Com es poden corregir les campanyes de compres de Google Ads que no s'estan publicant o que tenen poc trànsit

De vegades, és possible que les campanyes de compres no difonguin tantes impressions com esperàveu o que no gastin gran part del pressupost diari que heu definit. Pot passar que una campanya de compres o alguns productes no es difonguin a causa de problemes a Google Ads o a Merchant Center. Aquest article detalla els motius habituals pels quals és possible que els anuncis o productes no s'estiguin difonent i la manera com podeu resoldre un problema utilitzant les eines de Google Ads i de Merchant Center.

Abans de començar

Què cal esperar quan una campanya està activada

Si heu activat la campanya de compres recentment, pot ser que tardi una mica a començar a generar impressions. Això pot passar per diversos motius:

• A Google Ads o a Merchant Center es tarda de 24 a 48 hores a revisar els anuncis, les creativitats, els recursos, els productes o els feeds creats o editats recentment, a fi de garantir que compleixen tots els requisits de la política.
  • A les campanyes que utilitzen estratègies d'ofertes automàtiques, és possible que hi hagi fluctuacions de rendiment o canvis en la despesa a mesura que Google Ads aprèn a optimitzar a fi d'assolir l'objectiu que hàgiu definit. Obteniu més informació sobre la durada del període d'aprenentatge de les campanyes i què l'afecta.
  • És possible que Google Ads tardi una mica a ajustar la difusió si feu canvis a la configuració de la campanya.

Ves a la pàgina Campanyes del meu compte de Google Ads

Recomanacions

La secció Recomanacions us ajuda a destacar oportunitats per millorar el rendiment quan la campanya de compres no s'està publicant o té un trànsit baix. Per exemple, podeu fixar-vos en els tipus de recomanacions següents quan resolgueu aquests problemes.

Tipus de recomanacions habituals per corregir les campanyes que no s'estan publicant:

• La campanya no s'ha iniciat o bé ha finalitzat.
  • Creeu o reactiveu un grup d'anuncis o productes.
  • Corregiu la suspensió del compte de Merchant Center
  • S'ha esgotat el pressupost del compte.

Tipus de recomanacions habituals per corregir el trànsit baix:

• Ajusteu els objectius de ROAS.
  • Ajusteu els pressupostos
  • Corregiu els problemes dels productes no aptes a les campanyes de compres

Ves a la pàgina Recomanacions del compte de Google Ads

Si l'anunci o producte continua sense rebre impressions al cap de tres dies laborables, comproveu els motius que s'enumeren en aquest article.

Quinze motius habituals pels quals els anuncis de compres no s'estan publicant o tenen poc trànsit

1. Problemes del compte

Si el vostre compte està suspès o té un problema de facturació, no podreu publicar els anuncis fins que no es resolgui el problema.

Obteniu més informació sobre els problemes del compte.

2. Problemes del compte de Merchant Center

Si no es difonen totes les campanyes de compres del compte de Google Ads, comproveu el compte de Merchant Center per confirmar si està suspès o si els comptes estan ben enllaçats.

Obteniu més informació sobre els problemes del compte de Merchant Center.

3. Intervals de dates i dates d'inici i de finalització de les campanyes

Google Ads us mostra les dades de rendiment de l'interval de dates que seleccioneu.

Obteniu més informació sobre els intervals de dates i les campanyes.

4. Segmentació que se superposa a altres comptes, campanyes o grups d'anuncis

És possible que el vostre compte tingui diverses campanyes o grups d'anuncis de compres aptes per participar en subhastes que se superposen a causa de la presència d'una segmentació similar.

Obteniu més informació sobre les superposicions de segmentació.

5. Configuració d'anuncis d'inventari local

Si la campanya és una campanya d'inventari local, assegureu-vos que l'opció de configuració estigui activada per publicar aquests anuncis.

Obteniu més informació sobre la configuració dels anuncis d'inventari local.

6. Configuració de la programació d'anuncis

La programació d'anuncis de la campanya determina quan es mostraran els anuncis.

Obteniu més informació sobre la configuració de la programació d'anuncis.

7. Productes no aptes per difondre's

La manera més ràpida de verificar si els productes d'una campanya de compres són aptes per difondre's és comprovar la pestanya Productes.

Obteniu més informació sobre els productes que no són aptes per difondre's.

8. Grups de productes obsolets

Quan configureu quins productes voleu publicar des de la campanya de compres als grups de productes, podeu incloure tots els productes o bé seleccionar productes específics per mitjà de filtres.

Obteniu més informació sobre els grups de productes obsolets.

9. Dades de producte caducades

Tots els productes caduquen del compte de Merchant Center 30 dies després de l'última actualització. Tanmateix, els productes que s'afegeixen directament a Merchant Center no caduquen. Obteniu més informació sobre com es poden afegir o actualitzar ràpidament productes directament a Merchant Center. Els productes es poden actualitzar tornant a enviar el feed o programant pujades de feed normals. Google també comprovarà regularment el vostre lloc web i actualitzarà els productes automàticament si les dades de producte es poden validar, per exemple, amb el rastreig de dades estructurades de schema.org a les pàgines de destinació dels vostres productes.

Passos següents

Comproveu si el feed ha caducat al vostre compte de Merchant Center:

1. Aneu a la pestanya Productes i, tot seguit, feu clic a Feeds.
  2. Feu clic al feed i comproveu la data de la darrera pujada.
  3. Si han passat més de trenta dies des de la darrera pujada de feed, caldrà penjar-ne un de nou.

Ves al compte de Merchant Center

10. Elements caducats mitjançant l'atribut de "data de caducitat"

Si s'han penjat productes al feed de Merchant Center amb l'atribut expiration_date, no es difondran després de la data indicada.

Obteniu més informació sobre els elements caducats.

11. Limitacions de les ofertes i objectius d'optimització

Tot i que és possible que es difonguin anuncis amb una oferta molt baixa, és poc probable que la vostra campanya entri a la mateixa quantitat de subhastes o en guanyi tantes, i pot passar que els anuncis no tinguin cap impressió.

Obteniu més informació sobre les limitacions d'oferta i els objectius d'optimització.

12. Segmentació massa restringida

Tot i que la configuració de la segmentació us ajuda a trobar el conjunt d'usuaris més interessats en la vostra empresa, cada vegada que afegiu una segmentació (o si teniu problemes amb les llistes de remàrqueting) restringiu l'abast potencial dels vostres anuncis.

Obteniu més informació sobre la segmentació massa restringida.

13. Problemes de seguiment de conversions

Si la vostra campanya utilitza ofertes automàtiques per optimitzar a fi d'assolir conversions, però no obté prou dades de conversió, o bé el seguiment de conversions no està configurat correctament, és possible que l'anunci tingui una difusió limitada.

Obteniu més informació sobre els problemes de seguiment de conversions.

14. Estat de revisió de compliment de les polítiques d'anuncis

L'estat de revisió dels anuncis o dels productes pot afectar la capacitat de la campanya per difondre's.

Obteniu més informació sobre l'estat de revisió de compliment de les polítiques d'anuncis.

15. Dinàmica de les subhastes

La resta d'anunciants que participen en les mateixes subhastes poden afectar la capacitat de difusió de la vostra campanya.

Obteniu més informació sobre la dinàmica de les subhastes.