Om brandverificering med henblik på visning i virksomhedsoplysningerne

Vigtigt! Det er ikke sikkert, at alle aktiver bliver vist, selvom din konto er kvalificeret til visning af virksomhedsoplysninger. Hvis disse aktiver ikke bliver vist, er det i stedet din annoncerede webadresse og et globusikon, der bliver vist i din annonce. Vi anbefaler, at du tjekker din Google Ads-konto med jævne mellemrum for at se de seneste oplysninger.

Virksomhedsoplysninger giver dig mulighed for at føje virksomhedsrelaterede aktiver såsom virksomhedsnavn og virksomhedslogo til dine allerede oprettede computer- og mobiltekstannoncer. Takket være disse aktiver kan annoncører bruge brandværdi som et middel til at nå ud til både nye og nuværende kunder. Få flere oplysninger om virksomhedsoplysninger.

Brandverificering giver dig mulighed for at få afviste virksomhedsnavne og -logoer verificeret, så disse verificerede aktiver kan blive vist i virksomhedsoplysningerne.

Brandverificering med henblik på visning i virksomhedsoplysningerne

Brandverificering kan fuldføres for et hvilket som helst aktiv til virksomhedsoplysninger, der er blevet afvist med begrundelsen Virksomhedsnavnet er ikke relevant eller Virksomhedslogoet er ikke relevant. Aktivet skal oprettes, før det kan verificeres. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter aktiver til virksomhedsoplysninger.

Ansvarsfraskrivelse: For at kunne fuldføre processen til brandverificering af dine aktiver skal du fuldføre annoncørverificeringsprogrammet på din konto, hvilket kan gøres via siden til annoncørverificering på din Google Ads-konto.

Fremgangsmåde til brandverificering

1. Hold markøren over et aktiv til virksomhedsoplysninger, der er blevet afvist med begrundelsen "Virksomhedsnavnet er ikke relevant" eller "Virksomhedslogoet er ikke relevant".
  2. Klik på Løs problemet.
  3. Klik på Verificer, og angiv derefter varemærkeregistreringsnummer og registreringsland for aktivet.
  4. Klik på Send.

Hvis et aktiv er verificeret, bliver det automatisk aktiveret med henblik på visning i annoncer. Hvis verificeringen af et aktiv bliver afvist, får du en notifikation på din Google Ads-konto med oplysninger om årsagen til afvisningen, og du får mulighed for at indsende aktivet igen med henblik på verificering.

Krav med hensyn til brandverificering

Følgende 4 krav skal være opfyldt for at få et aktiv verificeret:

1. Aktivet til virksomhedsoplysninger skal matche et registreret varemærke i mindst ét land.
  2. Det registrerede varemærke skal være et aktivt registreret varemærke.
  3. Det registrerede varemærke skal enten indeholde det aktuelle aktiv til virksomhedsoplysninger eller give en præcis afspejling af det.
  4. Varemærkeindehaverens navn skal svare fuldstændigt til det juridiske navn, der er indsendt via annoncørverificeringsprogrammet, eller også skal varemærkeindehaveren have en overordnet/underordnet-relation (moderselskab/datterselskab) til den juridiske enhed, der er indsendt via annoncørverificeringsprogrammet, og denne relation skal kunne bekræftes via Dun & Bradstreet eller andre offentligt tilgængelige ressourcer. Kontakt Google Ads Support, hvis du allerede har fuldført processen til annoncørverificering men har behov for at foretage ændringer af oplysningerne om den verificerede enhed.