Produktlänkning: Länka Ads Creative Studio och Google Ads

I den här artikeln ger vi en översikt över Ads Creative Studio och hur du länkar den till ditt Google Ads-konto.

Vad är Ads Creative Studio?

Ads Creative Studio är en plattform för annonsmaterialhantering som är utformad för marknadsföringsteam. Du kan använda den för att skapa annonser samt hantera annonstillgångar och videoprojekt och dela dem med medieteam.

Om du arbetar med ett marknadsföringsteam som använder Ads Creative Studio kan du skapa en kontolänk så att de enkelt kan exportera annonstillgångar och videor till ditt Google Ads-konto.

Behörigheter

För att kunna länka Google Ads och Ads Creative Studio behöver du ett Google-konto med administratörsåtkomst till Google Ads.

Så fungerar det

Efter att du har skapat en kontolänk kan användare av Ads Creative Studio-kontot exportera tillgångar och videor till ditt Google Ads-konto. Sedan kan du använda tillgångarna och videorna i dina kampanjer.

Du kan göra ändringar i tillgångar (till exempel beskära bilder) och videor (till exempel lägga till berättarröst) i Google Ads. Ändringar som du gör i Google Ads påverkar inte den ursprungliga tillgången eller videon i Ads Creative Studio.

Kom ihåg! Länkning av konton ger inte användare av Ads Creative Studio-kontot åtkomst att se eller redigera ditt Google Ads-konto. Du och andra användare av Google Ads-kontot kan inte heller lägga till, redigera eller radera tillgångar eller videor i Ads Creative Studio.

Länka ett Ads Creative Studio-konto

Du måste ha administratörsåtkomst till Ads Creative Studio-kontot för att kunna begära en kontolänk. Kom igång genom att dela kund-id:t till ditt Google Ads-konto med andra användare så att de kan skapa en begäran. Efter att de har skickat en länkbegäran ska du följa stegen nedan för att godkänna den.

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.

Godkänna en länkbegäran till Ads Creative Studio

1. Klicka på ikonen Administratör Admin Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Länkade konton.
  3. Leta reda på Ads Creative Studio under Länkade konton och produkter och klicka på Hantera och länka.
  4. På sidan som läses in finns en lista över de Ads Creative Studio-konton som redan har länkats. Om inga konton har länkats ännu är listan tom. Klicka på Mottaget för att se förfrågningar som inte har godkänts ännu.
  5. Leta reda på Ads Creative Studio-kontot som du vill godkänna. Klicka på Granska under Åtgärder. Då öppnas ett fönster med information om kontot och länkbegäran.
  6. Klicka på Godkänn för att slutföra länkningen.

Avvisa en länkbegäran till Ads Creative Studio

1. Klicka på ikonen Administratör Admin Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Länkade konton.
  3. Leta reda på Ads Creative Studio under Länkade konton och produkter och klicka på Hantera och länka.
  4. På sidan som läses in finns en lista över de Ads Creative Studio-konton som redan har länkats. Om inga konton har länkats ännu är listan tom. Klicka på Mottaget för att se förfrågningar som inte har godkänts ännu.
  5. Leta reda på Ads Creative Studio-kontot som du vill avvisa. Klicka på Granska under Åtgärder. Då öppnas ett fönster med information om kontot och länkbegäran.
  6. Avvisa länkbegäran genom att klicka på Avvisa. Begäran tas bort.

Om du senare vill länka kontot kan en Ads Creative Studio-administratör skicka en ny begäran.

Relaterade länkar

Om produktlänkning

Produkter från Google

Google Partners