Om skjemautvidelser for potensielle salg

Med skjemautvidelser for potensielle salg kan du generere potensielle salg ved å la brukerne sende inn kontaktinformasjon via et skjema som åpnes rett fra annonsen din. I denne artikkelen kan du finne ut mer om skjemautvidelser for potensielle salg og hvordan de kan være lønnsomme i Google Ads-kampanjer.

Hero image depicting About lead form extensions

Fordeler

• Generer flere potensielle salg for bedriften din, enten det gjelder produkter eller tjenester du tilbyr.
  • Kjør potensielle salg inn i markedsføringstrakten for å oppnå flere konverteringer.
  • Identifiser og skap engasjement hos folk som viser interesse for bedriften din eller produktene eller tjenestene du tilbyr.

Sånn fungerer det

1. Du kan opprette skjemautvidelser for potensielle salg i Google Ads og legge dem til i kampanjer. Skjemautvidelser for potensielle salg kan legges til i søke- og videokampanjer samt i Discovery- og bannerkampanjer.
    Skjemautvidelser for potensielle salg i videokampanjer er for øyeblikket en betaversjon. Kontakt Google-representanten din for å få tilgang.
  2. Personer som inngår i målgruppen din, besøker en Google-tjeneste (f.eks. YouTube) og har interaksjoner med annonsen som omfatter skjemautvidelsen for potensielle salg. Når de åpner skjemaet for potensielle salg, kan de velge å sende inn kontaktinformasjonen sin, for eksempel e-postadresse, telefonnummer og andre detaljer.
  3. Du laster ned og administrerer de potensielle salgene dine via Google Ads. Du kan laste ned de potensielle salgene i en CSV-fil eller opprette enwebhook-integrasjon for å motta potensielle salg direkte til systemet du bruker til kunderelasjonshåndtering (CRM). Bare potensielle salg som er sendt inn i løpet av de siste 30 dagene, kan lastes ned. Du kan også automatisk eksportere data fra opptil 60 dager med potensielle salg til CRM-systemet via Google Ads API.

Krav

For at du skal kunne bruke skjemautvidelser for potensielle salg, må følgende være på plass:

• Kontoen har overholdt retningslinjene våre over tid.
  • Du har en Google Ads-konto i en kvalifisert vertikal eller undervertikal. Du kan ikke benytte deg av skjemaer for potensielle salg i sensitive vertikaler eller undervertikaler (f.eks. ifm. seksuelt innhold).
  • Du må ha utarbeidet personvernregler for bedriften din. Når du oppretter en skjemautvidelse for potensielle salg i Google Ads, må du oppgi en link til personvernreglene dine. Personvernreglene fremgår nederst i skjemaet for potensielle salg.

Hvis du legger til en skjemautvidelse for potensielle salg i video-, Discovery- eller bannerkampanjer, eller hvis du oppretter en søkekampanje der annonsens overskrift åpner et skjema for potensielle salg direkte, kreves følgende:

• Du må ha et totalt forbruk på USD 50 000 i Google Ads-kontoen din. For annonsører som bruker andre valutaer, konverteres forbruket til USD basert på den gjennomsnittlige månedlige vekslingskursen for den aktuelle valutaen.

Finn ut mer om kravene til skjemautvidelser for potensielle salg

Hvis du har en aktiv skjemautvidelse for potensielle salg, må du også innfri kriteriene nedenfor for at den skal vises i et annonseformat med skjemaer for potensielle salg:

• Budgivning: Kampanjen skal ha en konverteringsfokusert budstrategi.
  • Konverteringsmål: Kampanjen må optimaliseres for et konverteringsmål knyttet til Google-skjemaer for potensielle salg. Selv om kampanjen optimaliseres for andre typer konverteringer (ikke forbundet med skjemaer for potensielle salg), bør den omfatte konverteringer fra Google-skjemaer for potensielle salg.
  • Annonsetyper: Responsive søkeannonser er kvalifisert for visning, men ikke utvidede tekstannonser.

Finn ut hvordan du får responsive søkeannonser til å åpne skjemaer for potensielle salg

Slik ser skjemaer for potensielle salg ut

Akkurat hvordan skjemaer for potensielle salg ser ut, kan variere etter hvilken kampanjetype du bruker. Vis en del nedenfor for å se hvordan skjemaer for potensielle salg blir seende ut i ulike kampanjetyper.

Søk

Lead forms convergence, search example

Video

​​​​Lead forms convergence, video example

Discovery

Skjemautvidelser for potensielle salg for Discovery-annonser vises i Gmail og på YouTube.

​​​​Lead forms convergence, discovery example

Banner

​​​​Lead forms convergence, display example

Her vises skjemaer for potensielle salg

Skjemaer for potensielle salg kan bare vises i enkelte land. Hvis du viser annonser til en målgruppe i et land hvor slike skjemaer ikke tillates, får ikke målgruppen se slike skjemaer.

• Argentina
  • Australia
  • Østerrike
  • Bangladesh
  • Belize
  • Belgia
  • Brasil
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hellas
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • India
  • Indonesia
  • Irland
  • Israel
  • Italia
  • Japan
  • Kasakhstan
  • Litauen
  • Malaysia
  • Mexico
  • Nederland
  • New Zealand
  • Norge
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Singapore
  • Slovakia
  • Sør-Afrika
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkia
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA
  • Vietnam