Enllaçament de productes: enllaçar Hotel Center i Google Ads

Hotel Center i Google Ads es poden utilitzar conjuntament per crear i gestionar campanyes d'anuncis d'hotel. Aquest article explica com podeu enllaçar i desenllaçar comptes de Google Ads i de Hotel Center.

Abans de començar

Per enllaçar els vostres comptes, heu de tenir accés administratiu a un compte de Google Ads en mode expert i permisos de propietari al compte de Hotel Center. Per desenllaçar els comptes, heu de tenir accés administratiu a un compte de Google Ads. Obteniu més informació sobre el mode intel·ligent i el mode expert.

Nota:

• Hotel Center es pot enllaçar a diversos comptes de Google Ads, però un compte de Google Ads no es pot enllaçar a diversos comptes de Hotel Center.
  • Per enllaçar els vostres comptes, heu d'estar en mode expert.
  • A cada enllaç també s'hi afegirà una llista estàtica o dinàmica d'hotels.
  • Només podeu enllaçar Hotel Center a un compte de gestor de Google Ads (MCC) per utilitzar públics a Hotel Center. Haureu d'enllaçar comptes de Google Ads individuals que no siguin d'MCC a Hotel Center per poder crear campanyes d'hotels que utilitzin preus de Hotel Center.
  • Si desenllaceu els comptes, les campanyes d'anuncis d'hotel que utilitzen dades de producte dels comptes de Hotel Center i Google Ads deixaran de difondre anuncis. Tampoc no podreu crear campanyes d'anuncis d'hotel a Hotel Center ni a Google Ads a partir de les dades de producte dels comptes desenllaçats.
  • Algunes estadístiques de Google Ads, com ara els clics, es mostraran al compte de Hotel Center enllaçat.

Avantatges

Quan gestioneu anuncis d'hotel a Google Ads, podeu utilitzar les funcions següents:

Gestió d'anuncis més completa

• Límits de campanya més amplis.
  • Funcionalitat més intuïtiva. Agrupeu els hotels per atributs, com ara el país o la regió i la puntuació en estrelles, i definiu ofertes específiques per a aquests grups.
  • Consulteu amb un cop d'ull l'abast de les campanyes d'hotels, dels grups d'anuncis i dels grups d'hotels.

Anàlisis potents

• Els informes es generen més de pressa i es personalitzen segons la zona horària i la moneda. Tingueu present que algunes mètriques de rendiment, com ara les impressions i els clics, tenen una latència de tres hores.
  • Accediu a les dades de rendiment i d'inversió en publicitat de les vostres campanyes d'hotels a través dels comptes de gestor. Aquestes dades es mostren juntament amb les d'altres tipus de campanyes de Google Ads en un sol lloc per a tots els vostres comptes.
  • Utilitzeu l'editor d'informes per personalitzar els informes de rendiment de les campanyes, dels grups d'anuncis i dels grups d'hotels, en funció de les mètriques que siguin importants per a la vostra empresa.
  • Automatitzeu els informes amb les plantilles i la programació d'informes.

Accés a les funcions de Google Ads

• Trobeu maneres d'augmentar l'abast i el volum de reserves a la pàgina Recomanacions.
  • Aprofiteu la configuració de facturació i el control del pressupost autogestionats al nivell de compte i de campanya.
  • Gaudiu de temps de resposta més ràpids de la IU i de l'API.

Instruccions

Com es poden enllaçar els comptes de Hotel Center i Google Ads

Enllaçar des de Hotel Center

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Configuració del compte.
  3. A la pestanya "Configuració bàsica", feu clic al botó Afegeix l'enllaç d'un compte.
  4. Introduïu el vostre identificador de client de Google Ads.
  5. Trieu entre "Totes les propietats" o "Només algunes propietats".
    • Si seleccioneu "Totes les propietats", l'opció de baixar un fitxer CSV de les propietats actualment enllaçades només estarà disponible si ja hi ha propietats.
    • Si seleccioneu "Només algunes propietats", tindreu disponible l'opció de penjar una llista de propietats. Després d'analitzar el fitxer, es mostrarà el nombre d'identificadors i s'activarà el botó d'enviament. Si voleu editar una llista de propietats existent, baixeu la llista completa i traieu-ne les propietats que no han d'estar enllaçades.
    • Qualsevol error important d'anàlisi de CSV es mostrarà en penjar el fitxer. Els identificadors d'hotel no reconeguts es desaran per si més endavant es troben coincidències amb aquests hotels o s'afegeixen.
  6. Seleccioneu Desa per enviar la sol·licitud.
  7. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  8. Feu clic a Comptes enllaçats.
  9. A "Google Hotel Center", feu clic a Detalls.
  10. A la taula, cerqueu la columna "Acció" i feu clic a Mostra la sol·licitud.
  11. S'obrirà la finestra emergent "Sol·licitud de Google Hotel Center". Feu clic a Aprova.
  12. A la taula, veureu que l'estat ara és "Enllaçat".
Nota: l'opció de tipus de campanya "Hotel" pot tardar fins a 72 hores a mostrar-se al compte de Google Ads.

Enllaçar des de Google Ads

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "De Google", cerqueu "Google Hotel Center" i feu clic a Detalls o a Gestiona i enllaça (si ja teníeu un compte enllaçat).
  • Si és la primera vegada que enllaceu Google Ads a un compte de Hotel Center, feu clic a Continua.
  • Si ja havíeu enllaçat un compte de Hotel Center anteriorment, feu clic al botó de més per enllaçar-ne un altre.
  1. Introduïu l'identificador del compte de Hotel Center i feu clic a Envia.
  2. Inicieu la sessió al compte de Hotel Center.
  3. Al menú de navegació, seleccioneu Configuració del compte.
  4. A la taula "Enllaç a Google Ads", cerqueu la columna "Acció" i feu clic a Revisa la sol·licitud d'enllaç.
    • Si un usuari selecciona "Totes les propietats" (l'opció predeterminada), tindrà l'opció de baixar un fitxer CSV amb els identificadors d'hotel associats.
    • Els usuaris també poden seleccionar "Només algunes propietats" i penjar un fitxer CSV amb una llista d'identificadors d'hotel.
  5. Al quadre de diàleg "Reviseu la sol·licitud d'enllaç", feu clic a Aprova.
  6. A la taula, veureu que l'estat ara és "Gestiona l'enllaç".
Nota: l'opció de campanya "Hotel" pot tardar fins a 72 hores a mostrar-se al compte de Google Ads.

Com es poden desenllaçar els comptes de Hotel Center i de Google Ads

Desenllaçar des de Hotel Center

1. Inicieu la sessió al compte de Hotel Center.
  2. Al menú de navegació, seleccioneu Configuració del compte.
  3. A la taula "Enllaç a Google Ads", cerqueu la columna "Acció" i feu clic a Desenllaça el compte.
  4. Al quadre de diàleg "Voleu desenllaçar aquest compte?", feu clic a Desenllaça.
  5. A la taula, veureu que el compte s'ha tret.
Nota: si desenllaceu els comptes, les campanyes d'anuncis d'hotel que utilitzen dades de producte dels comptes de Hotel Center i Google Ads deixaran de difondre anuncis. Tampoc no podreu crear campanyes d'anuncis d'hotel a Hotel Center ni a Google Ads a partir de les dades de producte dels comptes desenllaçats.

Desenllaçar des de Google Ads

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Els vostres comptes i productes enllaçats", cerqueu "Google Hotel Center" i feu clic a Gestiona i enllaça.
  4. Cerqueu el compte que voleu desenllaçar i, a la columna "Acció", feu clic a Desenllaça.
  5. A la pantalla de confirmació, feu clic a Desenllaça.
  6. A la taula, veureu que el compte s'ha tret.
Nota: si desenllaceu els comptes, les campanyes d'anuncis d'hotel que utilitzen dades de producte dels comptes de Hotel Center i Google Ads deixaran de difondre anuncis. Tampoc no podreu crear campanyes d'anuncis d'hotel a Hotel Center ni a Google Ads a partir de les dades de producte dels comptes desenllaçats.

Com es poden acceptar connexions d'enllaç

Acceptar una connexió d'enllaç des de Hotel Center

1. Inicieu la sessió al compte de Hotel Center.
  2. Al menú de navegació, seleccioneu Configuració del compte.
  3. A la taula "Enllaç a Google Ads", cerqueu la columna "Acció" i feu clic a Revisa la sol·licitud d'enllaç.
  4. Trieu entre "Totes les propietats" o "Només algunes propietats".
    • Si seleccioneu "Només algunes propietats", tindreu disponible l'opció de penjar una llista de propietats. Després d'analitzar el fitxer, es mostrarà el nombre d'identificadors i s'activarà el botó d'enviament.
    • Qualsevol error important d'anàlisi de CSV es mostrarà en penjar el fitxer. Els identificadors d'hotel no reconeguts es desaran per si més endavant es troben coincidències amb aquests hotels o s'afegeixen.
  5. Feu clic a Aprova.
Nota: l'opció d'aprovar només estarà disponible si hi ha propietats.

Com es pot gestionar una connexió establerta

Gestionar una connexió establerta des de Hotel Center
  1. Inicieu la sessió al compte de Hotel Center.
  2. Al menú de navegació, seleccioneu Configuració del compte.
  3. A la pestanya "Configuració bàsica", a la columna "Acció" de la taula "Enllaços de Google Ads", feu clic a Gestiona l'enllaç.
  4. Trieu entre "Totes les propietats", "Només algunes propietats" o "Cap propietat (desenllaça)".
    • Si seleccioneu "Només algunes propietats", tindreu disponible l'opció de penjar una llista de propietats. Després d'analitzar el fitxer, es mostrarà el nombre d'identificadors i s'activarà el botó d'enviament. Si voleu editar una llista de propietats existent, baixeu la llista completa i traieu-ne les propietats que no han d'estar enllaçades.
    • Qualsevol error important d'anàlisi de CSV es mostrarà en penjar el fitxer. Els identificadors d'hotel no reconeguts es desaran per si més endavant es troben coincidències amb aquests hotels o s'afegeixen.
    • Si seleccioneu el botó d'opció "Cap propietat (desenllaça)", es mostrarà una indicació perquè dugueu a terme la verificació per continuar. Seleccioneu Actualitza per continuar amb el desenllaçament del compte.
      Nota: si el compte ja està enllaçat a algunes propietats, es podran baixar tant la llista enllaçada com la llista completa.

Enllaços relacionats

Google Analytics

Sobre l'enllaçament de productes

Productes de Google

Google Partners