Link Google Play- og Google Ads-konti

Når du linker din Google Ads-konto til din Google Play Developer-konto, kan du vise annoncer til dine appbrugere uden at konfigurere et remarketingtag. For apps, der bruger fakturering i appen, kan du også bruge konverteringssporing til automatisk at spore, når en bruger, der har klikket på en af dine annoncer, foretager et køb i din Android-app, uden at tilføje konverteringssporingskode i din app.

I denne artikel kan du læse, hvordan du linker til Google Play Developer-konti fra din Google Ads-konto. Du kan også læse om administration af linkanmodninger og tilknyttede konti på din Google Ads-konto. Læs Om oprettelse af link mellem Google Play- og Google Ads-konti for at få flere oplysninger om, hvordan linkning fungerer.

Før du begynder

Vejledning

Nedenfor kan du få oplysninger om, hvordan du foretager følgende handlinger:

• Sende linkanmodninger til Google Play Developer-konti
  • Godkend linkanmodninger fra Google Play Developer-konti
  • Sende linkanmodninger igen eller annullere dem
  • Skift til linktypen "Data- og kontoadgang"
  • Fjerne linket mellem Google Ads- og Google Play Developer-konti
  • Spor linkstatusser

Send en linkanmodning

1. Log ind på din Google Ads-konto
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Linkede konti under "Konfiguration".
  4. Klik på Info under "Google Play".
  5. Hvis du ikke har linket nogen konti endnu, skal du klikke på Link. Hvis du allerede har linkede konti, skal du klikke på plusknappen  for at oprette en ny linkanmodning.
  6. Angiv mailadressen på ejeren af den Google Play Developer-konto, du vil linke.
  7. Klik på Send.

Godkend linkanmodninger fra Google Play Developer-konti

1. Log ind på din Google Ads-konto
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Linkede konti under "Konfiguration".
  4. Klik på Info under "Google Play".
  5. Find den konto, du vil godkende linkanmodningen for.
  6. Klik på Godkend eller Afvis. Hvis du afviser en anmodning og senere skifter mening, skal du eller ejeren af Google Play Developer-kontoen sende en ny linkanmodning.

Annuller linkanmodninger

1. Log ind på din Google Ads-konto
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Linkede konti under "Konfiguration".
  4. Klik på Info under "Google Play".
  5. Find den konto, du vil annullere linkanmodningen for.
  6. Klik på Annuller.

Skift til linktypen "Data- og kontoadgang"

1. Log ind på din Google Ads-konto
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Linkede konti under "Konfiguration".
  4. Klik på Info under "Google Play".
  5. Find den konto, du vil ændre til linktypen "Data- og kontoadgang".
  6. Klik på blyantikonet Rediger ud for "Dataadgang" i kolonnen "Type".
  7. Slå Kontoadgang til.
  8. Klik på Gem.

Fjern linket mellem Google Ads-kontoen og Google Play Developer-konti

1. Log ind på din Google Ads-konto
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Linkede konti under "Konfiguration".
  4. Klik på Info under "Google Play".
  5. Find den konto, du vil fjerne linket fra, og klik på Fjern link.

Spor linkstatusser

Nedenfor kan du se de statusser, der kan blive vist i kolonnen "Status" på siden "Linkede konti" for Google Play.

• Skal godkendes af dig: Kontoejeren af denne Google Play Developer-konto har sendt en anmodning om at linke til din Google Ads-konto. Du kan godkende eller afvise anmodningen.
  • Venter på godkendelse fra Google Play: Din anmodning blev leveret til Google Play Developer-kontoen. Denne status opdateres, når kontoejeren godkender eller afviser din linkanmodning.
  • Linket: Din Google Ads-konto er linket til den aktuelle Google Play Developer-konto, og remarketinglisterne for appsene på kontoen er aktiveret.
  • Ikke linket: Google Ads-kontoen og Google Play Developer-kontoen er ikke linket, fordi linkanmodningen er blevet afvist af ejeren af Google Play Developer-kontoen, eller fordi linket mellem kontiene er blevet fjernet af Google Ads-brugeren eller ejeren af Google Play Developer-kontoen. Hvis du vil linke kontiene igen, skal du sende en ny linkanmodning til ejeren af Play-kontoen.