Over leadformulieren

Als onderdeel van een advertentiecampagne kunt u een formulier aan uw campagne toevoegen om leads voor uw bedrijf te genereren. U kunt een nieuwe campagne maken met een nieuw leadformulier of een nieuw leadformulier bijvoegen bij een bestaande campagne.

Voordelen

• Genereer leads om de verkoop van uw product of service te stimuleren.
  • Stuur leads naar uw marketingtrechter om meer conversies te genereren.
  • Zoek en betrek gebruikers die geïnteresseerd zijn in uw product om een nieuwe remarketinglijst te maken.

Hoe het werkt

• Met leadformulieren kunt u rechtstreeks via uw advertentie leads verzamelen. Mensen die geïnteresseerd zijn in uw producten of services, kunnen contact met u opnemen door het formulier in te vullen.
    • Opmerking: U moet een link naar uw privacybeleid opnemen, zodat potentiële klanten dit kunnen lezen voordat ze hun gegevens verstrekken.
  • Bij een campagne in het zoeknetwerk voegt u een leadformulier toe als extensie. Bij een videocampagne voegt u een leadformulier toe via de campagne-instellingen of als u de campagne maakt.
  • Als u een videocampagne uitvoert, kunt u selecteren welk type leads u wilt verzamelen. U kunt ervoor kiezen om met het leadformulier mensen te targeten die waarschijnlijk interesse hebben in uw product ('Hogere intentie') of om een groter aantal mensen te bereiken ('Meer volume').
  • U kunt de verzamelde leads downloaden en beheren in een csv-bestand. U kunt alleen leads downloaden die binnen de afgelopen dertig dagen zijn verzameld. Voer daarom regelmatig een download uit.
    • Voor campagnes in het zoeknetwerk kan het csv-bestand meteen worden gedownload.
    • Voor videocampagnes is het csv-bestand beschikbaar nadat de eerste lead is ingediend.
  • U kunt ook een webhook maken om het leadformulier aan uw CRM-systeem (systeem voor klantrelatiebeheer) te koppelen, zodat u in realtime leads kunt ontvangen.
  • Als u een wijziging wilt aanbrengen in de gegevens die u via een leadformulier opvraagt (zoals naam of telefoonnummer), moet u het bestaande leadformulier verwijderen en een nieuw formulier maken.

Waar u leadformulieren ziet

Campagnetypen

• Campagnes in het zoeknetwerk
  • Videocampagnes (alleen voor campagnes van het type TrueView for Action)

Landen

• Argentinië
  • Australië
  • Oostenrijk
  • Bangladesh
  • Belize
  • Brazilië
  • Canada
  • Chili
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tsjechië
  • Denemarken
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Griekenland
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Hongarije
  • India
  • Indonesië
  • Ierland
  • Israël
  • Japan
  • Kazachstan
  • Litouwen
  • Maleisië
  • Mexico
  • Turkije
  • Italië
  • Nederland
  • Nieuw-Zeeland
  • Noorwegen
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippijnen
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Roemenië
  • Singapore
  • Slowakije
  • Zuid-Afrika
  • Zuid-Korea
  • Spanje
  • Sri Lanka
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Taiwan
  • Thailand
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
  • Vietnam

Apparaten

Beschikbaar op mobiele telefoons en tablets met:

• iOS (alleen voor campagnes in het zoeknetwerk)
  • Android