Google Play- ja Google Ads ‑tilien linkittäminen

Kun linkität Google Ads ‑tilisi Google Play ‑kehittäjätiliisi, voit näyttää mainoksia sovellustesi käyttäjille määrittämättä uudelleenmarkkinointitagia. Sovelluksen sisäistä laskutusta käyttävissä sovelluksissa voit myös seurata konversioseurannan avulla automaattisesti sitä, milloin mainostasi klikannut käyttäjä tekee ostoksen Android-sovelluksessasi. Tämä ei edellytä konversioseurantakoodin lisäämistä sovellukseen.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit linkittää Google Play ‑kehittäjätilejä Google Ads ‑tililtäsi. Artikkelissa käsitellään myös Google Ads ‑tilisi linkityspyyntöjen ja linkitettyjen tilien hallinnointia. Voit lukea lisää linkityksen toiminnasta artikkelista Tietoja Google Play- ja Google Ads ‑tilien linkittämisestä.

Ennen kuin aloitat

Ohjeet

Alempana on kerrottu ohjeet siihen, miten voit

• lähettää linkityspyyntöjä Google Play ‑kehittäjätileille
  • hyväksyä linkityspyyntöjä Google Play ‑kehittäjätileiltä
  • lähettää linkityspyyntöjä uudelleen tai peruuttaa niitä
  • vaihtaa linkitystyypiksi Datan ja tilin käyttö ‑vaihtoehdon
  • poistaa Google Ads ‑tilin ja Google Play ‑kehittäjätilin linkityksen
  • seurata linkitysten tiloja.

Linkityspyynnön lähettäminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Linkitetyt tilit.
  4. Klikkaa Google Play ‑kohdasta Tiedot
  5. Jos et ole aiemmin linkittänyt tilejä, valitse Linkitä. Jos olet jo linkittänyt tilejä, luo uusi linkityspyyntö klikkaamalla pluspainiketta .
  6. Anna linkitettävän Google Play ‑kehittäjätilin omistajan sähköpostiosoite.
  7. Klikkaa Lähetä.

Google Play ‑kehittäjätileiltä tulleiden linkityspyyntöjen hyväksyminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Linkitetyt tilit.
  4. Klikkaa Google Play ‑kohdasta Tiedot
  5. Etsi tili, jonka linkityspyynnön haluat hyväksyä.
  6. Valitse Hyväksy tai Hylkää. Jos hylkäät pyynnön ja muutat myöhemmin mielesi, sinun tai Google Play ‑kehittäjätilin omistajan on lähetettävä uusi linkityspyyntö.

Linkityspyyntöjen peruuttaminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Linkitetyt tilit.
  4. Klikkaa Google Play ‑kohdasta Tiedot
  5. Etsi tili, jonka linkityspyynnön haluat peruuttaa.
  6. Klikkaa Peruuta.

Datan ja tilin käyttö ‑linkitystyyppiin vaihtaminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Linkitetyt tilit.
  4. Klikkaa Google Play ‑kohdasta Tiedot
  5. Etsi tili, jonka linkitystyypiksi haluat vaihtaa Datan ja tilin käyttö ‑vaihtoehdon.
  6. Klikkaa Tyyppi-sarakkeessa Datan käyttö ‑kohdan vieressä näkyvää kynäkuvaketta Muokkaa.
  7. Ota käyttöön Tilin käyttöoikeudet.
  8. Klikkaa Tallenna.

Google Ads ‑tilin ja Google Play ‑kehittäjätilin linkityksen poistaminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta .
  3. Valitse Asetukset-kohdasta Linkitetyt tilit.
  4. Klikkaa Google Play ‑kohdasta Tiedot.
  5. Etsi tili, jonka linkityksen haluat poistaa, ja klikkaa Poista linkitys.

Linkitysten tilojen seuraaminen

Alla on lueteltu tilat, joita voit nähdä Google Playta koskevan Linkitetyt tilit ‑sivun Tila-sarakkeessa.

• Tarvitsee hyväksyntäsi: Tämän Google Play -kehittäjätilin omistaja on pyytänyt linkitystä Google Ads ‑tiliisi. Voit hyväksyä tai hylätä pyynnön.
  • Odottaa Google Playn hyväksyntää: Pyyntösi toimitettiin Google Play ‑kehittäjätilille. Tämä tila päivitetään, kun tilin omistaja hyväksyy tai hylkää linkityspyyntösi.
  • Linkitetty: Google Ads ‑tilisi on linkitetty tähän Google Play -kehittäjätiliin, ja tilissä olevien sovellusten uudelleenmarkkinointiluettelot on aktivoitu.
  • Ei linkitetty: Google Ads ‑tiliä ja Google Play ‑kehittäjätiliä ei ole linkitetty, koska Google Play ‑kehittäjätilin omistaja on hylännyt linkityspyynnön tai koska Google Ads ‑tilin käyttäjä tai Google Play ‑kehittäjätilin omistaja on poistanut tilien linkityksen. Jos haluat linkittää tilit uudelleen, lähetä uusi linkityspyyntö Google Play ‑tilin omistajalle.