Mål appkonverteringer fra Google Analytics App + Web-ejendomme (via Firebase-SDK)

Google Analytics App + Web-ejendommen er i øjeblikket tilgængelig i en betaversion. Få flere oplysninger

Når du har linket Google Ads til din Google Analytics App + Web-ejendom, kan du importere konverteringer fra din Google Analytics App + Web-ejendom (herunder dem, der indsamles via Firebase-SDK) for at se, hvor effektive dine annoncekampagner er til at generere appinstallationer og handlinger i appen for dine Android- eller iOS-apps.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du importerer og konfigurerer appkonverteringshændelser fra Google Analytics App + Web (via Firebase-SDK) i Google Ads.

Bemærk! Se, hvordan du måler webkonverteringer, i Mål webkonverteringer fra Google Analytics App + Web-ejendomme.

Før du begynder

Før du kan importere appkonverteringer, kræves der en række forskellige elementer, for at du kan konfigurere måling.

Hvis du bruger en Google Analytics App + Web-ejendom

Hvis du bruger et Firebase-projekt

Hvis du bruger konverteringssporing på tværs af konti til at måle konverteringer på en managerkonto, skal du linke Google Analytics App + Web-ejendommen eller Firebase-projektet til managerkontoen og importere konverteringerne der.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet  øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Konverteringer i sektionen "Måling".
  4. Klik på plusknappen .
  5. Vælg App på listen over konverteringstyper.

Bemærk! Du kan også importere appkonverteringer ved at vælge Importér på listen over konverteringstyper og derefter vælge Google Analytics App + Web > App.

6. Klik på knappen til Google Analytics App+Web (Firebase), og klik derefter på Fortsæt.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver hændelse, du vil importere, og klik på Importér og fortsæt.
  8. Klik på Udfør.

Du kan nu se din appkonverteringshændelse i tabellen "Konverteringshandlinger". Klik på hændelsens navn for at se flere oplysninger og redigere indstillingerne for konverteringshandlinger.

Du kan også rapportere om appkonverteringer ved at gå til tabellen "Kampagner" og derefter klikke på segmentikonet  > "Konverteringskilde". Appkonverteringerne bliver vist i rækken "Firebase", når du tilføjer segmentet "Konverteringskilde".

Indstillinger for første åbning

• Navn: Angiv et navn til den konverteringshandling, du vil måle. Dette vil gøre det lettere at genkende denne konverteringshandling i konverteringsrapporter senere.
  • Værdi: Angiv en værdi for hver installation, eller vælg "Tildel ikke en værdi", hvis du foretrækker ikke at måle en værdi. Få flere oplysninger om konverteringsværdier
  • Inkluder "Konverteringer": Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for denne indstilling (valgt som standard for iOS, og ikke valgt som standard for Android), hvis du ikke vil inkludere data for denne konverteringshandling i rapporteringskolonnen "Konverteringer" (eller automatiske budstrategier, der bruger denne kolonne). Du kan fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for denne indstilling, hvis du bruger en automatisk budstrategi til at optimere til konverteringer, og du vil vælge, hvilke konverteringshandlinger der skal medtages i denne budstrategi. Du bør kun inkludere én konverteringshandling pr. hændelse pr. app for at undgå at tælle dublerede konverteringer. Få flere oplysninger om "Inkluder i 'Konverteringer'"

Bemærk! Hændelsen for første åbning skal være den eneste konverteringshændelse pr. app, som du angiver til "Ja".

Indstillinger for køb i appen

• Navn: Angiv et navn til den konverteringshandling, du vil måle. Dette vil gøre det lettere at genkende denne konverteringshandling i konverteringsrapporter senere.
  • Optælling: Vælg, om du vil tælle alle konverteringer eller én konvertering pr. annonceklik. Få flere oplysninger om optælling af konverteringer
  • Konverteringsperiode: Vælg, hvor længe der skal måles konverteringer efter et annonceklik. Få flere oplysninger om konverteringsperioder
  • Inkluder i "Konverteringer": Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for denne indstilling (valgt som standard), hvis du ikke vil inkludere data for denne konverteringshandling i rapporteringskolonnen "Konverteringer". Hvis du bruger en automatisk budstrategi til at optimere til konverteringer og ikke ønsker at inkludere denne specifikke konverteringshandling i din budstrategi, kan det være en god idé at fjerne markeringen for denne indstilling. Få flere oplysninger om "Inkluder i 'Konverteringer'"

Bemærk! Køb i appen med automatisk måling måles som standard i Google Analytics App + Web (via Firebase-SDK). Alle andre konverteringshandlinger kan måles i overensstemmelse med dine indstillinger, men dette kræver manuel implementering.

Indstillinger for alle andre konverteringshandlinger (herunder e-handelshændelser)

• Navn: Angiv et navn til den konverteringshandling, du vil måle. Dette vil gøre det lettere at genkende denne konverteringshandling i konverteringsrapporter senere.
  • Værdi: Værdien af hver konverteringshændelse måles i Google Analytics App + Web (via Firebase-SDK) og importeres automatisk til Google Ads. Du kan også angive en standardværdi i Google Ads. Vær opmærksom på, at i Google Analytics App + Web skal du sende værdien som et tal for at kunne rapportere konverteringer i Google Ads. Få flere oplysninger om konverteringsværdier
  • Optælling: Vælg, om du vil tælle alle konverteringer eller én konvertering pr. annonceklik. "Alle" er mest velegnet til salg, og "Én" er mest velegnet til kundeemner. Få flere oplysninger om optælling af konverteringer
  • Konverteringsperiode: Vælg, hvor længe der skal måles konverteringer efter et annonceklik. Få flere oplysninger om konverteringsperioder
  • Kategori: Vælg den kategori, der bedst beskriver din konvertering. Du kan bruge denne kategori til at segmentere dine konverteringsrapporter.
  • Inkluder i "Konverteringer": Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for denne indstilling (valgt som standard), hvis du ikke vil inkludere data for denne konverteringshandling i rapporteringskolonnen "Konverteringer". Hvis du bruger en automatisk budstrategi til at optimere til konverteringer og ikke ønsker at inkludere denne specifikke konverteringshandling i din budstrategi, kan det være en god idé at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for denne indstilling. Få flere oplysninger om "Inkluder i 'Konverteringer'"

Om dublerede konverteringer

Hvis du har flere appkonverteringshandlinger, der ser ud til at måle appinstallationer for den samme app, får du vist en advarsel under indstillingen "Inkluder i 'Konverteringer'" for dine konverteringshandlinger. Hvis disse måler den samme version af din app, anbefaler vi, at du fjerner markeringen i afkrydsningsfeltet "Inkluder i 'Konverteringer'" for alle konverteringshandlinger bortset fra én. På den måde tæller Google Ads kun én konvertering pr. appinstallation i kolonnen "Konverteringer". Det er især vigtigt, hvis du bruger en automatisk budstrategi for at optimere til konverteringer, da det er med til at forhindre, at du byder på to konverteringer for samme appinstallation.

Hvis koden for de to konverteringshandlinger er installeret i forskellige versioner af din app, behøver du ikke fjerne den ene fra kolonnen "Konverteringer". Se bemærkningen nedenfor, hvis du vil bruge Firebase i stedet for Google Ads-SDK'et.

Bemærk! På grund af begrænset synlighed rapporteres der ikke konverteringer for iOS-søgekampagner i Google Ads.

Bemærk! Overgang fra Google Ads-SDK til Firebase

Hvis du i øjeblikket bruger Google Ads-SDK'et, anbefales det, at du skifter til Firebase, da dette er Googles anbefalede løsning til konverteringssporing. Sådan installerer du den nye konverteringskode:

Som nævnt ovenfor skal du tilføje Firebase-SDK og fjerne Google Ads-SDK fra en ny version af din app. Du kan inkludere både konverteringshandlingerne for Firebase og Google Ads-SDK i kolonnen "Konverteringer". Den gamle konverteringshandling bruges fortsat til at tælle konverteringer for den forrige version af din app, mens Firebase-konverteringshandlingen bruges til at tælle konverteringer for den nye version af din app.