Liidilomakelaajennukset

Liidilomakelaajennusten avulla voit saada liidejä siten, että käyttäjät lähettävät tietonsa suoraan mainoksessasi olevalla lomakkeella. Tässä artikkelissa kerrotaan liidilomakelaajennuksista ja niiden hyödyistä Google Ads ‑kampanjoillesi.

Hero image depicting About lead form extensions

Hyödyt

• Voit saat liidejä ja näin kasvattaa yrityksesi myyntiä.
  • Voit kasvattaa markkinointisuppilossasi olevien liidien määrää ja näin saada lisää konversioita.
  • Voit löytää ja aktivoida käyttäjiä, jotka ovat kiinnostuneita yrityksestäsi, tuotteestasi tai palvelustasi.

Näin se toimii

1. Luot liidilomakelaajennuksen Google Adsissa ja lisäät sen kampanjaan. Voit lisätä liidilomakelaajennuksia Haku-, Video-, Discovery- ja Display-kampanjoihin.
    Videokampanjoiden liidilomakelaajennukset ovat tällä hetkellä betavaiheessa. Ota niihin pääsyä varten yhteyttä omaan Googlen edustajaasi.
  2. Yleisöösi kuuluvat käyttäjät käyvät Googlen palvelussa (esimerkiksi YouTubessa), ja liidilomakelaajennuksen sisältävä mainoksesi saa heidät aktivoitumaan. Avattuaan liidilomakkeen he voivat lähettää yhteystietonsa, kuten sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja muita tietoja.
  3. Lataat liidit ja hallinnoit niitä Google Adsin kautta. Voit ladata liidit CSV-tiedostona tai luoda webhook-integroinnin, jotta saat liidit suoraan CRM-järjestelmääsi. Voit ladata vain liidejä, joiden tiedot on lähetetty 30 viime päivän aikana. Voit myös eksportoida automaattisesti enintään 60 päivän liidilomakedatan CRM-järjestelmääsi Google Ads APIn avulla.

Vaatimukset

Jotta voit käyttää liidilomakelaajennuksia, seuraavien vaatimusten on täytyttävä:

• Tilillä ei saa olla käytäntörikkomuksia.
  • Google Ads ‑tilille on valittu hyväksyttävä teema tai alateema. Arkaluontoisten teemojen ja alateemojen (esimerkiksi vain aikuisille suunnatun sisällön) yhteydessä ei voi käyttää liidilomakkeita.
  • Yritykselläsi on oltava tietosuojakäytäntö. Kun luot liidilomakelaajennuksen Google Adsissa, sinun on lisättävä linkki tietosuojakäytäntöösi. Linkki tietosuojakäytäntöön näkyy liidilomakkeen lopussa.

Jos lisäät liidilomakelaajennuksen Video-, Discovery- tai Display-kampanjaan tai olet luomassa Hakukampanjaa, jossa liidilomake avautuu mainoksen otsikkoa klikkaamalla, tililläsi on oltava lisäksi

• yli 50 000 USD:n kokonaisbudjetti Google Adsissa. Jos mainostajan tilillä käytetään jotakin muuta valuuttaa kuin Yhdysvaltain dollaria (USD), käytetty summa muunnetaan dollareiksi käyttämällä kyseisen valuutan keskimääräistä kuukausittaista muuntokurssia.

Lue lisää liidilomakelaajennuksia koskevista vaatimuksista

Miltä liidilomakkeet näyttävät?

Liidilomakkeet näyttävät erilaisilta eri kampanjatyypeissä. Alla olevia osioita laajentamalla voit vertailla, miltä liidien luontilomakkeet näyttävät eri kampanjatyypeissä.

Haku

Lead forms convergence, search example

Video

​​​​Lead forms convergence, video example

Discovery

Discovery-mainosten liidilomakelaajennukset näkyvät Gmailissa ja YouTubessa.

​​​​Lead forms convergence, discovery example

Display

​​​​Lead forms convergence, display example

Missä liidilomakkeet näkyvät?

Liidilomakkeet voivat näkyä vain tietyissä maissa. Jos mainoksesi näkyy yleisölle maassa, jossa liidilomakkeet eivät ole sallittuja, yleisö ei näe liidilomaketta.

• Argentiina
  • Australia
  • Itävalta
  • Bangladesh
  • Belize
  • Belgia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Chile
  • Kolumbia
  • Costa Rica
  • Tšekin tasavalta
  • Tanska
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Kreikka
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Unkari
  • Intia
  • Indonesia
  • Irlanti
  • Israel
  • Italia
  • Japani
  • Kazakstan
  • Liettua
  • Malesia
  • Meksiko
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippiinit
  • Puola
  • Portugali
  • Puerto Rico
  • Romania
  • Singapore
  • Slovakia
  • Etelä-Afrikka
  • Etelä-Korea
  • Espanja
  • Sri Lanka
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Taiwan
  • Thaimaa
  • Turkki
  • Arabiemiirikunnat
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat
  • Vietnam