Brändin todennus yritystietoja varten

Tärkeää: Kaikki elementit eivät välttämättä näy, vaikka tilisi täyttäisi yritystietoja koskevat ehdot. Mainoksesi näkyy myös tällaisissa tapauksissa, mutta se sisältää oletuksena näkyvän URL-osoitteen ja maapallokuvakkeen. Suosittelemme tarkistamaan uusimmat tiedot Google Ads ‐tililtäsi säännöllisesti.

Yritystietojen avulla voit täydentää tietokone- ja mobiilitekstimainoksiasi yrityselementeillä, kuten yrityksen nimellä ja logolla. Näin voit hyödyntää brändipääomaasi ja tavoittaa paremmin nykyiset ja uudet asiakkaat. Lue lisää yritystiedoista.

Brändin todennuksen avulla voit todentaa hylättyjä yritysten nimiä ja logoja, jotta todennetut elementit voivat näkyä yritystiedoissasi.

Brändin todennus yritystietoja varten

Brändin todennus voidaan tehdä mille tahansa yritystietoelementille, joka on hylätty siitä syystä, että yrityksen nimi tai yrityslogo ei ole olennainen. Elementtiä ei voi todentaa, ennen kuin se on luotu. Lue lisää yritystietoelementtien luomisesta.

Vastuuvapauslauseke: Jos haluat tehdä elementeillesi brändin todennuksen, tilisi on läpäistävä mainostajantodennusmenettely. Sen voi tehdä Google Ads ‑tilin Mainostajantodennus-sivulla.

Ohjeet brändin todentamiseen

1. Vie hiiri minkä tahansa sellaisen yritystietoelementin päälle, joka on hylätty siitä syystä, että yrityksen nimi tai yrityslogo ei ole olennainen.
  2. Valitse Korjaa.
  3. Valitse Todenna ja lisää sitten elementtiin liittyvän tavaramerkin rekisteröintinumero ja rekisteröintimaa.
  4. Klikkaa Lähetä.

Jos elementti on todennettu, se voi automaattisesti alkaa näkyä mainoksissa. Jos elementin todennus hylätään, saat Google Ads ‑tilillesi ilmoituksen, jossa kerrotaan hylkäyksen syy. Voit lähettää elementin uudelleen todennettavaksi.

Brändin todennusta koskevat vaatimukset

Elementin todentaminen edellyttää, että se täyttää seuraavat neljä vaatimusta:

1. Yritystietoelementin on vastattava rekisteröityä tavaramerkkiä ainakin yhdessä maassa.
  2. Tavaramerkin rekisteröinnin on oltava voimassa.
  3. Rekisteröidyn tavaramerkin on sisällettävä yritystietoelementti tai kuvattava sitä todenmukaisesti.
  4. Tavaramerkin omistajan nimen on oltava täsmälleen sama kuin mainostajantodennuksen kautta lähetetty virallinen nimi, tai tavaramerkin omistajalla on oltava mainostajantodennuksen kautta lähetettyyn oikeushenkilöön emoyhtiö/tytäryhtiö-suhde, joka voidaan vahvistaa Dun & Bradstreetin tai muiden julkisten materiaalien avulla. Jos olet jo tehnyt mainostajantodennuksen, mutta sinun tarvitsee tehdä muutoksia todennettuun henkilöllisyyteesi, ota yhteyttä Google Adsin tukeen.