Om kundeemneformularer

Som en del af en annoncekampagne kan du vedhæfte en formular til din kampagne for at generere kundeemner til din virksomhed. Du kan oprette en ny kampagne med en ny kundeemneformular eller vedhæfte en ny kundeemneformular til en eksisterende kampagne.

Fordele

• Generér kundeemner for at øge salget af dit produkt eller din tjeneste.
  • Led kundeemnerne ind i marketingtragten for at få flere konverteringer.
  • Find og engager brugere, der er interesserede i dit produkt, for at oprette en ny remarketingliste.

Sådan fungerer det

• Med kundeemneformularer kan du indsamle kundeemner direkte via din annonce.
  • Personer, der er interesserede i din virksomhed eller tjeneste, kan interagere med dig ved at udfylde formularen.
  • Du kan indsamle brugeroplysninger og derefter kontakte potentielle kunder.
    • Bemærk! Du skal tilføje webadressen til din privatlivspolitik, så potentielle kunder kan læse politikken, før de giver deres oplysninger.
  • Du kan downloade og administrere dine indsamlede kundeemner i en CSV-fil.
    • Bemærk! Du skal downloade dine kundeemner, ofte da du kun kan downloade kundeemner, der er blevet indsamlet de seneste 30 dage.
  • Du kan også modtage dine kundeemner i realtid ved at linke din kundeemneformular til din kundestyring (CRM, Customer Relationship Management) via et webhook. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en webhook-integration til din kundeemneformular

Hvor du kan se kundeemneformularer

Lande

• Australien
  • Brasilien
  • Bulgarien
  • Canada
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Hongkong
  • Indien
  • Indonesien
  • Israel
  • Japan
  • Malaysia
  • Mexico
  • New Zealand
  • Pakistan
  • Filippinerne
  • Singapore
  • Sydkorea
  • Sri Lanka
  • Taiwan
  • Thailand
  • Storbritannien
  • USA
  • Vietnam

Enheder

• iOS
  • Android