Sobre la informació d'empresa

La informació d'empresa us permet complementar els anuncis de text existents per a ordinadors i mòbils amb recursos empresarials, com ara el nom i el logotip de l'empresa. Aquests recursos us poden ajudar a connectar millor amb els clients nous i els existents aprofitant el valor de marca.

Exemple d'anunci de cerca de Google per a "hotels a Hawaii" en una pantalla d'ordinador.

Exemple d'anunci de cerca de Google per a "hotels a Hawaii".

En aquesta pàgina

Requisits

Per utilitzar aquests recursos als anuncis de text, cal que el vostre compte completi el programa de verificació de l'anunciant. Per iniciar la verificació:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Al menú desplegable, feu clic a Verificació de l'anunciant.
  3. Feu clic a Comença i seguiu les instruccions.

Obteniu més informació sobre els requisits d'informació d'empresa.

Important: tingueu present que no es garanteix que els recursos d'informació d'empresa es difonguin, encara que el compte hagi completat correctament la verificació de l'anunciant. Això pot significar que alguns o cap dels vostres anuncis estan difonent recursos d'informació d'empresa. Això sol fer-se per protegir els usuaris. Tot i que no hi ha cap manera de canviar l'estat de difusió dels recursos d'informació d'empresa, Google revisarà i actualitzarà automàticament la idoneïtat dels anunciants. Us recomanem que comproveu periòdicament el vostre compte de Google Ads per veure si esteu obtenint més impressions d'aquests recursos.

Crear recursos d'informació d'empresa

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Recursos d'informació d'empresa dinàmics

Per ajudar-vos a començar, Google Ads rastrejarà el vostre lloc web i us crearà dinàmicament un nom i un logotip d'empresa. Aquests recursos es poden visualitzar a la pestanya "Recursos" del vostre compte de Google Ads i es poden treure. També podeu proporcionar els vostres propis recursos (el logotip i el nom de l'empresa) tal com es descriu a continuació. Si Google Ads no ha pogut rastrejar i trobar recursos aptes al vostre lloc web O si actualment no compliu els criteris d'idoneïtat, els anuncis mostraran l'URL visible i un logotip d'espai reservat.

Recursos d'informació d'empresa

Podeu afegir recursos d'informació d'empresa tant al nivell de compte com de campanya.

• Podeu penjar un nom i un logotip d'empresa al nivell de compte.
  • Podeu penjar un nom i un logotip d'empresa per a cada campanya. Podeu aplicar el mateix nom i logotip d'empresa a diverses campanyes.

Si heu penjat recursos d'informació d'empresa tant al nivell de campanya com al de compte, els recursos del nivell de campanya sempre tindran prioritat de difusió sobre els recursos del nivell de compte. Si teniu recursos d'informació d'empresa al nivell de campanya al vostre compte de Google Ads i voleu que es difonguin els recursos del nivell de compte, traieu els recursos del nivell de campanya seguint les instruccions que hi ha més avall.

Nota: les instruccions de més avall formen part de la nova experiència d'usuari de Google Ads que llançarem per a tots els anunciants el 2024. Si encara feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Passos per penjar el nom de l'empresa

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic a + Nom de l'empresa.
  5. Al menú desplegable "Afegeix a", trieu el nivell al qual vulgueu afegir el nom de l'empresa: "Compte" o "Campanya".
  6. Escriviu el nom de la vostra empresa al quadre “Nom de l'empresa”.
  7. Feu clic a Aplica.

Passos per penjar el logotip de l'empresa

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic a + Logotip de l'empresa.
  5. Al menú desplegable "Afegeix a", trieu el nivell al qual vulgueu afegir el logotip de l'empresa: "Compte" o "Campanya".
  6. Al quadre de diàleg que es mostra, feu clic a Selecciona els fitxers per penjar.
  7. Pengeu el fitxer que vulgueu.
  8. Trieu la relació d'aspecte.
  9. Feu clic al botó de la relació d'aspecte aplicable a la part inferior de la finestra.
  10. Feu clic a Desa.
El sistema pot tardar fins a dos dies laborables a revisar els recursos penjats. Durant aquest temps, el vostre anunci es mostrarà igualment, però inclourà de manera predeterminada l'URL visible i una icona de globus terraqüi. Obteniu més informació sobre el procés de revisió d'anuncis.

Requisits dels recursos

Per assegurar-nos d'oferir una experiència d'anunci d'alta qualitat als consumidors, els recursos d'informació d'empresa han de complir totes les polítiques de Google Ads, de marques comercials i de drets d'autor. A més, aquests recursos també estan subjectes a requisits del format addicionals.

Requisits d'informació d'empresa

Google Ads té diversos requisits per a la informació d'empresa, com ara el nom i el logotip de l'empresa. Aquests requisits garanteixen una experiència d'alta qualitat als consumidors.

Visiteu aquesta pàgina per obtenir més informació sobre les especificacions del nom de l'empresa.

Visiteu aquesta pàgina per obtenir més informació sobre les especificacions del logotip de l'empresa.

Si el nom de l'empresa no coincideix exactament amb el nom del domini o amb el nom legal que s'han verificat mitjançant la verificació de l'anunciant, el recurs no s'aprovarà.

Per comprovar el nom legal verificat mitjançant la verificació de l'anunciant, primer navegueu fins al vostre compte de Google Ads. El nom verificat es mostra a la pàgina Verificació de l'anunciant que hi ha dins del menú de la secció Facturació.

Nota: el nom de l'empresa ha de coincidir exactament amb el nom del domini o amb el nom legal que s'han verificat mitjançant el programa de verificació de l'anunciant. Tanmateix, si voleu utilitzar un nom d'empresa alternatiu i també teniu un registre de marca comercial actiu per a aquest nom, podeu completar el procés de verificació de marca per a la informació d'empresa. Aquest procés admet els casos següents:
  • El nom de l'empresa representa un subdomini del domini legal o verificat de l'anunciant.
  • Teniu noms d'empresa diferents per a diverses línies de negoci.

El logotip de l'empresa ha de coincidir amb el de l'empresa anunciada i ha de ser coherent amb el nom del vostre domini o amb el nom legal que s'han verificat mitjançant el programa de verificació de l'anunciant. Tanmateix, si voleu utilitzar un logotip alternatiu i també teniu un registre de marca comercial actiu per a aquest logotip, podeu completar el procés de verificació de marca per a la informació d'empresa. Aquest procés admet els casos següents:

• El logotip representa un subdomini del domini legal o verificat de l'anunciant.
  • Teniu logotips diferents per a diverses línies de negoci.

Informes

A l'informe de recursos, podeu veure el rendiment del nom i del logotip de l'empresa, com ara quants clics i impressions han rebut. També podeu treure qualsevol d'aquests recursos de la taula d'informes.

Nota: les instruccions de més avall formen part de la nova experiència d'usuari de Google Ads que llançarem per a tots els anunciants el 2024. Si encara feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Passos per consultar els informes

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Trobareu una taula amb tots els vostres recursos. Al menú desplegable "Visualització de taula", seleccioneu Associació.
  5. Seleccioneu "Nom de l'empresa" o "Logotip de l'empresa" a la llista que hi ha a sobre de la barra d'eines de la taula.
  6. Al tauler esquerre, feu clic a Anuncis i recursos.
Nota: si voleu treure qualsevol recurs d'informació d'empresa, completeu els passos de l'1 al 4 anteriors i, a continuació, marqueu les caselles que hi ha al costat de tots els recursos que voleu treure. A la barra blava, feu clic a Treu i seleccioneu Confirma.

Passos per treure recursos d'informació d'empresa

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic a les caselles de selecció que hi ha al costat de tots els recursos que voleu treure.
  5. A la barra blava, feu clic a Treu i seleccioneu Confirma.

Pràctiques recomanades

• Creeu els recursos adequats representatius de l'empresa segons l'estructura del vostre compte

El nom i el logotip d'empresa que proporcioneu han de ser rellevants per a tots els grups d'anuncis d'una campanya determinada. Si decidiu enllaçar el mateix recurs a diverses campanyes, assegureu-vos que sigui rellevant per a totes aquestes campanyes.

Nota: les decisions de revisió d'un recurs d'una campanya poden afectar la difusió d'aquest recurs en totes les campanyes associades.

• Utilitzeu els mateixos recursos per a un domini determinat

Per proporcionar la millor experiència d'usuari, Google us recomana utilitzar un nom i un logotip d'empresa per a un nom de domini concret en totes les vostres campanyes i en tots els vostres comptes. És possible que Google deixi de difondre recursos d'informació d'empresa si es detecten incoherències entre diferents comptes. El vostre anunci es continuarà difonent, però s'utilitzaran de manera predeterminada l'URL visible i un logotip d'espai reservat.

Preguntes més freqüents

Com sé si actualment compleixo els requisits per utilitzar recursos d'informació d'empresa?

Si heu completat correctament el programa de verificació de l'anunciant, compliu de manera automàtica els requisits per utilitzar recursos d'informació d'empresa. Podeu comprovar el vostre estat seguint els passos que s'indiquen a la secció següent. Veureu l'opció de penjar recursos d'informació d'empresa a Google Ads seguint les instruccions que s'indiquen a la secció "Crear recursos d'informació d'empresa" de més amunt.
Si encara no us heu verificat, podeu seguir les instruccions que s'indiquen a la secció "Requisits" de més amunt.

Què és el programa de verificació de l'anunciant?

Per tal d'oferir un ecosistema segur i fiable als usuaris i afavorir el compliment dels nous reglaments, Google requerirà als anunciants que completin el programa de verificació de l'anunciant. El programa consta d'una sèrie de passos que els anunciants han de seguir i completar. En aquest programa, es demanarà als anunciants que proporcionin informació bàsica sobre la seva empresa i la seva identitat. Obteniu més informació sobre la verificació.

Per què es mostra la icona de globus terraqüi com a logotip?

Si encara no heu completat la verificació de l'anunciant, es mostrarà un logotip d'espai reservat juntament amb l'URL visible. No hi ha cap manera de desactivar l'opció de mostrar el logotip d'espai reservat i l'URL visible. Podeu iniciar la verificació de l'anunciant seguint les instruccions que s'indiquen a la secció "Requisits" de més amunt.

He completat el procés de verificació de l'anunciant. Per què es mostra la icona de globus terraqüi com a logotip?

No es garanteix que els recursos d'informació d'empresa es difonguin, encara que el compte hagi completat correctament la verificació de l'anunciant i sigui apte per utilitzar informació d'empresa. En aquests casos, no hi ha cap manera de canviar l'estat de difusió dels recursos d'informació d'empresa. Us recomanem que comproveu periòdicament el vostre compte de Google Ads per veure si ha començat a generar impressions.

Com puc desactivar l'opció de mostrar recursos d'informació d'empresa dinàmics?

Per desactivar l'opció de mostrar recursos d'informació d'empresa dinàmics, podeu penjar recursos propis, que sempre prevaldran sobre els recursos dinàmics generats automàticament. També podeu posar en pausa tots els recursos per activar el logotip d'espai reservat i l'URL visible.

L'anunci deixarà de difondre's si el nom i el logotip de l'empresa s'han rebutjat?

No, l'anunci no es rebutjarà. La disponibilitat d'aquests recursos no afectarà la difusió d'anuncis perquè mostrarem el logotip d'espai reservat i l'URL visible si no hi ha disponible cap recurs dinàmic o penjat per l'anunciant.

Es poden tenir logotips diferents per a la cerca orgànica i per als anuncis de Google?

Sí, perquè permetem que els anunciants proporcionin els seus propis logotips. En el cas de la cerca orgànica, els logotips es rastregen seguint un conjunt de directrius diferent. A més, podeu mostrar el logotip d'espai reservat a l'anunci si actualment no compliu els requisits per utilitzar informació d'empresa.

Com puc comprovar quin és el nom legal verificat mitjançant la verificació de l'anunciant?

Al vostre compte de Google Ads, el nom verificat es mostra a la pàgina Verificació de l'anunciant, a Icona de facturació Facturació.

Com puc veure el meu estat de verificació?

Podeu comprovar l'estat de la verificació directament al vostre compte de Google Ads, a la pestanya Verificació de l'anunciant que hi ha dins del menú desplegable de la secció Facturació. Després d'haver enviat la documentació, espereu entre 5 i 7 dies laborables perquè la verificació s'actualitzi al compte. També rebreu una notificació per correu electrònic en què se us comunicarà si la verificació s'ha completat correctament o si cal més informació.

Puc penjar recursos d'informació d'empresa diferents al nivell de campanya i al nivell de compte?

Sí. Teniu la flexibilitat de penjar recursos diferents al nivell de compte i al nivell de campanya.