Nå ud til din målgruppe i apps og på websites

Du kan vælge, at dine Google Ads-annoncer skal vises for bestemte grupper af brugere, når de besøger apps og websites på Google Displaynetværket og YouTube. Ved at matche annoncerne med brugernes interesser – f.eks. ud fra de typer websites, de ofte besøger – kan du forbedre brugernes onlineoplevelse, hvilket kan medvirke til at øge dit investeringsafkast.

Du kan få dine annoncer vist for bestemte målgrupper ved hjælp af følgende metoder:

• Remarketing giver dig mulighed for at få dine annoncer vist for personer, som tidligere har besøgt dit website eller interageret med din virksomhed, på displaysites og i apps og skræddersy dine budskaber specifikt til disse personer. Dine annoncer når muligvis også ud til tidligere besøgende på dit mobilwebsites i mobilapps, de bruger på den samme enhed og på tværs af enheder. Få flere oplysninger om remarketing med Google.

• Målretning efter målgruppe giver dig mulighed for at nå ud til brugere ud fra deres interesser, f.eks. sport eller rejser, også når de besøger en side med relation til et andet emne på Displaynetværket eller YouTube. Få flere oplysninger om målgrupper.
    • Tilknytningsbaserede målgrupper: Vælg blandt disse målgrupper for at nå ud til potentielle kunder og gøre dem opmærksom på din virksomhed.
    • Målgrupper i markedet: Vælg en af disse målgrupper for at finde kunder, der leder efter produkter og tjenester, og som aktivt overvejer at købe en tjeneste eller et produkt, som du tilbyder.

Disse målgrupper er beregnet til annoncører, som fokuserer på at opnå konverteringer fra meget kvalificerede kunder. Målgrupper i markedet kan være med til at gøre din remarketing mere effektiv og sikre, at du når ud til forbrugere, der er tæt på at foretage et køb.

• Demografisk målretning giver dig mulighed for at nå ud til personer på Displaynetværket, som er knyttet til bestemte demografiske kategorier, f.eks. et bestemt køn eller en bestemt aldersgruppe. Få flere oplysninger om demografiske oplysninger.

• Kundematch giver dig mulighed for at vise kunder annoncer på grundlag af data om kunderne, som du deler med Google. Få flere oplysninger om Kundematch.

Eksempel:

Lad os f.eks. sige, du ejer en online virksomhed, der sælger sportsudstyr:

• Remarketing: Du kan vise annoncer om skiudstyr for personer, der tidligere har besøgt afsnittet om ski på dit website, når de besøger andre websites, hvis indhold ikke nødvendigvis handler om at stå på ski. Du kan endda vælge at vise disse kunder et særtilbud.
  • Tilknytningsbaserede målgrupper: Du kan også føje den tilknytningsbaserede målgruppe "Ekstremsport" til din annoncegruppe for at vise dine annoncer for personer, som vi mener er en del af denne målgruppe, selv når de besøger websites om andre emner.
  • Demografiske oplysninger: Hvis du har et sortiment af skiudstyr, der kun er beregnet til kvinder, kan du bruge demografisk målretning til at sikre dig, at dine annoncer for disse produkter kun vises for kvinder.
  • Kundematch: Du kan vise kunder, som er Google-brugere og har tilmeldt sig dit nyhedsbrev, annoncer, der promoverer et udsalg uden for sæsonen.

Hos Google lægger vi stor vægt på, at det er meget tydeligt for forbrugerne, hvilke interesser og demografiske oplysninger der knyttes til deres Google-konto, og at de har fuld kontrol over dette. Læs mere om vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger.