiella kunder

Som en del av en annonskampanj kan du bifoga ett formulär för att generera potentiella kunder till ditt företag. Du kan skapa en ny kampanj med ett nytt formulär eller koppla ett nytt formulär till en befintlig kampanj.

Fördelar

• Generera potentiella kunder för att öka försäljningen av din produkt eller tjänst.
  • Öka antalet potentiella kunder i din marknadsföringstratt för att få fler konverteringar.
  • Hitta och kommunicera med personer som är intresserade av din produkt för att skapa en ny remarketinglista.

Så fungerar det

• Med ett formulär för potentiella kunder kan du samla in potentiella kunder direkt från din annons. Personer som är intresserade av ditt företag eller din tjänst kan kontakta dig genom att fylla i formuläret.
    • Obs! Du måste lägga till webbadressen till din sekretesspolicy så att potentiella kunder kan läsa den innan de lämnar ut sin information.
  • För sökkampanjer kan du lägga till formulär för potentiella kunder som tillägg. För videokampanjer kan du lägga till formulär för potentiella kunder när du skapar kampanjen eller i kampanjinställningarna.
  • För videokampanjer kan du välja vilken typ av potentiella kunder du vill samla in. Du kan välja att nå personer där det är mer sannolikt att de är intresserade av din produkt (Tydligare avsikt) eller nå ett större antal personer (Större volym) med ditt formulär för potentiella kunder.
  • Du kan ladda ned och hantera dina insamlade potentiella kunder i en CSV-fil. Tänk på att ladda ned potentiella kunder ofta, eftersom du bara kan ladda ned information som du har tagit emot under de senaste 30 dagarna.
    • För sökkampanjer kan CSV-filen laddas ned direkt.
    • För videokampanjer är CSV-filen tillgänglig efter att den första potentiella kunden har skickats in.
  • Du kan även skapa en webhook som länkar ditt formulär för potentiella kunder till ditt CRM-system så att du kan ta emot potentiella kunder i realtid.
  • Om du vill ändra vilken information du efterfrågar (till exempel namn eller telefonnummer) i ett formulär för potentiella kunder måste du ta bort det befintliga formuläret och skapa ett nytt.

Här visas formulär för potentiella kunder

Kampanjtyper

Länder

• Argentina
  • Australien
  • Österrike
  • Bangladesh
  • Belize
  • Brasilien
  • Kanada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tjeckien
  • Danmark
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Grekland
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungern
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Japan
  • Kazakstan
  • Litauen
  • Malaysia
  • Mexiko
  • Turkiet
  • Italien
  • Nederländerna
  • Nya Zeeland
  • Norge
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippinerna
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Rumänien
  • Singapore
  • Slovakien
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Förenade Arabemiraten
  • Storbritannien
  • USA
  • Vietnam

Enheter

Tillgängligt på mobila enheter och surfplattor med följande operativsystem:

• iOS (endast för sökkampanjer)
  • Android