Rapportering af Maksimal effektivitet i Google Analytics

Universal Analytics (UA) er blevet erstattet af Google Analytics 4 (GA4). Fra og med den 1. juli 2023 bliver der ikke længere behandlet data på almindelige Universal Analytics-ejendomme. (360 Universal Analytics-ejendomme med en aktuel ordre modtager en engangsforlængelse af behandling, som slutter den 1. juli 2024). Det er vigtigt, at du migrerer din Universal Analytics-ejendom til Google Analytics 4. Se, hvordan du skifter til Google Analytics 4

Maksimal effektivitet er en ny målbaseret kampagne, der giver dig adgang til hele Google Ads-beholdningen via en enkelt kampagne.

Rapporteringen strømlines i Google Ads med henblik på effektivitet. Der er dog et par ting, du skal overveje, når kampagner af typen "Maksimal effektivitet" vises i Google Analytics-produkter.

Vigtige oplysninger

• En kampagne af typen "Maksimal effektivitet" er stadig en Google Ads-kampagne. Derfor gælder alle overvejelser vedrørende Google Analytics og Google Ads også for kampagner af typen "Maksimal effektivitet".
  • Rapporter for kampagner af typen "Maksimal effektivitet" fungerer efter hensigten på fanen "Kampagner". Data for en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" kan opdeles i flere rækker, når de bruges i kombination med dimensionerne Kampagne eller Kampagne-id. Vi anbefaler, at du bruger fanen "Kampagner" i sådanne tilfælde.
  • Filtre (rapporter, visninger eller kombinationen af begge), der ikke er kompatible med kampagner af typen "Maksimal effektivitet", f.eks. annoncegruppe, kampagnetermer og kampagneindhold, kan medføre, at statistikken vises forkert. Vi anbefaler, at du fjerner disse filtre, før du forsøger at se rapporten for en kampagne af typen "Maksimal effektivitet".
  • Maksimal effektivitet tæller konverteringer, som stammer fra konverteringer via engageret visning, mens Google Analytics som standard ikke tæller disse konverteringer. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer og administrerer konverteringshændelser i GA4.
Bemærk! Opgrader til Google Analytics 4, som fuldt ud understøtter rapportering af kampagner af typen "Maksimal effektivitet".