Produkttilknytning: Knytt sammen Hotel Center og Google Ads

For at du skal kunne opprette og administrere hotellannonsekampanjer, må du bruke Hotel Center sammen med Google Ads. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan knytte sammen og fjerne tilknytningen mellom Google Ads- og Hotel Center-kontoer.

Før du begynner

For å knytte sammen kontoene dine må du ha administratortilgang til en Google Ads-konto i ekspertmodus og eiertillatelser i Hotel Center-kontoen din. For å fjerne en eksisterende tilknytning fra Google Ads må du ha administratortilgang til den aktuelle Google Ads-kontoen. Finn ut mer om smartmodus og ekspertmodus

Merk:

• Hotel Center kan knyttes sammen med flere Google Ads-kontoer, men hver Google Ads-konto kan kun knyttes sammen med én Hotel Center-konto.
  • Du må være i ekspertmodus for å knytte sammen kontoene dine.
  • Det blir dessuten overført en statisk eller dynamisk liste over hoteller til alle kontoer som tilknyttes.
  • Hotel Center-kontoer og Google Ads-managerkontoer (MCC-kontoer) skal bare knyttes sammen i det formål å bruke målgrupper i Hotel Center. Du må knytte personlige Google Ads-kontoer (ikke MCC-kontoer) sammen med Hotel Center for å opprette hotellkampanjer basert på priser i Hotel Center.
  • Hvis du fjerner tilknytningen mellom kontoene, blir det ikke lenger vist annonser fra hotellkampanjer basert på produktinformasjon fra Hotel Center- og Google Ads-kontoer. Du kan heller ikke opprette nye hotellannonsekampanjer i Hotel Center og Google Ads basert på produktinformasjon fra kontoene som ikke lenger er tilknyttet.
  • Visse typer Google Ads-statistikk, blant annet antallet klikk, vises i den tilknyttede Hotel Center-kontoen.

Fordeler

Når du administrerer hotellannonser i Google Ads, får du disse fordelene:

Mer detaljert annonsebehandling

• Få romsligere kampanjegrenser.
  • Funksjonaliteten er mer intuitiv. Grupper hotellene dine etter attributter som land eller region og stjernevurdering, og legg inn spesifikke bud på disse gruppene.
  • Du kan raskt se rekkevidden du oppnår med hotellgruppene, hotellkampanjene og annonsegruppene dine.

Avanserte analyser

• Få raskere rapportering tilpasset valutaen og tidssonen din. Merk deg at visse resultatberegninger, deriblant klikk og visninger, har 3 timers tidsforsinkelse.
  • Se annonsekostnadene påløpt i – og resultatene oppnådd med – den aktuelle hotellkampanjen ved siden av andre Google Ads-kampanjetyper. Hvis du bruker managerkontoer, kan du se de tilsvarende verdiene du har oppnådd med alle kontoene dine.
  • Med rapportredigereren kan du tilpasse rapporteringen etter resultatene du oppnår med kampanjer og annonse- og hotellgrupper, basert på beregninger som er viktige for bedriften.
  • Du kan automatisere rapporteringen med rapportmaler og planlagte kjøringstidspunkter.

Tilgang til Google Ads-funksjoner

• Anbefalinger-siden får du tips om hvordan du kan oppnå flere bestillinger og større rekkevidde.
  • Dra nytte av selvbetjente faktureringsoppsett og budsjettkontroller på konto- og kampanjenivå.
  • Få kortere UI- og API-svartid.

Veiledning

Slik knytter du sammen en Hotel Center-konto og en Google Ads-konto

Opprett tilknytningen via Hotel Center

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kontoinnstillinger.
  3. Klikk på Legg til kontotilknytning-knappen på «Grunnleggende innstillinger»-fanen.
  4. Skriv inn kunde-ID-en din for Google Ads.
  5. Velg enten «Alle eiendommer» eller «Bare noen eiendommer».
    • Hvis «Alle eiendommer» er valgt, vises alternativet for å laste ned en CSV-fil med de tilknyttede eiendommene, forutsatt at det faktisk finnes eksisterende eiendommer.
    • Hvis du velger «Bare noen eiendommer», ser du alternativet for å laste opp en liste med eiendommer. Når filen er parset, vises antallet ID-er, og sendeknappen er aktivert. Hvis du vil endre noe i en eksisterende eiendomsliste, kan du laste ned hele listen og fjerne de eiendommene som ikke skal være tilknyttet.
    • Eventuelle større feil ved parsing av CSV-filen vises ved opplasting. Ukjente hotell-ID-er lagres i tilfelle hotellet legges til – eller om det finnes samsvar med det – i fremtiden.
  6. Velg Lagre for å sende inn forespørselen.
  7. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  8. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  9. Klikk på Detaljer under «Google Hotel Center».
  10. Finn Handling-kolonnen i tabellen, og klikk på Se forespørselen.
  11. Et vindu med meldingen «Forespørsel fra Google Hotel Center» vises. Klikk på Godkjenn.
  12. Nå kan du se at statusen i tabellen er «Tilknyttet».
Merk: Det kan ta opptil 72 timer før «Hotell» vises som en av de mulige kampanjetypene i Google Ads-kontoen.

Etabler tilknytningen via Google Ads

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Finn «Google Hotel Center» under «Fra Google», og klikk på Detaljer eller Administrer og tilknytt (hvis du tidligere hadde en tilknyttet konto).
  • Klikk på Fortsett hvis dette er den første gangen du knytter Google Ads sammen med en Hotel Center-konto.
  • Klikk på plussknappen for å legge til en ny konto hvis du tidligere tilknyttet en Hotel Center-konto.
  1. Skriv inn konto-ID-en din for Hotel Center, og klikk på Send.
  2. Logg på Hotel Center-kontoen din.
  3. Velg Kontoinnstillinger fra navigasjonsmenyen.
  4. Finn «Handling»-kolonnen i «Google Ads-tilknytninger»-tabellen, og klikk på Gjennomgå forespørselen om tilknytning.
    • Brukere som velger «Alle tjenester» (standardvalget), kan velge å laste ned en CSV-fil med de tilknyttede hotell-ID-ene.
    • De kan også velge «Bare noen tjenester» og laste opp en CSV-fil med en liste over hotell-ID-er.
  5. Klikk på Godkjenn i «Gå gjennom forespørsel om tilknytning»-dialogboksen.
  6. I tabellen ser du at statusen nå er «Administrer tilknytningen».
Merk: Det kan ta opptil 72 timer før «Hotell» vises som en av de mulige kampanjetypene i Google Ads-kontoen.

Slik kan du fjerne tilknytningen mellom Hotel Center-kontoer og Google Ads-kontoer

Fjern tilknytningen via Hotel Center

1. Logg på Hotel Center-kontoen din.
  2. Velg Kontoinnstillinger fra navigasjonsmenyen.
  3. Finn «Handling»-kolonnen i «Google Ads-tilknytning»-tabellen, og klikk på Fjern kontotilknytningen.
  4. Klikk på Fjern tilknytningen i dialogboksen «Vil du fjerne tilknytningen til denne kontoen?».
  5. I tabellen ser du nå at kontoen er fjernet.
Merk: Hvis du fjerner tilknytningen mellom kontoene, blir det ikke lenger vist annonser fra hotellkampanjer basert på produktinformasjon fra Hotel Center- og Google Ads-kontoer. Du kan heller ikke opprette nye hotellannonsekampanjer i Hotel Center og Google Ads basert på produktinformasjon fra kontoene som ikke lenger er tilknyttet.

Fjern tilknytningen via Google Ads

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Finn «Google Hotel Center» under «Tilknyttede kontoer og produkter», og klikk så på Administrer og tilknytt.
  4. Finn kontoen du vil fjerne tilknytningen til, og klikk på Fjern tilknytningen i Handling-kolonnen.
  5. Klikk på Fjern tilknytningen på bekreftelsesskjermen.
  6. I tabellen ser du nå at kontoen er fjernet.
Merk: Hvis du fjerner tilknytningen mellom kontoene, blir det ikke lenger vist annonser fra hotellkampanjer basert på produktinformasjon fra Hotel Center- og Google Ads-kontoer. Du kan heller ikke opprette nye hotellannonsekampanjer i Hotel Center og Google Ads basert på produktinformasjon fra kontoene som ikke lenger er tilknyttet.

Slik godtar du forespørsler om tilknytning

Godta forespørsler om tilknytning fra Hotel Center

1. Logg på Hotel Center-kontoen din.
  2. Velg Kontoinnstillinger fra navigasjonsmenyen.
  3. Finn «Handling»-kolonnen i «Google Ads-tilknytninger»-tabellen, og klikk på Gjennomgå forespørselen om tilknytning.
  4. Velg enten «Alle eiendommer» eller «Bare noen eiendommer».
    • Hvis «Bare noen eiendommer» er valgt, kan du velge å laste opp en liste over eiendommer. Når filen er parset, vises antallet ID-er, og sendeknappen er aktivert.
    • Eventuelle større feil ved parsing av CSV-filen vises ved opplasting. Ukjente hotell-ID-er lagres i tilfelle hotellet legges til – eller om det finnes samsvar med det – i fremtiden.
  5. Klikk på Godkjenn.
Merk: Alternativet for godkjenning vises bare om det faktisk finnes eiendommer som kan tilknyttes.

Slik administrerer du etablerte tilknytninger

Administrer etablerte tilknytninger fra Hotel Center
  1. Logg på Hotel Center-kontoen din.
  2. Velg Kontoinnstillinger fra navigasjonsmenyen.
  3. Finn «Handling»-kolonnen under «Google Ads-tilknytninger» (tilgjengelig via «Grunnleggende innstillinger»-fanen), og klikk på Administrer tilknytningen.
  4. Velg enten «Alle eiendommer», «Bare noen eiendommer» eller «Ingen eiendommer (fjern tilknytningen)».
    • Hvis «Bare noen eiendommer» er valgt, kan du velge å laste opp en liste over eiendommer. Når filen er parset, vises antallet ID-er, og sendeknappen er aktivert. Hvis du vil endre noe i en eksisterende eiendomsliste, kan du laste ned hele listen og fjerne de eiendommene som ikke skal være tilknyttet.
    • Eventuelle større feil ved parsing av CSV-filen vises ved opplasting. Ukjente hotell-ID-er lagres i tilfelle hotellet legges til – eller om det finnes samsvar med det – i fremtiden.
    • Hvis du har valgt alternativknappen «Ingen eiendommer (fjern tilknytningen)», må du bekrefte valget før du kan fortsette. Velg Oppdater for å fjerne tilknytningen til kontoen.
      Merk: Hvis kontoen allerede er knyttet sammen med enkelte eiendommer, kan både listen over de tilknyttede eiendommene og den fullstendige listen lastes ned.

Linker til relatert innhold

Google Analytics

Om produkttilknytning

Google-produkter

Google Partners