Firebasen ja Google Adsin yhteiskäyttö

Firebase on Googlen työkalu sovellusten kehittämistä (SDK) ja analysointia varten. Jotta Firebase-konversiot voidaan tuoda Google Adsiin, Google Analytics 4 ‑omaisuus tai Firebase-projekti on linkitettävä Google Adsiin. Kun linkität Google Analytics 4 ‑omaisuuden tai Firebase-projektin Google Adsiin, saat käyttöösi tehokkaat työkalut, joiden avulla voit seurata Google Ads ‑kampanjoidesi toimintaa.

Tämä artikkeli on yleiskatsaus siihen, miten voit Firebasen ja Google Adsin yhteiskäytön avulla saada hyödyllistä tietoa mainontasi ja sovellustesi tehokkuudesta.

Edut

• Voit tuoda Firebase-konversiosi lisäämättä uutta koodia sovellukseesi.
  • Käytä Google Analytics 4 ‑omaisuuksissa tai Firebase-projekteissa luotuja Firebase-yleisöjä.

Näin se toimii

Firebase on mobiilialusta, jota voit käyttää sovellusten nopeaan kehittämiseen. Firebase auttaa sinua seuraamaan sovellustesi kehitystä. Jos sinulla ei ole Firebase-tiliä, saat lisätietoja Firebasen ohjekeskuksesta ja kehittäjien verkkosivustolta.

Jos mittaat konversioita hallinnoijan tilin kautta tai jos haluat, että useilla hallinnoiduilla tileillä on pääsy Firebase-yleisöihin, sinun kannattaa linkittää Google Analytics 4 ‑omaisuus tai Firebase-projekti hallinnoijan tiliisi.

Kun tilit on linkitetty, näet Google Adsin datan Google Analytics 4 ‑omaisuudessasi tai Firebase-projektissasi ja voit käyttää konversioita konversioseurantaan ja uudelleenmarkkinointiin Google Adsissa.

Konversioseuranta

Voit tuoda konversiot Google Analytics 4 ‑omaisuudesta tai Firebase-projektista nähdäksesi, miten sijoituksesi Google Adsiin tuottaa sovellusasennuksia, sovelluksen sisällä tapahtuvaa toimintaa ja paljon muuta. Lisäksi voit seurata mainostesi tehokkuutta ja tehdä muutoksia tilillesi, jotta saavutat entistä useamman sovellukseesi liittyvän tavoitteen.

Kun olet linkittänyt tilit, voit valita, mitä Firebase-tapahtumia seurataan konversiotapahtumina Google Adsissa. Sovellukseen ei tarvitse lisätä uutta koodia, sillä Google Adsin konversioseuranta käyttää Firebaseen jo asentamaasi koodia. Lue lisää sovelluskonversioiden mittaamisesta.

Uudelleenmarkkinointi

Kun linkitys on tehty, voit käyttää Google Analytics 4 ‑omaisuuksissa tai Firebase-projekteissa luotuja Firebase-yleisöjä Google Ads ‑kampanjoissasi. Jokaisella linkitetyllä Google Ads ‑tilillä on oikeus käyttää kyseisiä yleisöjä. Lue lisää Firebase-datan käyttämisestä uudelleenmarkkinointiluetteloissa.