Enllaçament de productes: enllaçar els comptes de Google Play i Google Ads

Aquest article explica com podeu enllaçar comptes de desenvolupador de Google Play des del vostre compte de Google Ads. També indica com podeu gestionar les sol·licituds d'enllaç i els comptes enllaçats al vostre compte de Google Ads.

Avantatges d'enllaçar Google Play i Google Ads

En enllaçar el compte de Google Ads al compte de desenvolupador de Google Play, podeu mostrar anuncis als usuaris de la vostra aplicació sense configurar cap etiqueta de remàrqueting. Es generaran automàticament llistes de remàrqueting per a les aplicacions que hagi publicat el compte de desenvolupador de Play enllaçat. Obteniu més informació sobre com podeu enllaçar el compte de desenvolupador als serveis de Google.

En el cas de les aplicacions que utilitzen la facturació per compres fetes des d'aplicacions, també podeu fer servir el seguiment de conversions per fer un seguiment automàtic dels usuaris que han fet una compra des de la vostra aplicació d'Android després de fer clic en un dels vostres anuncis, sense haver d'afegir codi de seguiment de conversions a l'aplicació. Això us permet utilitzar tècniques de segmentació avançades en funció dels usuaris que ja tenen l'aplicació i els que encara han de baixar-la, cosa que pot fer que els anuncis siguin encara més efectius.

Recordatori: el propietari del compte de Google Ads no pot fer canvis al compte de desenvolupador de Google Play (ni a l'inrevés).

Nota: el tipus d'enllaç Accés a les dades i al compte es discontinuarà aviat amb el llançament de la versió nova de Play Console. Les dades i els enllaços d'accés existents continuaran funcionant amb normalitat a la versió clàssica de Play Console mentre estigui disponible. Quan ja no ho estigui, funcionaran igual que els enllaços del tipus Només dades.

Abans de començar

• Comproveu que teniu accés administratiu al compte de Google Ads per sol·licitar i gestionar enllaços a un compte de desenvolupador de Google Play.
  • Podeu enviar sol·licituds d'enllaç a tants comptes de desenvolupador de Google Play com vulgueu.

Instruccions

A continuació, es proporciona informació sobre com podeu dur a terme les accions següents:

• Enviar sol·licituds d'enllaç a comptes de desenvolupador de Google Play.
  • Aprovar sol·licituds d'enllaç de comptes de desenvolupador de Google Play.
  • Tornar a enviar o cancel·lar sol·licituds d'enllaç.
  • Desenllaçar comptes de Google Ads i de desenvolupador de Google Play.
  • Fer un seguiment de l'estat de l'enllaç
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Enviar una sol·licitud d'enllaç

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "De Google", cerqueu "Google Play" i feu clic a Detalls.
  4. Si encara no heu enllaçat comptes, feu clic a Enllaça. Si ja teniu comptes enllaçats, feu clic al botó de més per crear una altra sol·licitud d'enllaç.
  5. Introduïu l'adreça electrònica del propietari del compte de desenvolupador de Google Play que vulgueu enllaçar.
  6. Feu clic a Envia.

Aprovar sol·licituds d'enllaç de comptes de desenvolupador de Google Play

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Els vostres comptes i productes enllaçats", cerqueu "Google Play" i feu clic a Gestiona i enllaça.
  4. Localitzeu el compte per al qual voleu aprovar la sol·licitud d'enllaç.
  5. Feu clic a Aprova o Rebutja. Si rebutgeu una sol·licitud, però després canvieu d'opinió, haureu d'enviar una altra sol·licitud d'enllaç o demanar al propietari del compte de desenvolupador de Google Play que ho faci.

Cancel·lar sol·licituds d'enllaç

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Els vostres comptes i productes enllaçats", cerqueu "Google Play" i feu clic a Gestiona i enllaça.
  4. Localitzeu el compte per al qual voleu cancel·lar la invitació d'enllaç.
  5. Feu clic a Cancel·la.

Tipus d'enllaç "Accés a les dades i al compte"

El tipus d'enllaç "Accés a les dades i al compte" deixarà d'estar disponible aviat amb el llançament de la versió nova de Play Console. Les dades i els enllaços d'accés existents continuaran funcionant amb normalitat a la versió clàssica de Play Console mentre estigui disponible. Quan ja no ho estigui, funcionaran igual que els enllaços del tipus "Només dades".

Desenllaçar un compte de Google Ads de comptes de desenvolupador de Google Play

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Google Play", feu clic a Detalls.
  4. Localitzeu el compte que voleu desenllaçar i feu clic a Desenllaça.

Fer un seguiment de l'estat de l'enllaç

A continuació es mostren els estats que podeu veure a la columna "Estat" de la pàgina "Comptes enllaçats" de Google Play:

• Cal la vostra aprovació: el propietari del compte de desenvolupador de Google Play ha enviat una sol·licitud d'enllaç al vostre compte de Google Ads. Podeu aprovar-la o rebutjar-la.
  • S'està esperant l'aprovació de Google Play: el compte de desenvolupador de Google Play ha rebut la vostra sol·licitud d'enllaç. Aquest estat s'actualitzarà tan bon punt el propietari del compte aprovi o rebutgi la sol·licitud.
  • Enllaçat: el compte de Google Ads està enllaçat a aquest compte de desenvolupador de Google Play i les llistes de remàrqueting corresponents a les aplicacions del compte estan activades.
  • No està enllaçat: els comptes de Google Ads i de desenvolupador de Google Play no estan enllaçats perquè el propietari d'aquest últim compte ha rebutjat la sol·licitud d'enllaç o bé perquè l'usuari de Google Ads o el propietari del compte de desenvolupador de Google Play els han desenllaçat. Per tornar-los a enllaçar, envieu una sol·licitud al propietari del compte de Google Play.

Enllaços relacionats

Enllaços relacionats amb Google Play

Sobre l'enllaçament de productes

Productes de Google

Google Partners

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.