Målretningsindstillinger på Displaynetværket

På Displaynetværket kan du nå ud til en bred vifte af kunder, vælge, hvilke websites eller sider annoncerne skal vises på, og engagere brugerne med en række forskellige interessante annonceformater.

Hvis du vil annoncere på Displaynetværket, kan du bruge en hvilken som helst kampagne af typen "Kun Displaynetværket" eller "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket".

I denne artikel beskrives funktioner i den forrige AdWords-oplevelse. Se Om målretning og observationer, hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse. Find ud af, hvilken Google Ads-oplevelse du bruger.

Før du begynder

For videoannoncegrupper, der kun bruger placeringsmålretning: Hvis du udelukkende målretter mod placeringer på YouTube eller Displaynetværket, er dine annoncer nu kvalificerede til visning begge steder.
Eksisterende annoncegrupper uden målretning sættes rent undtagelsesvist automatisk på pause for at sikre, at der ikke køres annoncer, du ikke har haft til hensigt at vise. Herefter skal du manuelt sætte annoncegrupper på pause, hvis de ikke er klar til at vise annoncer. Få flere oplysninger i Sæt dine annoncegrupper på pause, eller genoptag dem.

Det grundlæggende: Få dine annoncer vist på Displaynetværket

Med målretningsmetoder såsom søgeord og tilknytningsbaserede målgrupper kan du få dine annoncer vist på Displaynetværket.

Keyword is buy soccer balls

Du sælger sportsudstyr. I forbindelse med din fodboldkampagne vil du have dine annoncer vist på sider med relation til fodbold. Du målretter derfor mod displaysøgeord såsom køb fodbolde.

Sådan gør du dette på din Google Ads-konto

Når du tilføjer målretningsmetoder såsom søgeord eller interessebaserede målgrupper, fortæller du Google Ads, hvor dine annoncer kan blive vist, eller hvilke brugere på Displaynetværket annoncerne kan blive vist for. Du kan føje målretning til annoncegrupperne i dine kampagner på Displaynetværket.

1. Klik på fanen Displaynetværk under Alle kampagner.
  2. Klik på + Målretning.
  3. Vælg rullemenuen Tilføj målretning, og vælg én af flere målretningsmetoder. Hvis du vil have dine annoncer vist på sider med relation til fodbold, kan du vælge Displaysøgeord og tilføje køb fodbolde.
  4. Klik på Luk, og gem din annoncegruppe.

Afhængigt af de indstillinger, du vælger, kan du se en lommeregner i den ene side, der viser tilgængelige eksponeringer for den målretning, du har valgt. Antallet af tilgængelige eksponeringer kan ofte være ganske stort, afhængigt af hvad du vælger. Du kan finde flere oplysninger om tilgængelige eksponeringer ved at læse Vis anslået rækkevidde for Displaynetværket

Vælg målretningsindstillinger for at få mere kontrol over, hvor dine annoncer bliver vist

Målretningsindstillinger såsom "Målretning" og "Observation" er også afgørende for dine annoncers rækkevidde. Tænk på dem som kontrolelementer, der gør følgende:

"Målretning"

• Begrænser annoncevisningen til den målretningsmetode, du har valgt, f.eks. søgeord
  • Gør det muligt at angive bud med henblik på individuel målretning, f.eks. 10 DKK for køb fodbolde
Affinity audience is Soccer Fans

Ud fra dine displaysøgeord kan dine annoncer nu blive vist på sider om fodbold. Du vil imidlertid gerne indsnævre målretningen for specifikt at nå ud til fodboldfans, så du målretter mod den interessebaserede målgruppe Fodboldfans og indstiller begge målretningsmetoder til "Målretning".

"Observation"

• Begrænser ikke annoncevisningen til den målretningsmetode, du har valgt
  • Gør det muligt at angive bud med henblik på individuel målretning, f.eks. 10 DKK for Fodboldfans
Affinity audience is Soccer Fans

Lad os fortsætte med ovenstående eksempel og sige, at du foretrækker, at dine annoncer bliver vist til fodboldentusiaster, men du ønsker ikke at begrænse dine annoncer til denne målgruppe. Du beslutter at gøre følgende:

• Angive displaysøgeord med indstillingen "Målretning", så det er dine søgeord, der udløser visning af dine annoncer.
  • Indstille "Interesser og remarketing" til "Observation" med et højere bud for Fodboldfans for at øge chancerne for at få dine annoncer vist for personer i denne interessebaserede målgruppe.

Sådan gør du dette på din Google Ads-konto

Når du føjer flere målretningsmetoder til den samme annoncegruppe og vælger indstillingen "Målretning", fortæller du Google Ads, at dine annoncers rækkevidde skal begrænses eller indsnævres. Når du tilføjer yderligere målretningsmetoder og vælger indstillingen "Observation", fortæller du Google Ads, at dine annoncers rækkevidde ikke skal begrænses, men at chancerne for at få dem vist skal øges eller reduceres, alt efter hvilke bud du vælger.

1. Gentag trin 1-3 i første sektion for hver yderligere målretningsmetode, du føjer til din annoncegruppe.
  2. Vælg enten "Målretning" eller "Observation" for hver målretningsmetode.
  3. (Valgfrit) Vælg forskellige bud til din målretning. Du kan f.eks. angive et bud på Fodboldfans på underfanen Interesser og remarketing.

Du konstaterer muligvis, at antallet af tilgængelige eksponeringer (ude i siden) reduceres, hver gang du føjer en målretningsmetode til din annoncegruppe og vælger indstillingen "Målretning". Sådan er det generelt, når man føjer flere målretningsmetoder med indstillingen "Målretning" til den samme annoncegruppe.

Søgeord Søgeord + interessebaseret målgruppe Søgeord + interessebaseret målgruppe + køn
Potential Display Network reach Potential Display Network reach Potential Display Network reach

Bemærk! Når det gælder små og mellemstore virksomheder, anbefaler vi, at indstillingen "Målretning" kun vælges til et begrænset antal målretningsmetoder i en annoncegruppe. Ellers er der risiko for at indsnævre annoncernes rækkevidde så meget, at de sjældent bliver vist.

Prøv avancerede målretningskombinationer baseret på dine mål

Kampagner til direkte salg

Hvis dit mål er at sælge produkter og nå ud til en bestemt type målgruppe, kan du vælge at føje et par målretningsmetoder med indstillingen "Målretning" til din annoncegruppe. Så bliver dine annoncer kun vist, når de specifikke målretningsmetoder, du har valgt, matcher. Her er nogle eksempler på forskellige kombinationer:

Målretningsmetoder "Målretning" (standardindstillingen) "Observation" Hvornår annoncerne kan blive vist
Søgeord + placeringer Søgeord + placeringer Ikke valgt Både søgeord OG placeringer kræves, for at annoncer kan vises.
Målgruppe + alder Målgruppe + alder Ikke valgt Både målgrupper OG alder kræves, for at annoncer kan vises.
Søgeord + emner Søgeord + emner Ikke valgt Både søgeord OG emner kræves, for at annoncer kan vises.
Remarketing + køn Remarketing + køn Ikke valgt Både remarketing OG køn kræves, for at annoncer kan vises.
Emner + målgrupper Emner + målgrupper Ikke valgt Både emner OG målgrupper i markedet kræves, for at annoncer kan vises.

Varemærkekampagner

Hvis dit mål er at nå ud til så mange personer som muligt, bør du ikke føje for mange målretningsmetoder til din annoncegruppe. Du kan dog stadig vælge at tilføje flere målretningsmetoder, så du kan angive bud på en bestemt metode uden i væsentlig grad at begrænse din rækkevidde. Her er nogle eksempler på forskellige kombinationer:

Målretningsmetoder "Målretning" (standardindstillingen) "Observation" Betydning
Alder + køn + interessebaserede målgrupper Alder + køn + interessebaserede målgrupper Ikke valgt Annoncerne kan kun blive vist, hvis alle kravene med hensyn til alder OG køn OG interessebaserede målgrupper er opfyldt.
Interessebaserede målgrupper og alder* Interessebaserede målgrupper Alder Annoncerne kan kun blive vist, hvis kravene med hensyn til interessebaserede målgrupper er opfyldt. Hvis kravene med hensyn til interessebaserede målgrupper og alder overlapper hinanden, rapporteres der om begge dele. Hvilket bud, der anvendes, afhænger af dit valg af bud.
Søgeord + placeringer Søgeord Placeringer Søgeord kræves, for at annoncer kan vises. Hvis søgeord og placeringer overlapper hinanden, vil du se rapportering for begge. Hvilket bud, der anvendes, afhænger af dit valg af bud.
Søgeord + køn* Søgeord Køn Søgeord kræves, for at annoncer kan vises. Hvis søgeord og køn overlapper hinanden, vil du se rapportering for begge. Hvilket bud, der anvendes, afhænger af dit valg af bud.
Emner + interessebaserede målgrupper + placeringer Emner + interessebaserede målgrupper Placeringer Annoncerne kan kun blive vist, hvis kravene med hensyn til både emner OG interessebaserede målgrupper er opfyldt. Hvis kravene med hensyn til emner, interessebaserede målgrupper og placeringer overlapper hinanden, rapporteres der om dem alle. Hvilket bud, der anvendes, afhænger af dit valg af bud.

* Disse kombinationer kan være nyttige for personer, der gerne vil øge deres chancer for at nå ud til bestemte demografiske grupper, men ikke ønsker at begrænse deres trafik til disse grupper.