Sobre la verificació de marca per a la informació d'empresa

Important: tingueu present que no es garanteix que es mostrin tots els recursos, encara que el vostre compte compleixi els requisits d'informació d'empresa. En aquests casos, el vostre anunci es mostrarà igualment, però s'hi mostrarà de manera predeterminada l'URL visible i una icona de globus terraqüi. Us recomanem que comproveu periòdicament el vostre compte de Google Ads per veure la informació més recent.

La funció Informació d'empresa us permet complementar els anuncis de text per a ordinadors i mòbils existents amb recursos empresarials, com ara el nom i el logotip de l'empresa. Aquests recursos poden ajudar els anunciants a connectar millor amb els clients nous i els existents aprofitant el valor de marca. Obteniu més detalls sobre la informació d'empresa.

La verificació de marca us permet verificar noms i logotips d'empresa rebutjats per poder difondre aquests recursos verificats a la informació d'empresa.

Verificació de marca per a la informació d'empresa

La verificació de marca es pot completar per a qualsevol recurs d'informació d'empresa que s'hagi rebutjat amb el motiu El nom de l'empresa no és rellevant o El logotip de l'empresa no és rellevant. Un recurs no es pot verificar fins que no s'ha creat. Obteniu més informació sobre com podeu crear recursos d'informació d'empresa.

Exempció de responsabilitat: per completar la verificació de marca dels recursos, el vostre compte ha de completar el programa de verificació de l'anunciant, la qual cosa es pot fer a la pàgina Verificació de l'anunciant del compte de Google Ads.

Passos per a la verificació de marca

1. Passeu el cursor per sobre de qualsevol recurs d'informació d'empresa rebutjat amb el motiu "El nom de l'empresa no és rellevant" o "El logotip de l'empresa no és rellevant".
  2. Feu clic a Corregeix.
  3. Feu clic a Verifica i, tot seguit, introduïu el número i el país de registre de la marca comercial del recurs.
  4. Feu clic a Envia.

Si un recurs s'ha verificat, automàticament es podrà difondre als anuncis. Si s'ha rebutjat la verificació d'un recurs, rebreu una notificació al compte de Google Ads en què es detalli el motiu del rebuig i podreu tornar a enviar el recurs perquè es verifiqui.

Requisits de la verificació de marca

Per tal que un recurs es verifiqui correctament, ha de complir els 4 requisits següents:

1. El recurs d'informació d'empresa ha de coincidir amb una marca comercial registrada com a mínim en un país.
  2. La marca comercial ha d'estar registrada de manera activa.
  3. La marca comercial registrada ha d'incorporar o representar amb precisió el recurs d'informació d'empresa.
  4. El propietari de la marca comercial ha de coincidir exactament amb el nom legal que s'ha enviat mitjançant la verificació de l'anunciant, o bé tenir una relació de filial o matriu amb l'entitat jurídica que s'ha enviat a través de la verificació de l'anunciant que es pugui confirmar a través de Dun & Bradstreet o d'altres recursos disponibles públicament. Si ja heu completat correctament la verificació de l'anunciant, però heu de fer canvis a la identitat verificada, contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.