Over lokale conversieacties

Opmerking: Als u al Conversies via winkelbezoeken bijhouden gebruikt, hoeft u mogelijk geen lokale conversieacties te gebruiken. Uw account begint automatisch met de rapportage ervan als u aan de criteria voor conversies via winkelbezoeken voldoet. Als het aantal conversies via winkelbezoeken laag is of als u geen winkelbezoeken bijhoudt, bieden lokale conversieacties u relevante rapporten met betrekking tot campagneprestaties.

Lokale conversieacties worden geteld wanneer mensen een actie voltooien die specifiek is voor de fysieke locatie van een adverteerder (zoals een winkel), tijdens of na interactie met een advertentie voor die adverteerder. Aangezien lokale conversieacties plaatsvinden in de producten en services van Google (bijvoorbeeld Google Maps), worden lokale conversieacties automatisch door Google Ads gedefinieerd. Gegevens voor lokale conversieacties worden als totalen verzameld. Lokale conversieacties zijn alleen beschikbaar voor bepaalde adverteerders. Ze zijn niet beschikbaar voor adverteerders met gevoelige locatiecategorieën die betrekking hebben op gezondheidszorg, religie, seksuele content en kinderen.

Als uw account conversies bijhoudt die zijn gekoppeld aan deze lokale acties, ziet u deze in de tabel Conversieacties, samen met eventuele andere conversieacties die u heeft gedefinieerd. U kunt ze ook bekijken in elk van uw Google Ads-rapporten door de kolom Alle conversies te segmenteren op conversieactie. Conversies die zijn gekoppeld aan lokale conversieacties, worden standaard niet opgenomen in de kolom Conversies.

Beoordeel de volgende tabel met lokale actieconversies:

Conversie Beschrijving
Klikken om te bellen Klikken op de knop Bellen in een op locatie gebaseerde Google-advertentie of -service na een interactie met een advertentie.
Lokale acties - Route Klikken op de knop Route in een op locatie gebaseerde Google-advertentie of -service na een interactie met een advertentie.
Lokale acties - Websitebezoeken Klikken op de websitelink in een op locatie gebaseerde Google-advertentie of -service na een interactie met een advertentie.
Lokale acties - Andere engagements Klikken op andere bijgehouden gebruikersacties (bijvoorbeeld: locatie delen, opslaan, enz.) in een op locatie gebaseerde Google-advertentie of -service na een interactie met een advertentie.
Lokale acties - Bestellingen (Specifiek voor een branche) Klikken op de knop Bestellen in een op locatie gebaseerde Google-advertentie of -service na een interactie met een advertentie.
Lokale acties - Menuweergaven (Specifiek voor een branche) Klikken op de menulink in een op locatie gebaseerde Google-advertentie of -service na een interactie met een advertentie.