Om målretning af kampagner på Displaynetværket

Når du annoncerer på Google Displaynetværket – som omfatter over to millioner websites og når ud til over 90 % af dem, der bruger internettet – kan dine annoncer blive vist på et stort udvalg af websites og videoindhold samt i en lang række mobilapps.

Du opnår med andre ord en enorm rækkevidde via Displaynetværket, og du kan nå dine annonceringsmål ved at sørge for, at din kampagne er fokuserede. Det kan du gøre ved at vælge indstillinger og målretning, som sikrer, at dine annoncer bliver set af de personer, der er vigtigst for din virksomhed. I denne artikel får du en oversigt over målretningsmetoder på Displaynetværket.

Hvor på Displaynetværket kan dine annoncer blive vist?

Hvor og hvornår dine annoncer bliver vist på Displaynetværket, afhænger af, hvilken type målretning du bruger i din kampagne. I denne artikel kan du læse om dine målretningsmuligheder.

Dine målretningsmuligheder

På Displaynetværket kan du bruge målretning på annoncegruppeniveau som en hjælp til at få dine annoncer vist for bestemte typer brugere eller i bestemte kontekster eller sammen med en bestemt type indhold.

• Når du fokuserer din målretning på bestemte typer brugere, kan du vælge, om dine annoncer skal målrettes mod bestemte målgrupper (f.eks. personer, som har besøgt dit website, eller personer, som med stor sandsynlighed er interesserede i et bestemt produkt) eller demografiske grupper (f.eks. unge mænd). Få flere oplysninger
  • Når du fokuserer din målretning på bestemte kontekster, kan du angive søgeord eller emner for at få dine annoncer vist sammen med bestemte typer indhold (f.eks. cykelrelateret indhold) eller på bestemte websites (f.eks. en administreret placering). Få flere oplysninger

Rækkevidde

"Rækkevidde" er det antal "mulige eksponeringer", der kan opnås med dine aktuelle målretningsindstillinger. Som tommelfingerregel indsnævrer du dine annoncers potentielle rækkevidde yderligere, hver gang du tilføjer et nyt målretningslag. Hvis du f.eks. vælger at målrette mod kvinder, som aktivt søger efter huse, der er til salg (dvs. "Demografiske oplysninger: Køn: Kvinder" og "Målgruppe: På markedet: Ejendomshandel"), er dine annoncers rækkevidde mindre, end hvis du vælger at målrette mod alle personer på markedet inden for ejendomshandel.

Hvis du derimod tilføjer flere elementer inden for en given målretningstype, udvider du din rækkevidde. Hvis du eksempelvis målretter mod København og derefter tilføjer målretning mod Aarhus, udvider din rækkevidde. Få flere oplysninger

Budgivning

Hvis du vil øge effektiviteten af en bestemt målretningsindstilling, kan du justere buddet for den. Hvis det eksempelvis er særligt vigtigt for dig, at dine annoncer bliver vist for forældre, kan du bruge budjusteringer til at hæve dine bud for kategorien "forældre".

Automatisk målretning

Hvis du vil have målretningen optimeret hurtigt og automatisk, skal du bruge automatisk målretning. Med automatisk målretning behøver du ikke administrere hvert eneste aspekt af målretningen. I stedet kan du trygt overlade det til Googles systemer at finde frem til de strategier, der fungerer optimalt for dig.  Få flere oplysninger