Om kundeformularer

Du kan føje kundeformularer til nye og eksisterende kampagner. Kundeformularer kan hjælpe med at generere kundeemner til din virksomhed. Kundeformularer vises i følgende kampagnetyper: "Søgenetværket" og "Video".

Hvis du vil oprette og bruge en kundeformular, skal indholdet i formularen opfylde kravene til kundeformularer.

Fordele

• Generér kundeemner for at øge salget af dit produkt eller din tjeneste.
  • Led kundeemnerne ind i marketingtragten for at få flere konverteringer.
  • Find og engager brugere, der er interesserede i dit produkt, for at oprette en ny remarketingliste.

Sådan fungerer det

• Med kundeformularer kan du indsamle kundeemner direkte via din annonce. Personer, der er interesserede i din virksomhed eller tjeneste, kan interagere med dig ved at udfylde formularen.
  • For kampagner af typen "Søgenetværk" kan du føje kundeformularer til kampagner som udvidelser. For kampagner af typen "Video" kan du tilføje kundeformularer, når du opretter en kampagne og i indstillingerne for kampagnen.
  • Du kan indsamle brugeroplysninger og derefter kontakte potentielle kunder.
    • Bemærk! Du skal tilføje webadressen i din privatlivspolitik, så potentielle kunder kan læse politikken, før de sender deres oplysninger.
  • Du kan downloade og administrere dine indsamlede kundeemner i en CSV-fil.
    • Bemærk! Du skal downloade dine kundeemner ofte, da du kun kan downloade de kundeemner, der er blevet indsamlet de seneste 30 dage.
  • Du kan også modtage dine kundeemner i realtid ved at linke din kundeformular til dit kundestyringssystem (CRM, Customer Relationship Management) via en webhook.
  • Hvis du vil ændre de oplysninger, du anmoder om (f.eks. et navn eller et telefonnummer) i en kundeformular, skal du fjerne den eksisterende kundeformular og derefter oprette en ny.
  • For kampagner af typen "Video" kan du vælge, hvilken type kundeemner du vil indsamle. Du kan vælge at nå ud til de personer, der med størst sandsynlighed vil være interesseret i dit produkt ("Højere hensigt"), eller nå ud til et større antal personer ("Mere volumen") med din kundeformular.

Hvor du kan se kundeformularer

Kampagnetyper

Lande

• Argentina
  • Australien
  • Østrig
  • Bangladesh
  • Belize
  • Brasilien
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Finland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Japan
  • Kasakhstan
  • Litauen
  • Malaysia
  • Mexico
  • Tyrkiet
  • Italien
  • Holland
  • New Zealand
  • Norge
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippinerne
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Rumænien
  • Singapore
  • Slovakiet
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA
  • Vietnam

Enheder

Tilgængelig på de mobilenheder og tablets, der kører:

• iOS (kun for kampagner af typen "Søgenetværket")
  • Android