Om bekreftelse av merkevarer for bedriftsinformasjon

Viktig: Vi kan ikke garantere at alle elementer blir vist, selv om kontoen din er kvalifisert for bedriftsinformasjon. I slike tilfeller vises annonsen din bare med visningsadressen og et klodeikon. Vi anbefaler at du jevnlig sjekker Google Ads-kontoen din for å få med deg den nyeste informasjonen.

Med bedriftsinformasjon kan du supplere tekstannonsene dine for mobilenheter og datamaskiner med bedriftselementer, for eksempel bedriftens navn og logo. Disse elementene gjør det enklere for annonsører å knytte sterkere bånd til både nye og eksisterende kunder ved å spille på merkeverdi. Finn ut mer om bedriftsinformasjon.

Med bekreftelse av merkevarer kan du bekrefte bedriftsnavn og -logoer som ikke er godkjent, slik at du deretter kan vise de bekreftede elementene i bedriftsinformasjonen.

Bekreftelse av merkevarer for bedriftsinformasjon

Du kan bekrefte merkevarer for et hvilket som helst element med bedriftsinformasjon som tidligere ikke ble godkjent på grunnlag av irrelevant bedriftsnavn eller irrelevant bedriftslogo. Du må opprette elementene før de kan bekreftes. Finn ut hvordan du oppretter elementer med bedriftsinformasjon.

Ansvarsfraskrivelse: Før du kan bekrefte merkevareelementene dine, må du fullføre programmet for annonsørbekreftelse for kontoen din. Dette kan du gjøre via siden for annonsørbekreftelse i Google Ads-kontoen.

Fremgangsmåten for å bekrefte merkevarer

1. Hold markøren over et hvilket som helst element med bedriftsinformasjon som ikke ble godkjent på grunnlag av «irrelevant bedriftsnavn» eller «irrelevant bedriftslogo».
  2. Klikk på Korriger.
  3. Klikk på Bekreft, og skriv inn registreringsnummeret og registreringslandet for varemerket.
  4. Klikk på Send inn.

Hvis det aktuelle elementet blir bekreftet, godkjennes det automatisk for å vises i annonser. Hvis det ikke blir bekreftet, mottar du et varsel i Google Ads-kontoen din. Der finner du mer informasjon om hvorfor elementet ble avvist, og du kan også sende inn elementet til ny gjennomgang.

Krav for bekreftelse av merkevarer

For at et element skal kunne bekreftes, må det oppfylle disse fire kravene:

1. Elementet med bedriftsinformasjon må være et registrert varemerke i minst ett land.
  2. Registreringen av varemerket må være aktiv.
  3. Det registrerte varemerket må inneholde eller være en nøyaktig gjengivelse av elementet med bedriftsinformasjon.
  4. Varemerkeeieren må samsvare nøyaktig med det juridiske navnet som er oppgitt i annonsørbekreftelsen, eller være mor- eller datterselskapet til den juridiske enheten som er oppgitt i annonsørbekreftelsen og som kan bekreftes via Dun & Bradstreet eller andre offentlig tilgjengelige ressurser. Hvis du allerede har fullført annonsørbekreftelse, men har behov for å endre den bekreftede identiteten, kan du kontakte brukerstøtten for Google Ads.

Linker til relatert innhold