Om kundeformularer

Som en del af en annoncekampagne kan du vedhæfte en formular til din kampagne for at generere kundeemner til din virksomhed. Du kan oprette en ny kampagne med en ny kundeemneformular eller vedhæfte en ny kundeemneformular til en eksisterende kampagne.

Fordele

• Generér kundeemner for at øge salget af dit produkt eller din tjeneste.
  • Led kundeemnerne ind i marketingtragten for at få flere konverteringer.
  • Find og engager brugere, der er interesserede i dit produkt, for at oprette en ny remarketingliste.

Sådan fungerer det

• Med kundeemneformularer kan du indsamle kundeemner direkte via din annonce. Personer, der er interesserede i din virksomhed eller tjeneste, kan interagere med dig ved at udfylde formularen.
    • Bemærk! Du skal tilføje webadressen i din privatlivspolitik, så potentielle kunder kan læse politikken, før de sender deres oplysninger.
  • For kampagner af typen "Søgenetværk" kan du føje kundeformularer til kampagner som udvidelser. For kampagner af typen "Video" kan du tilføje kundeformularer, når du opretter en kampagne og i indstillingerne for kampagnen.
  • For kampagner af typen "Video" kan du vælge, hvilken type kundeemner du vil indsamle. Du kan vælge at nå ud til de personer, der med størst sandsynlighed vil være interesseret i dit produkt ("Højere hensigt"), eller nå ud til et større antal personer ("Mere volumen") med din kundeformular.
  • Du kan downloade og administrere dine indsamlede kundeemner i en CSV-fil. Sørg for at downloade dine kundeemner ofte, da du kun kan downloade kundeemner fra de seneste 30 dage.
    • For kampagner af typen "Søgenetværk" kan CSV-filen downloades med det samme.
    • For kampagner af typen "Video" er CSV-filen tilgængelig, når det første kundeemne er indsendt.
  • Du kan også oprette en webhook, der linker din kundeemneformular til dit kundestyringssystem (CRM, Customer Relationship Management) og giver dig mulighed for at modtage kundeemner i realtid.
  • Hvis du vil ændre de oplysninger, du anmoder om (f.eks. et navn eller et telefonnummer) i en kundeformular, skal du fjerne den eksisterende kundeformular og derefter oprette en ny.

Hvor kan du se kundeformularer?

Kampagnetyper

Lande

• Argentina
  • Australien
  • Østrig
  • Bangladesh
  • Belize
  • Brasilien
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Japan
  • Kasakhstan
  • Litauen
  • Malaysia
  • Mexico
  • Tyrkiet
  • Italien
  • Holland
  • New Zealand
  • Norge
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippinerne
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Rumænien
  • Singapore
  • Slovakiet
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA
  • Vietnam

Enheder

Tilgængelig på de mobilenheder og tablets, der kører:

• iOS (kun for kampagner af typen "Søgenetværket")
  • Android