Over merkverificatie voor bedrijfsinformatie

Belangrijk: Niet alle componenten worden gegarandeerd getoond, zelfs niet als uw account in aanmerking komt voor bedrijfsinformatie. In dergelijke gevallen wordt uw advertentie nog steeds getoond, maar alleen standaard met uw zichtbare URL en een wereldbol. We raden u aan uw Google Ads-account periodiek te controleren op de nieuwste informatie.

Met Bedrijfsinformatie kunt u uw bestaande tekstadvertenties op desktop en mobiel aanvullen met bedrijfscomponenten, zoals bedrijfsnaam en bedrijfslogo. Met deze componenten gebruiken adverteerders hun merkwaarde om beter contact te leggen met nieuwe en bestaande klanten. Meer informatie over bedrijfsinformatie

Via merkverificatie kunt u afgekeurde bedrijfsnamen en logo's laten verifiëren, zodat u de keuze heeft om deze geverifieerde componenten voor bedrijfsinformatie weer te geven.

Merkverificatie voor bedrijfsinformatie

Merkverificatie kan worden uitgevoerd voor elke component voor bedrijfsinformatie die is afgekeurd vanwege de reden Bedrijfsnaam niet relevant of Bedrijfslogo niet relevant. Een component kan pas worden geverifieerd als die is gemaakt. Meer informatie over de manier waarop u componenten voor bedrijfsinformatie maakt

Disclaimer: Als u de merkverificatie voor uw componenten wilt uitvoeren, moet voor uw account het verificatieprogramma voor adverteerders worden doorlopen. Dit kunt u doen op de pagina voor adverteerdersverificatie van uw Google Ads-account.

Stappen voor merkverificatie

1. Plaats de cursor op een component voor bedrijfsinformatie die is afgekeurd vanwege de reden Bedrijfsnaam niet relevant of Bedrijfslogo niet relevant.
  2. Klik op Oplossen.
  3. Klik op Verifiëren en voer daarna het handelsmerkregistratienummer en het land van registratie in voor uw component.
  4. Klik op Sturen.

Als een component is geverifieerd, wordt het automatisch aangezet voor weergave in advertenties. Als de verificatie voor een component wordt afgewezen, krijgt u een melding in uw Google Ads-account met de reden voor de afwijzing en kunt u de component opnieuw indienen voor verificatie.

Vereisten voor merkverificatie

Een component moet voldoen aan de volgende 4 vereisten om te kunnen worden geverifieerd.

1. De bedrijfsinformatie moet het onderwerp zijn van een gedeponeerd handelsmerk in minstens één land.
  2. Het handelsmerk moet actief zijn geregistreerd.
  3. Het gedeponeerde handelsmerk moet de bedrijfscomponent bevatten of op de juiste wijze vertegenwoordigen.
  4. De eigenaar van het handelsmerk moet exact overeenkomen met de juridische naam die is ingediend via de adverteerdersverificatie of een moeder- of dochtermaatschappij zijn van de juridische entiteit die is ingediend via de adverteerdersverificatie, wat moet kunnen worden gecontroleerd via Dun & Bradstreet of een andere openbaar beschikbare bron. Als u de adverteerdersverificatie al heeft doorlopen maar wijzigingen moet aanbrengen in uw geverifieerde identiteit, neemt u contact op met Google Ads-support.