Produkttilknytning: Knytt Shopify sammen med Google Ads

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du knytter sammen Shopify og Google Ads-kontoen din eller fjerner tilknytningen. Du kan gjøre dette på to forskjellige måter.

Vi anbefaler at du installerer og bruker Google & YouTube-appen på Shopify. Med denne appen kan du enkelt knytte Shopify-kontoen din til Google Ads-kontoen din, slik at butikkinformasjon, kundelister og produktinformasjon fra Shopify automatisk deles og synkroniseres med Google.

Det finnes også en annen metode hvis du ikke ønsker å bruke Google & YouTube-appen, men likevel ønsker å tilknytte Shopify-butikkdataene dine og bruke Googles Kundematch for å nå ut til kunder og skape nytt engasjement. Følg fremgangsmåten nedenfor.

Slik fungerer det

Du kan knytte Shopify sammen med visningskontoen din og Google Ads-managerkontoen din med Kundematch. Merk: Sørg for at alle Shopify-butikkdata oppfyller kravene til bruk av Kundematch.

Knytt Shopify sammen med Google Ads

Følg fremgangsmåten nedenfor for å knytte sammen Shopify og Google Ads:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Du finner Shopify ved å søke i søkefeltet eller under «Andre populære produkter» i tilknyttede produkter. Når du har funnet Shopify, kan du klikke på Detaljer og Tilknytt Shopify i det neste vinduet. I det neste vinduet kan du tilknytte Shopify direkte eller via Zapier.
    • Velg ønsket alternativ basert på dataene du vil importere.
  4. Klikk på Fortsett. I det neste vinduet blir du bedt om å klikke på Autoriser for å fortsette integreringen.
  5. Når du klikker på Opprett en dataintegrasjon, blir du viderekoblet til Shopify-siden, der du kan logge på Shopify-kontoen din.
  6. Følg fremgangsmåten på Shopify-nettstedet.

Nå kan du importere konverteringer eller målgrupper (Kundematch) fra Shopify.

Fjern tilknytningen mellom Shopify og Google Ads

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen.
  2. Klikk på Tilknyttede kontoer.
  3. Finn HubSpot under «Tilknyttede kontoer og produkter», og klikk på Detaljer.
  4. Finn kanalen, og klikk på Fjern tilknytningen i Handling-kolonnen.

Merk: Når du fjerner tilknytningen mellom Shopify og Google Ads, oppdateres ikke lenger importerte konverteringer og målgrupper.

Linker til relatert innhold

Om produkttilknytning

Google-produkter

Google Partners