Produkttilknytning: Knytt Ads Creative Studio sammen med Google Ads

I denne artikkelen får du en oversikt over Ads Creative Studio-plattformen og hvordan du kan knytte den sammen Google Ads-kontoen din.

Hva er Ads Creative Studio?

Ads Creative Studio er en plattform for administrering av markedsføringsinnhold som er utviklet for kreativitetsteam. Du kan bruke den til å lage annonser, administrere reklameelementer og videoprosjekter og dele disse med medieteam.

Hvis du samarbeider med et kreativitetsteam som bruker Ads Creative Studio, kan du etablere en kontotilknytningen slik at de enkelt kan eksportere videoer og reklameelementer til Google Ads-kontoen din.

Tillatelser

For at du skal kunne knytte sammen Google Ads og Ads Creative Studio, må du ha en Google-konto med administratortilgang til Google Ads.

Slik fungerer det

Når du har etablert kontotilknytningen, kan brukere av Ads Creative Studio-kontoen eksportere videoer og elementer til Google Ads-kontoen din. Deretter kan du bruke videoene og elementene i kampanjene dine.

Du kan redigere elementer (f.eks. beskjære bilder) og videoer (f.eks. ved å legge til kommentarspor) etter at de er lagt til i Google Ads. Eventuelle endringer du gjør i Google Ads, påvirker ikke det opprinnelige elementet eller den opprinnelige videoen i Ads Creative Studio.

Merk: At kontoene knyttes sammen, betyr ikke at brukerne av Ads Creative Studio-kontoen kan se eller gjøre endringer i Google Ads-kontoen din. For øvrig kan ikke du eller andre brukere av Google Ads-kontoen din legge til, redigere eller slette videoer eller elementer i Ads Creative Studio-kontoen.

Tilknytt en Ads Creative Studio-konto

Du må ha administratortilgang til Ads Creative Studio-kontoen for å be om kontotilknytning. Du kan komme i gang ved å dele kunde-ID-en for Google Ads-kontoen din, slik at den andre parten kan sende inn forespørselen. Når du mottar forespørselen om tilknytning, kan du godta den ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Godkjenn forespørsler om tilknytning til Ads Creative Studio

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Finn Ads Creative Studio under «Tilknyttede kontoer og produkter», og klikk på Administrer og tilknytt.
  4. På siden som lastes inn, ser du en liste over Ads Creative Studio-kontoene som allerede er tilknyttet. Denne listen er tom hvis ingen kontoer er tilknyttet ennå. Klikk på Mottatt for å se forespørsler som ikke er godkjent ennå.
  5. Finn navnet på Ads Creative Studio-kontoen du vil godkjenne. Klikk på Gjennomgå under Handlinger. Det vises et vindu med informasjon om kontoen og forespørselen om tilknytning.
  6. For å fullføre tilknytningen, klikk på Godkjenn.

Avvis forespørsler om tilknytning til Ads Creative Studio

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Finn Ads Creative Studio under «Tilknyttede kontoer og produkter», og klikk på Administrer og tilknytt.
  4. På siden som lastes inn, ser du en liste over Ads Creative Studio-kontoene som allerede er tilknyttet. Denne listen er tom hvis ingen kontoer er tilknyttet ennå. Klikk på Mottatt for å se forespørsler som ikke er godkjent ennå.
  5. Finn navnet på Ads Creative Studio-kontoen du vil avvise. Klikk på Gjennomgå under Handlinger. Det vises et vindu med informasjon om kontoen og forespørselen om tilknytning.
  6. For å avvise forespørselen om tilknytning, klikk på Avvis. Forespørselen fjernes.

Hvis du senere bestemmer deg for å tilknytte kontoen, kan en Ads Creative Studio-administrator sende deg en ny forespørsel.

Linker til relatert innhold

Om produkttilknytning

Google-produkter

Google Partners