Tietoja liidien luontilomakkeista

Voit lisätä uusille ja aiemmin luoduille kampanjoille liidien luontilomakkeita, joiden avulla voit saada liidejä yrityksellesi. Liidien luontilomakkeita voi lisätä seuraaviin kampanjatyyppeihin: Haku ja Video.

Jotta voit luoda liidien luontilomakkeen ja käyttää sitä, lomakkeen sisällön on täytettävä liidien luontilomaketta koskevat vaatimukset.

Edut

• Voit saat liidejä ja näin kasvattaa tuotteesi tai palvelusi myyntiä.
  • Voit kasvattaa markkinointisuppilossasi olevien liidien määrää ja näin saada lisää konversioita.
  • Voit löytää ja aktivoida tuotteestasi kiinnostuneita käyttäjiä ja luoda heistä uuden uudelleenmarkkinointiluettelon.

Näin se toimii

• Liidien luontilomakkeilla voit kerätä liidejä suoraan mainoksestasi. Yrityksestäsi tai palvelustasi kiinnostuneet käyttäjät voivat olla yhteydessä yritykseesi täyttämällä lomakkeen.
  • Hakukampanjoissa liidien luontilomakkeet voidaan lisätä kampanjoihin laajennuksina. Videokampanjoissa liidien luontilomakkeet voidaan lisätä kampanjan luomisen aikana ja kampanja-asetuksista.
  • Voit kerätä käyttäjätietoja ja pyrkiä sitten tietojen avulla tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat.
    • Huom. Sinun on lisättävä tietosuojakäytäntösi URL-osoite, jotta potentiaaliset asiakkaat voivat lukea sen ennen tietojensa lähettämistä.
  • Voit ladata keräämiesi liidien tiedot CSV-tiedostona ja käyttää tiedostoa näiden tietojen hallinnointiin.
    • Huom. Sinun on ladattava liidisi säännöllisesti, sillä voit ladata vain 30 viime päivän aikana kerätyt liidit.
  • Voit myös saada liidit reaaliaikaisesti, jos linkität liidien luontilomakkeen asiakkuudenhallintajärjestelmääsi (CRM) käyttämällä webhookia.
  • Jos haluat muuttaa liidien luontilomakkeella pyytämiäsi tietoja (joita ovat esimerkiksi nimi ja puhelinnumero), sinun on poistettava nykyinen liidien luontilomake ja luotava uusi lomake.
  • Videokampanjoissa voit valita, minkä tyyppisiä liidejä haluat kerätä. Voit valita, haluatko tavoittaa liidien luontilomakkeellasi tuotteistasi todennäköisemmin kiinnostuneita käyttäjiä (vahvemmat ostoaikeet) vai tavoittaa enemmän käyttäjiä (suurempi määrä).

Missä liidien luontilomakkeita näytetään?

Kampanjatyypit

Maat

• Argentiina
  • Australia
  • Itävalta
  • Bangladesh
  • Belize
  • Brasilia
  • Kanada
  • Chile
  • Kolumbia
  • Costa Rica
  • Tšekin tasavalta
  • Tanska
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Kreikka
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Unkari
  • Intia
  • Indonesia
  • Irlanti
  • Israel
  • Japani
  • Kazakstan
  • Liettua
  • Malesia
  • Meksiko
  • Turkki
  • Italia
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippiinit
  • Puola
  • Portugali
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Singapore
  • Slovakia
  • Etelä-Afrikka
  • Etelä-Korea
  • Espanja
  • Sri Lanka
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Taiwan
  • Thaimaa
  • Arabiemiirikunnat
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat
  • Vietnam

Laitteet

Käytettävissä mobiililaitteilla ja tableteilla, joiden käyttöjärjestelmä on

• iOS (vain Hakukampanjat)
  • Android