Brug udvidelser til kundeformular i søgeannoncer [BETA]

Udvidelser til kundeformular hjælper med at fastholde interessen, når potentielle kunder søger efter din virksomhed, dine produkter eller dine tjenester på Google. Denne artikel forklarer, hvordan du kan vedhæfte, redigere og fjerne en udvidelse til kundeformular til dine søgekampagner.

Bemærk! Data, der indsendes via kundeformularer, bruges ikke til annoncetilpasning.

Før du begynder

Kundeformularer fungerer kun som udvidelser i en søgekampagne, så alle indstillinger for budgivning og målretning bestemmes af den kampagne, som din formular er knyttet til.

Konverteringer af kundeformularer

• Når en kundeformular åbnes, spores den som et klik på et kundeformular.
  • Når en bruger indsender sine oplysninger i en kundeformular, tælles det som en konvertering af et kundeemne.
  • Du kan se din klik- og konverteringseffektivitet ved at segmentere din effektivitetsrapport efter klik- og konverteringsftype.

Kvalificering af kundeformular

Hvis du vil oprette og bruge en udvidelse til kundeformular i Søgning, skal din konto være i en ikke-følsom kategori eller underkategori. Udvidelsen er ikke tilgængelig, hvis din Google Ads-konto er i en ikke-følsom kategori eller underkategori. Få flere oplysninger om krav til kundeformularer.

Vejledning

Sådan opretter du en udvidelse til kundeformular i en ny søgekampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. I sektionen Mål skal du vælge Kundeemner.
  5. Under "Kampagnetype" skal du vælge Søgning.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Angiv dine kampagneindstillinger.
  8. På listen "Annonceudvidelser" skal du vælge Udvidelse til kundeformular.
  9. Gennemgå og acceptér servicevilkårene for denne funktion, hvis dette er første gang, du opretter en formularudvidelse.
  10. Opret udvidelsen ved at vælge udvidelsen med opfordring til handling og angive din udvidelsestekst.
Opfordringen til handling oversættes automatisk til brugerens enhedssprog, men ikke udvidelsesteksten.
  1. Opret kundeformularen:
1. Angiv overskrift, virksomhedsnavn og beskrivelse
2. Vælg de oplysninger, som du vil bede om.
Du skal vælge mindst én mulighed for at fortsætte.
3. Angiv webadressen til din privatlivspolitik.
  1. Opret en besked til formularindsendelsen:
1. Angiv en overskrift og beskrivelsestekst.
2. Du kan eventuelt vælge en tilgængelig opfordring til handling for dine brugere på indsendelsessiden.
  1. Når du er færdig, skal du klikke på Gem.

Sådan vedhæfter du en udvidelse til kundeformular til en eksisterende søgeannonce

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på plusknappen , og vælg derefter Udvidelse til kundeformular.
  4. Du skal gennemgå og acceptere servicevilkårene, første gang du opretter en udvidelse til kundeformular.
  5. Vælg de kampagner, som den nye udvidelse til kundeformular skal vedhæftes.
  6. Opret udvidelse til kundeformular ved at følge vejledningen ovenfor.
  7. Klik på Gem.

Sådan redigerer du en udvidelse til kundeformular i søgeannoncer

Når din søgeannonce med udvidelser til kundeformular kører, kan du opdatere kundeformularen med mere relevante oplysninger såsom overskriften, virksomhedsnavnet eller kontakttypen.

Denne artikel beskriver trin for trin, hvordan du redigerer en udvidelse til kundeformular.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Hold markøren over annoncen eller udvidelsen til kundeformular, og klik på blyantikonet Rediger for at redigere.
  4. Foretag ændringer af din kundeformular.
Vigtigt! Du kan ikke ændre de oplysninger, som du har bedt om. Hvis du vil ændre dette, skal du oprette en ny formular og vælge andre indstillinger.
  1. Klik på Gem.

Sådan fjerner du en udvidelse til kundeformular

Når denne kundeformular er fjernet, kan den ikke gendannes. Du kan dog stadig downloade kundeemner, der er indsamlet inden for de seneste 30 dage.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver udvidelse, som du vil redigere, og klik på Rediger på den blå bjælke.
  4. Vælg Fjern på rullemenuen.

Sådan downloader du kundeemnedata

Du kan downloade dine kundeemner som en CSV-fil eller konfigurere en webhook-integration til din kundeformular. Du skal downloade dine kundeemner ofte, da de kun gemmes i 30 dage.

Download kundeemner i en CSV-fil

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Under din udvidelse til kundeformular skal du klikke på en af valgmulighederne:
    1. Hvis du vælger Download kundeemner, downloades en CSV-fil med almindelige tekstheadere.
    2. Med Download kundeemner (CRM) [BETA] downloades en CSV-fil, hvor headerne vil være et sæt af statiske værdier (optællingstype). Denne valgmulighed er bedst for avancerede brugere, der skal automatisere CVS-processen for deres egne systemer, eller for CRM-systemer (Customer Relationship Management).

Indsaml kundeemner fra fjernede formularer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen, og klik derefter på Udvidelser øverst på siden.
  3. Tilføj en status = Fjernede filteret for at vise de fjernede udvidelser.
  4. Klik på Download kundeemne under den fjernede udvidelse til kundeformular.