Tietoja Firebasen ja Google Adsin käyttämisestä yhdessä

Google Analyticsin Sovellus + Verkko ‑omaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa. Lue lisää

Firebase on Googlen työkalu sovellusten kehittämistä (SDK) ja analysointia varten. Jotta Firebase-konversiot voidaan tuoda Google Adsiin, Google Analyticsin Sovellus + Verkko ‑omaisuus tai Firebase-projekti on linkitettävä Google Adsiin. Kun linkität Google Analyticsin Sovellus + Verkko ‑omaisuuden ja Google Adsin, saat käyttöösi tehokkaita työkaluja, joilla voit selvittää, kuinka hyvin Google Ads ‑kampanjasi toimivat.

Tämä artikkeli on yleiskatsaus siihen, miten voit Firebasen ja Google Adsin yhteiskäytön avulla saada hyödyllistä tietoa mainontasi ja sovellustesi tehokkuudesta. Alla olevassa Näin se toimii ‑osiossa on linkkejä asennusohjeisiin.

Edut

• Voit tuoda Firebase-konversiosi lisäämättä uutta koodia sovellukseesi.
  • Käytä Firebase-yleisöjä, jotka on luotu Google Analyticsin Sovellus + Verkko ‑omaisuudessa tai Firebasessa.

Näin se toimii

Firebase on mobiilialusta, jota voit käyttää sovellusten nopeaan kehittämiseen. Firebase auttaa sinua seuraamaan sovellustesi kehitystä. Jos sinulla ei ole Firebase-tiliä, pääset alkuun Firebasen ohjekeskuksen ja kehittäjien verkkosivuston ohjeiden avulla.

Jos mittaat konversioita hallinnoijan tilin kautta tai jos haluat, että usealla hallinnoidulla tilillä on käyttöoikeus Firebasen yleisöihin, linkitä Sovellus + Verkko ‑omaisuus tai Firebase-projekti hallinnoijan tiliisi.

Kun tilit on linkitetty, voit nähdä Google Ads ‑datan Sovellus + Verkko ‑omaisuudessa tai Firebase-projektissa ja voit käyttää konversioita Google Adsin konversioseurannassa ja uudelleenmarkkinoinnissa.

Firebase-konversioseuranta

Voit tuoda konversioita Google Analyticsin Sovellus + Verkko ‑omaisuudesta tai Firebasesta, jos haluat katsoa, kuinka Google Ads ‑investointisi kasvattaa esimerkiksi sovellusten asennusmäärää ja sovelluksen sisällä tapahtuvaa toimintaa. Lisäksi voit seurata mainostesi tehokkuutta ja tehdä muutoksia tilillesi, jotta saavutat entistä useamman sovellukseesi liittyvän tavoitteen.

Kun olet linkittänyt tilit, voit valita, mitä Firebase-tapahtumia seurataan konversiotapahtumina Google Adsissa. Sovellukseen ei tarvitse lisätä uutta koodia, sillä Google Adsin konversioseuranta käyttää Firebaseen jo asentamaasi koodia.

Voit lukea lisää Firebasen käyttämisestä Google Adsin konversioseurannassa artikkelista Mobiilisovellusten konversioiden seuranta Google Analyticsin Sovellus + Verkko ‑omaisuuden avulla (Firebase SDK:n kautta).

Firebase ja uudelleenmarkkinointi

Kun olet linkittänyt Google Analyticsin Sovellus + Verkko ‑omaisuuden tai Firebasen Google Adsiin, voit käyttää Google Analyticsin Sovellus + Verkko ‑omaisuudessa tai Firebasessa luotuja yleisöjä Google Ads ‑kampanjoissa. Google Analyticsin Sovellus + Verkko ‑omaisuus tai Firebase-projekti voi olla yhdistetty useisiin Google Ads ‑tileihin tai hallinnoijien tileihin. Kullakin Google Ads ‑tilillä voi käyttää Google Analyticsin Sovellus + Verkko ‑omaisuudessa tai Firebasessa luotuja yleisöjä. Lue lisää Firebase-datan käyttämisestä uudelleenmarkkinointiluetteloissa.