Menestyminen Smart Biddingin avulla

Hintatarjousten automatisoinnin ja optimoinnin parhaat käytännöt

A woman looking at her laptop. Next to her are 3 icons: upward arrow, list, and checkmark.

Smart Bidding hyödyntää Googlen tekoälyä, jotta voit tehdä entistä parempia ja perustellumpia hintatarjouksia sekä säästää aikaa. Tässä oppaassa kerrotaan, miksi Smart Bidding ‐strategiaa kannattaa käyttää ja kuinka voit saavuttaa parempia tuloksia Hakukampanjoissa.

Sisällys:

1. Luo toimiva tili

Luo kampanjoita, joilla on vain yksi tavoite, ja käytä tarkkaa konversiodataa. Yhdistä sitten Smart Bidding laajan vastaavuuden avainsanoihin ja responsiivisiin hakumainoksiin, niin voit löytää lisää kyselyjä.

Gear iconSmart Bidding kouluttaa tekoälymallejaan satojen miljardien hakulausekkeiden ja signaaliyhdistelmien pohjalta ja asettaa näiden signaalien avulla hintatarjoukset huutokaupan aikana mainostajan tavoitteiden saavuttamiseksi.1

Lue lisää toimivan tilin luomisesta

2. Valitse oikea hintatarjousstrategia

Valitse hintatarjousstrategia tärkeimmän liiketoimintatavoitteesi mukaan. Jos haluat saada parhaan mahdollisen hyödyn tekoälyä hyödyntävistä hintatarjouksista, voit käyttää konversiomäärän maksimointia valinnaisella CPA-tavoitteella tai konversioarvon maksimointia valinnaisella ROAS-tavoitteella.

Tapaustutkimus

1StopLighting logo

1STOPlighting on vähittäiskaupan valaisinliike, jossa myydään esimerkiksi sisä- ja ulkovalaisimia, aurinkovarjoja ja huonekaluja. Yritys halusi kasvattaa tulojaan mutta pitää useiden brändien ja tuotekategorioiden tulot ennallaan. Se testasi ROAS-tavoitehintatarjouksia optimoidakseen kampanjat tuottotavoitteiden mukaan, minkä myötä sen tulokset paranivat huomattavasti. 1STOPlighting vaihtoi kaikkien Shopping-kampanjoidensa hintatarjousstrategiaksi ROAS-tavoitteen. Sen tuotto nousi 214 %.

Lue lisää oikean hintatarjousstrategian valitsemisesta

3. Testaa hintatarjousstrategiaa

Google Ads ‐kokeilujen avulla voit testata yhtä muuttujaa kerrallaan suuren pitkäkestoisen kampanjan avulla. Voit esimerkiksi testata konversioarvon maksimoivaa hintatarjousstrategiaa valinnaisella ROAS-tavoitteella ja verrata sitä nykyiseen hintatarjousstrategiaasi.

Gear iconMainostajat, jotka siirtyvät CPA-tavoitteen hintatarjousstrategiasta ROAS-tavoitteeseen, voivat saada keskimäärin 14 % enemmän konversioarvoa samalla mainostuotolla.3

Lue lisää hintatarjousstrategioiden testaamisesta

4. Arvioi kampanjoiden tuloksia

Hintatarjousstrategiaraportista näet, miten hyvin kampanjasi toimii asettamiisi tulostavoitteisiin verrattuna. Voit saada myös suosituksista ideoita siihen, miten voit parantaa tuloksia kaikissa kampanjoissasi.

Checkmark iconKun tiedät, miten Smart Bidding toimii, voit hyödyntää liiketoimintaa koskevia vinkkejä myös muualla.

Lue lisää hintatarjousstrategian tulosten arvioimisesta

1. Googlen sisäinen maailmanlaajuinen data, huhtikuu 2023
2. Googlen sisäinen maailmanlaajuinen data, helmikuu 2023

Mail icon Haluatko Google Ads ‑vinkit ja ‑päivitykset suoraan sähköpostiisi? Tilaa parhaiden käytäntöjen uutiskirje.