Produkttilknytning: Tilknytt Hubspot via Zapier

Hvis du vil tilknytte Hubspot via Zapier, må du knytte Zapier sammen med Google Ads-kontoen din. Du kan knytte Zapier sammen med Google Ads-kontoen din ved å følge fremgangsmåten ovenfor, eller du kan klikke på Gå til Zapier-tilknytning etter trinn 2 i veiledningen nedenfor. Hvis du allerede har knyttet sammen Zapier og Google Ads, ser du et alternativ for å opprette Hubspot-dataintegreringer i Zapier.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å opprette tilknytning til Hubspot via Zapier:

1. Du kan finne Hubspot ved å søke etter produktet i søkefeltet eller ved å rulle nedover i «Andre populære produkter»-delen på «Tilknyttede kontoer»-siden.
  2. Klikk på Detaljer.
  3. Klikk på Tilknytt Hubspot.
  4. I «Knytt Hubspot til Google Ads»-vinduet velger du Opprett Hubspot-dataintegrering i Zapier.
  5. Klikk på Opprett dataintegrering. I dette vinduet beskrives konfigureringstrinnene for å opprette tilknytning til Zapier.

Nå er du tilknyttet Hubspot via Zapier. Hubspot via Zapier er lagt til under «Andre populære produkter».

Merk: Hvis du allerede har knyttet kontoen din til Hubspot via Zapier, og du vil fjerne tilknytningen, må du fjerne tilknytningen mellom Google Ads- og Zapier-kontoen din.

Linker til beslektet innhold

Om produkttilknytning

Google-produkter

Google Partners