Om budstrategier på tværs af konti

Budstrategier på tværs af konti giver dig mulighed for at oprette, overvåge og administrere Smart Bidding-porteføljestrategier på Google Ads-managerkontoniveau (MCC-kontoniveau).

Budstrategier på tværs af konti kan være den rette løsning for dig, hvis du har flere kunde-id'er under en MCC-konto. Ligesom det er tilfældet med porteføljebudstrategier på en enkelt underordnet konto, er budstrategier på tværs af konti automatiske, målbaserede budstrategier, der gør det lettere for dig at optimere buddene på tværs af kunde-id'er eller kampagner ved hjælp af Smart Bidding.

Du kan bruge budstrategier på tværs af konti for budstrategier, der er baseret på mål-CPA, mål-ROAS, Maksimér antal konverteringer, Maksimér konverteringsværdi, Maksimér antal klik og måleksponeringsandel, for søgekampagner og budstrategier, der er baseret på mål-ROAS, for Shopping-kampagner.

Fordele

Med budstrategier på tværs af konti kan du øge dine porteføljebudstrategiers samlede effektivitet. Det er der følgende årsager til:

• Der angives automatisk bud på hver enkelt auktion, så du kan nå dine effektivitetsmål.
  • Du kan hurtigt ændre budgivningsindstillinger for alle kampagner, der bruges samme porteføljebudstrategi til, ét og samme sted.
  • Med Smart Bidding-strategier opnås der større konverteringsvolumen/-værdi med samme overordnede mål på tværs af kampagner for flere kunde-id'er, i og med at de samles i én portefølje.

Sådan fungerer det

Med budstrategier på tværs af konti får du et centralt sted, hvor du kan analysere og evaluere effektiviteten på budstrateginiveau.

Når du opretter en budstrategi på tværs af konti, gemmes den i Delt samling på din MCC-konto. Det er et centralt sted, hvorfra du kan administrere dine porteføljebudstrategier og spore deres effektivitet.

Hvis du føjer en budstrategi på tværs af konti til en Shopping-kampagne, fokuseres der fortsat på mål på kampagneniveau for den pågældende kampagne – også selvom den er omfattet af en porteføljebudstrategi.

Sådan får du adgang til og mulighed for at fjerne tilknytningen af din budstrategi på tværs af konti

Du kan kun se effektiviteten for dine budstrategier på tværs af konti og tilføje nye kampagner, hvis du er logget ind via den managerkonto, hvor porteføljebudstrategien er gemt. Hvis du har flere managerkonti på et højere niveau i hierarkiet, kan du også logge ind via disse.

Der kan fjernes kampagner fra en budstrategi på tværs af konti via enhver Google Ads-konto, hvorfra der er adgang til de pågældende kampagner. Hvis du fjerner tilknytningen til en Google Ads-konto fra en managerkonto, hvor porteføljebudstrategien på tværs af konti er gemt, markeres alle kampagner på Google Ads-kontoen, som om de har en ugyldig budstrategitype, og der vises ikke længere annoncer indtil du vælger en ny budstrategi for disse kampagner.

En porteføljebudstrategi på tværs af konti kan kun indeholde kampagner med samme valuta. Du kan vælge en hvilken som helst valuta, der anvendes på dine konti, men når du har oprettet din porteføljestrategi, kan valutaen for den ikke ændres.

Konfigurer en budstrategi på tværs af konti

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på rullemenuen Budgetter og budgivning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Budstrategier.
  4. Klik på plusknappen , og vælg den type budstrategi, du vil oprette.
  5. Angiv indstillingerne for din nye budstrategi på tværs af konti, og vælg kampagnerne.
  6. Klik på Gem.
Bemærk! Du kan kun tilknytte en kampagne eller få vist rapporten Budstrategi, hvis MCC-kontoen er registreret som ejer af budstrategien på tværs af konti. Budstrategier, som ejes af et enkelt underordnet kunde-id, kan kun bruges med det pågældende kunde-id.