Tietoja liidien luontilomakkeista

Voit liittää mainoskampanjaan lomakkeen, jolla voit kerätä liidejä yrityksellesi. Voit luoda uuden kampanjan ja lisätä siihen uuden liidien luontilomakkeen tai voit liittää uuden liidien luontilomakkeen aiemmin luotuun kampanjaan.

Edut

• Voit saat liidejä ja näin kasvattaa tuotteesi tai palvelusi myyntiä.
  • Voit kasvattaa markkinointisuppilossasi olevien liidien määrää ja näin saada lisää konversioita.
  • Voit löytää ja aktivoida tuotteestasi kiinnostuneita käyttäjiä ja luoda heistä uuden uudelleenmarkkinointiluettelon.

Näin se toimii

• Liidien luontilomakkeilla voit kerätä liidejä suoraan mainoksestasi. Yrityksestäsi tai palvelustasi kiinnostuneet käyttäjät voivat olla yhteydessä yritykseesi täyttämällä lomakkeen.
    • Huom. Sinun on lisättävä tietosuojakäytäntösi URL-osoite, jotta potentiaaliset asiakkaat voivat lukea sen ennen tietojensa antamista.
  • Hakukampanjoissa liidien luontilomakkeet voidaan lisätä kampanjoihin laajennuksina. Videokampanjoissa liidien luontilomakkeet voidaan lisätä kampanjan luomisen aikana ja kampanja-asetuksista.
  • Videokampanjoissa voit valita, millaisia liidejä haluat kerätä. Voit valita, haluatko tavoittaa liidien luontilomakkeella tuotteestasi todennäköisemmin kiinnostuneita käyttäjiä (vahvemmat ostoaikeet) vai enemmän käyttäjiä (suurempi määrä).
  • Voit ladata keräämiesi liidien tiedot CSV-tiedostona ja käyttää tiedostoa näiden tietojen hallinnointiin. Lataa liidit säännöllisesti, sillä voit ladata vain 30 viime päivän liidit.
    • Hakukampanjoissa CSV-tiedosto on ladattavissa heti.
    • Videokampanjoissa CSV-tiedosto on saatavilla ensimmäisen liidin lähettämisen jälkeen.
  • Voit myös luoda webhookin, joka linkittää liidien luontilomakkeesi CRM-järjestelmääsi ja mahdollistaa liidien vastaanottamisen reaaliajassa.
  • Jos haluat muuttaa liidien luontilomakkeella pyytämiäsi tietoja (joita ovat esimerkiksi nimi ja puhelinnumero), sinun on poistettava nykyinen liidien luontilomake ja luotava uusi lomake.

Missä liidien luontilomakkeita näytetään?

Kampanjatyypit

Maat

• Argentiina
  • Australia
  • Itävalta
  • Bangladesh
  • Belize
  • Brasilia
  • Kanada
  • Chile
  • Kolumbia
  • Costa Rica
  • Tšekin tasavalta
  • Tanska
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Kreikka
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Unkari
  • Intia
  • Indonesia
  • Irlanti
  • Israel
  • Japani
  • Kazakstan
  • Liettua
  • Malesia
  • Meksiko
  • Turkki
  • Italia
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippiinit
  • Puola
  • Portugali
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Singapore
  • Slovakia
  • Etelä-Afrikka
  • Etelä-Korea
  • Espanja
  • Sri Lanka
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Taiwan
  • Thaimaa
  • Arabiemiirikunnat
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat
  • Vietnam

Laitteet

Käytettävissä mobiililaitteilla ja tableteilla, joiden käyttöjärjestelmä on

• iOS (vain Hakukampanjat)
  • Android